Şu 2 brezilyalı gelsin yönetim ne isterse istesin benden. Damiao - Bastos !
Yönetim ne istesin senden 25 milyon avrodan başka
Hayalcilikten uzak durun kardeşlerim.
Şu 2 brezilyalı gelsin yönetim ne isterse istesin benden. Damiao - Bastos !
Arkadaşlar başta Fanatik olmak üzere bütün sitelerde Galatasaray'ın Dorlan Pabon ile anlaştıgı yazıyor, sizce dogrumudur ? Henüz resmi açıklama yapılmadı sanırım..
@jcoelhocarvalho: Well he wants to stay and already has a pre contract with Galatasaray, but Galatasaray and Juventus have to buy.
Ünal Aysal der ki: "25 Haziran'a kadar gereken imzaları attırıp, 6-7 transferi aynı anda açıklamayı düşünüyorum. O ana kadar transfer yok."
transfer yapalımda neden acele ederek yapalım sakın olmak lazım bu gunlerde ince eleyıp sık dokumak lazım . yoksa avrupada basarımız hayal olur sezon sonu riera gibi gitsin diye gözunun ıcıne bakar dururuz ...
riera nasıl alındı? Arda'nın gitmesi ve Culio'nun kiralanması üzerine alındı. Aceleyle adamın yaptıklarına bakılmadan sanki çok büyük oyuncuymuş gibi tuhaf bir para verilerek. Neden eksiklerimiz belli iken sezon içi anlaşmalar yapılıp da bugün rahat etmiyoruz. Shaqiri'yi Bayern 6 ay önceden aldı kötü mü yaptı?
transfer de çok geç kaldığımızı ve yapılacak 1-2 bomba transferle kombine satışlarında patlama yaratılabileceğini söylediğimde 25 bin kombine yanilendi zaten diye karşıt görüşte bulunulmuştu.
Resmi olarak satılan kombine sayısını söyleme gereği hissettim. 13.000.
Eğer iyi 1-2 takviye şimdiye kadar açıklansaydı şampiyonluk gazıyla beraber 30.000 lerin üzerine çoktan çıkılmıştı.
uefa bize niye ceza versin. her yıl Galatasaray'da transfer bitmez ayağıyla uyutuluyoruz bu yılda bu uefa kararı hikayesi çıktı. hadi geçen yıl yönetim yeniydi dedik o yüzden tolerans verdik peki bu sezon? bahane uefa.. tarihi şans elimize geçmiş Galatasaray ilk defa direkt şl'ye katılıyor. Büyük bir imkan ama bizim yönetim yine onu bekliyoruz bunu bekliyoruz diye oyalıyor. Tuhaf işler dönmeye başladı yine.Bence transferlerle anlaşmalar yapıldı fakat UEFA'nın vereceği karar bekleniyor. Sonuçta olası bir ceza durumunda ekonomik olarak zor duruma düşebiliriz. Ayrıca Bayern Shaqiri'yi aldı kötü yaptı. Çünkü biz alamadık