2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar başta Fanatik olmak üzere bütün sitelerde Galatasaray'ın Dorlan Pabon ile anlaştıgı yazıyor, sizce dogrumudur ? Henüz resmi açıklama yapılmadı sanırım..

@jcoelhocarvalho: Well he wants to stay and already has a pre contract with Galatasaray, but Galatasaray and Juventus have to buy.

Melo'nun babası kendisi. Melo ve Galatasaray ön sözleşme yaptılar, Galatasaray'ın Juve ile anlaşmasını bekliyoruz demiş.

transfer yapalımda neden acele ederek yapalım sakın olmak lazım bu gunlerde ince eleyıp sık dokumak lazım . yoksa avrupada basarımız hayal olur sezon sonu riera gibi gitsin diye gözunun ıcıne bakar dururuz ...

Herhalde forvet kısmına spekülatör bir isim düşünülüyor. İbrahim Seten'e göre başkan önemli isimlerle görüşüyor. Açıklarsam Türkiye karışır diyor. Böyle bir iddialı cümle kurdu. Nitekim bugünde haberler çıkmaya başladı. İlk isim Adebayor.

Sanırım bir tane spekülatör bir isim alınacak.

Ünal Aysal der ki: "25 Haziran'a kadar gereken imzaları attırıp, 6-7 transferi aynı anda açıklamayı düşünüyorum. O ana kadar transfer yok."

İbrahim Seten

transfer de çok geç kaldığımızı ve yapılacak 1-2 bomba transferle kombine satışlarında patlama yaratılabileceğini söylediğimde 25 bin kombine yanilendi zaten diye karşıt görüşte bulunulmuştu.
Resmi olarak satılan kombine sayısını söyleme gereği hissettim. 13.000.

Eğer iyi 1-2 takviye şimdiye kadar açıklansaydı şampiyonluk gazıyla beraber 30.000 lerin üzerine çoktan çıkılmıştı.

Harbi yönetimin şu yemlerini yiyen arkadaşlarımız var hala.Yok 6-7 transfer aynı anda açıklanacak,yok öyle bi forvet alacağız ki ülke karışacak,yok UEFA kararını bekliyoruz.Hep aynı oyalamalar,yalanlar.Yunus'un dediği gibi son haftalara kalır önemli transferler.Kampa da ancak Almanya'dan getireceğimiz 1-2 gurbetçi ve kiralık verdiğimiz futbolcularımız katılır.

transfer yapalımda neden acele ederek yapalım sakın olmak lazım bu gunlerde ince eleyıp sık dokumak lazım . yoksa avrupada basarımız hayal olur sezon sonu riera gibi gitsin diye gözunun ıcıne bakar dururuz ...

riera nasıl alındı? Arda'nın gitmesi ve Culio'nun kiralanması üzerine alındı. Aceleyle adamın yaptıklarına bakılmadan sanki çok büyük oyuncuymuş gibi tuhaf bir para verilerek. Neden eksiklerimiz belli iken sezon içi anlaşmalar yapılıp da bugün rahat etmiyoruz. Shaqiri'yi Bayern 6 ay önceden aldı kötü mü yaptı?

riera nasıl alındı? Arda'nın gitmesi ve Culio'nun kiralanması üzerine alındı. Aceleyle adamın yaptıklarına bakılmadan sanki çok büyük oyuncuymuş gibi tuhaf bir para verilerek. Neden eksiklerimiz belli iken sezon içi anlaşmalar yapılıp da bugün rahat etmiyoruz. Shaqiri'yi Bayern 6 ay önceden aldı kötü mü yaptı?

Bence transferlerle anlaşmalar yapıldı fakat UEFA'nın vereceği karar bekleniyor. Sonuçta olası bir ceza durumunda ekonomik olarak zor duruma düşebiliriz. Ayrıca Bayern Shaqiri'yi aldı kötü yaptı. Çünkü biz alamadık :)

transfer de çok geç kaldığımızı ve yapılacak 1-2 bomba transferle kombine satışlarında patlama yaratılabileceğini söylediğimde 25 bin kombine yanilendi zaten diye karşıt görüşte bulunulmuştu.
Resmi olarak satılan kombine sayısını söyleme gereği hissettim. 13.000.

Eğer iyi 1-2 takviye şimdiye kadar açıklansaydı şampiyonluk gazıyla beraber 30.000 lerin üzerine çoktan çıkılmıştı.

Evet yenileme'nin son gününe kadar toplam yenilenen kombine sayısı 13 bin küdür olmuş bunun yanında koltuk değiştirme döneminde kombine sahiplerinin aldığı kombineler ile sayı 21 bin civarına gelmiştir.

12 Haziran'da normal kombine dönemi başından sonuna kadar 10 binden fazla kombineyi çok rahat satar bu kulüp.Niye bu acele onu anlamıyorum bir türlü ,kim kovalıyor yahu?

Misal şu anda Hamit-Ömer Toprak ve Gökhan/Sercan ikilisinden biri ile 3 oyuncunun adı geçiyor kulüple ben bu adamlar için beklemeye razıyım.

Gameiro adı geçiyor ben bu adam için beklemeye razıyım.

Beklemekten ziyade doğru isimler benim açımdan çok daha önemli, yoksa bekleyip bekleyip son günü Reira ile kapayacaksak def olup gitsinler zaten.

Bence transferlerle anlaşmalar yapıldı fakat UEFA'nın vereceği karar bekleniyor. Sonuçta olası bir ceza durumunda ekonomik olarak zor duruma düşebiliriz. Ayrıca Bayern Shaqiri'yi aldı kötü yaptı. Çünkü biz alamadık :)
uefa bize niye ceza versin. her yıl Galatasaray'da transfer bitmez ayağıyla uyutuluyoruz bu yılda bu uefa kararı hikayesi çıktı. hadi geçen yıl yönetim yeniydi dedik o yüzden tolerans verdik peki bu sezon? bahane uefa.. tarihi şans elimize geçmiş Galatasaray ilk defa direkt şl'ye katılıyor. Büyük bir imkan ama bizim yönetim yine onu bekliyoruz bunu bekliyoruz diye oyalıyor. Tuhaf işler dönmeye başladı yine.

Adebayor ile Amrabat'ın nesi olmazsa olmaz yahu? Hele Adebayor olayı tam komedi, ozaman yazıyorum bu takım için Edin Dzeko ile Karim Benzama olmazsa olmaz bence bide Miroslav Stoch'u muhakka almak lazım(!) .

Yabancı oyuncunun olmazsa olmazı olmaz arkadaşlar çünkü aynı kalitede, yada çok daha iyi bir çok oyuncu var ve bulunur yabancı piyasasında olmazsa olmaz denilecek adamlar yerli oyunculardır. HAMİT-ÖMER TOPRAK-GÖKHAN TÖRE-SERCAN SARIER bunlar o sınıfta kabul edilir.

Hele son olaylardan sonra Kayseri'ye gidecek her kuruş haram zehir zıkkım olsun. Abrabat için 'olmazsa olmaz' demedin önce adam için istenen bonservisi bir öğrenmek lazım. Tam 14 milyon avro bonservis belirlendi onun için 14 MİLYON AVRO!

Adebayor dediğin adamın yıllık istediği rakam 5,5 milyon avrodan başlıyor buna primleri bonusları ve bonservisini dahil etmiyorum bile.

O yüzden uzun lafın kısası mantıklı olalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...