2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doymuş Milito bu sene gol krallığında 2. idi İtalyada.Kaliteli bir adam alabiliyorsan yaşlı falan demeyip alacaksın.Ne malum Gamerionun doğru dürüst oynayacağı mesela.Yapamadı bu sene Psg'de.Ama Militoyu alınca en az 2 sene ekstrem bir durum olmadığı takdirde 20 golün altına düşmeyecğini bilirsin.İlla genç olsun diye Militoyu almayıp yarı kalitesinde adamlar almaya gerek yok

İsterse gol kralı olsun napayım 34 yaşına gircek adamı gelirse oynar 1 sene seneye yine deli gibi forvet aramak zorunda kalırız.Büyük ihtimal bizimkiler Burak Yılmaz'ı düşünüyodur ve yabancı hakkını sol kanada yapıcaklar sanki

---------------Muslera----------------
----Eboue---Semih-ujfa-Hakan------
-------Hamit--Melo-Selçuk---Bastos----
------------Burak-Elmander------------

Valla özellikle forvet konusunda en kafaya taktığım,ilginç şekilde bize en en en verimli olacağını düşündüğüm adam Burak Yılmaz.

Çok güçlü,hızlı ,boşlukları eğerlendiren, ve özellikle son iki yıldır gol atmayı bilen çerçeveyi bulabilen bir adam Burak ki bizim için aranan özellikler başlıca bunlar zaten.

Valla özellikle forvet konusunda en kafaya taktığım,ilginç şekilde bize en en en verimli olacağını düşündüğüm adam Burak Yılmaz.

Çok güçlü,hızlı ,boşlukları eğerlendiren, ve özellikle son iki yıldır gol atmayı bilen çerçeveyi bulabilen bir adam Burak ki bizim için aranan özellikler başlıca bunlar zaten.

diğer bir artı ise Selçuk İnan ile çok iyi anlaşmaları. Umarım bu transfer olur. Bence Hamit ve Burak transferleri kaderimizi belirler.

ŞL'ni düşünmeden sadece lig ve kupa için konuşursak Hamit-Burak-opsyonel bir dikine giden kanat oyuncusu ile kupayıda kazanırız, ligide.

Hani o kanat oyuncusununda abartı bir şey olmasına hacet yok Grosicky- Popov-Amrabat 3'ünden kim olsa yeter artar.

ŞL için en azından gruptan çıkmayı zorlamak ve daha sonrasında UEFA'da ciddi bir yürüyüşe hazır olmak için daha mantıklı hamleler lazım özellikle yabancı kanat ve forvet transferi konusunda ama her platformda Hamit-Burak bizim ilk 11'in değişmezi olur bu denli önemli transferler.

Burak Yılmaz mı Umut Bulut mu deseler Umut Bulut derim Burak Yılmaz'ın da adı bizle bayaa anılıyor.Umarım gelmez saç baş yoldurur.Bize bitirici her pozisyonu gol yapacak adam lazım...

Burak Yılmaz mı Umut Bulut mu deseler Umut Bulut derim Burak Yılmaz'ın da adı bizle bayaa anılıyor.Umarım gelmez saç baş yoldurur.Bize bitirici her pozisyonu gol yapacak adam lazım...

Heeee 'Bize bitirici her pozisyonu gol yapacak adam' tanımını yaptıktan sonra Umut Bulut mu dedin yani :D

Kusura bakma güzel kardeşimde sen bu 2 cümleyi bir daha kurma, insan içinde falan çok kötü dalga geçerler yani yapma bunu :)

Umut Bulut, GS'a gelirse oynadığı ilk 4 maçın sonunda tribünlerin %10'u kanser hastası olur ne diyorsun sen .

Ligde 5 yerli oynatma zorunluluğunu hesaba katarsak ve Semih-Hakan-Selçuk üçlüsünün yeri garanti gibi düşünürsek 4-4-2 sistemi için 1 forvetimiz ve 1 kanat oyuncumuzun yerli olması gerekiyor.. Önemli nokta o yüzden belirtildiği gibi Hamit ve Burak transferleri. Burak-Elmander tandeminin pres gücünün oldukça yüksek ve etkileyici olacağını düşünüyorum ileri uçta.. Yönetimin şu an için özellikle şu 2 ismi ve Melo - Sol açık için yabancı olmak üzere toplam 4 transferi kampa yetiştirmesini umuyorum. Tabi bu 4lü transferinin gerçekleşmesi için Avrupa'ya gidebilmemiz gerekiyor. Artık açıklansın karar da şu belirsizlik olumsuz sonuçlanacaksa bile sona ersin ki rotamızı bir an önce çizelim..

5'i verip Burak'ı almak sıkıntı değil, sıkıntı Trabzon ile ilişkileri bozmadan Burak'ı alabilmek. Şu Türkiye'de ittifak edebileceğimiz kaç kulüp kaldı zaten, bir de Burak'ı pat diye alırsak, Trabzon'la kanlı bıçaklıya döneriz..

5'i verip Burak'ı almak sıkıntı değil, sıkıntı Trabzon ile ilişkileri bozmadan Burak'ı alabilmek. Şu Türkiye'de ittifak edebileceğimiz kaç kulüp kaldı zaten, bir de Burak'ı pat diye alırsak, Trabzon'la kanlı bıçaklıya döneriz..

Çok büyük dostluğumuz var zaten değil mi Uğur? Hep çiçeklerle karşılanıyoruz orada, bize yenilince gram üzülmez kimse, kalecilerine isabet eden şişeyi normalde GS'lı oyuncular susamıştır diye atarlar, biz OLCAN için pazarlık yaparken araya girip daha fazla verip almalarınında tek sebebi Olcan bizde başarılı olamaz, GS'ın parası boşa gider düşüncesiydi , vs vs :)

4 büyüklerin birbiri ile olan bütün ilişkileri çıkar ilişkisidir, dostluk falan hikaye, yıllarca kardeş takım bilmem ne maltavalı atılan bjk ile son yılda yaşadıklarımız ortada, ne oldu oyuncularını falan mı almıştıkta herşey değişti?

TS'un transfere vereceği tepki zerre umrumda değil şahsen, TS kupasını istiyorsa TFF'ye karşı her harekette yanımızda duracak ister seve seve ister okşaya okşaya kendisi bilir.

Evet yenileme'nin son gününe kadar toplam yenilenen kombine sayısı 13 bin küdür olmuş bunun yanında koltuk değiştirme döneminde kombine sahiplerinin aldığı kombineler ile sayı 21 bin civarına gelmiştir.

12 Haziran'da normal kombine dönemi başından sonuna kadar 10 binden fazla kombineyi çok rahat satar bu kulüp.Niye bu acele onu anlamıyorum bir türlü ,kim kovalıyor yahu?

Doğan,

Verdiğin sayı yanlış. 13.000 şu ana kadar (geçtiğimiz Salı gününe kadar) yenileme+ koltuk değiştirme döneminde satılan toplam koltuk. Birde 5000 adet Adnan Polat zamanında 3 yıllığına satılan VIP koltuklar var. Hepsi bu kadar. Şampiyonluğun ardından bu sayı gerçekten çok az. Gerçi bilet yenilemeyle ilgili bildiklerimi anlatsam burada bu sayı bile çok fazla. Gidip kombine yenileme ofisine bakın ortamı görün yeterli zaten.

Gelelim transfere;

Ben açıkçası artık kulubun sezon başında sonraki sezonun transferlerini bitirmiş olmasını istiyorum. Yok UEFA'nın kararını bekliyoruz filan bunlar boş laf. Sen oyuncuyla anlaşma yaptıysan açıklarsın. Açıklamıyorsan o oyuncuda başka kulube gider. Bütün üst düzey kulupler ve oyuncular temmuz ayının başına kadar transferlerini şekillendirir. Hatta Top 10-20 kulup daha 6 ay önceden elite transferleri bitirirler (bkz. Shaqiri).

Bizim gibi kuluplerde bahsettiğim ilk aşama transferler bittikten sonra açıkta kalacak oyuncuları beklerler, şu an yaptığımız gibi. Adam akıllı yönetilen bir kulup kadrosunu oluşturduktan sonra bizim yaptığımız gibi (Arda transferi) en iyi oyuncusunu göndermez. Ondan sonra Rieralara kalırsın.

Ben artık açıkta kalacak oyuncuları kovalayıp yurt dışında 1 alacak oyuncuyu 3 e getirilmesini istemiyorum. Umarım yanılırım ama Ünal Aysal'ın dediği gibi 25 Haziran'da transferlerin açıklanacağını hiç zannetmiyorum.

Heeee 'Bize bitirici her pozisyonu gol yapacak adam' tanımını yaptıktan sonra Umut Bulut mu dedin yani :D

Kusura bakma güzel kardeşimde sen bu 2 cümleyi bir daha kurma, insan içinde falan çok kötü dalga geçerler yani yapma bunu :)

Umut Bulut, GS'a gelirse oynadığı ilk 4 maçın sonunda tribünlerin %10'u kanser hastası olur ne diyorsun sen .

Ben Umut Bulut'a bitirici demedim ikisinden birini seçsem Umut dedim bitiricilik konusunda da ayrı bir adam gerektiğini söyledim...

Ben de biliyorum Umut Bulutun bitirici olmadığını ben Umut gelsin dedim sadece. Bitiricilik bakımından da bizi kanser edebilir zaten ama Burak Yılmazdan da iyidir bana göre. Bitirici olarak da farklı bir ismin gelmesinin gerektiğini belirtmek istemiştim.

Doğan,

Verdiğin sayı yanlış. 13.000 şu ana kadar (geçtiğimiz Salı gününe kadar) yenileme+ koltuk değiştirme döneminde satılan toplam koltuk. Birde 5000 adet Adnan Polat zamanında 3 yıllığına satılan VIP koltuklar var. Hepsi bu kadar. Şampiyonluğun ardından bu sayı gerçekten çok az. Gerçi bilet yenilemeyle ilgili bildiklerimi anlatsam burada bu sayı bile çok fazla. Gidip kombine yenileme ofisine bakın ortamı görün yeterli zaten.

Toplam satılan kombine vıp filan içinde 27.500 ü geçmiş 35 bin kombine bekleniyor
https://twitter.com/#!/ozgurgundogan74
Bence bu sayı bu ortamda büyük başarı.Taraftar üstüne düşeni yaptı sıra yönetimde..

Eee şimdi kim kime inanacak acaba :) Sırf kombine yenilemede yenilenen kombine sayısı 13 binden fazlaydı. Değiştirme döneminin 4. gününün sonunda 20 bini aştığı söylendi bana. Resmi çalışanın rakamları dikkate alındığında bana doğru bilgi gelmiş olduğunu görüyoruz net şekilde. Gerisi şu an için şehir efsanesi olmuş durumda.

Transfere gelirsek bence yanılıyorsun zira avrupanın önde gelen kulüpleri ELİT transferlerini çok önceden bitirmezler. Daha çok 2.-3. sınıf transferlerini daha önceden bitirme olasılıkları daha yüksektir. Bu anlamda Shaqiri Bayern için ELİT sınıf bir transfer değildir zaten.

Şu an için Barça, hala deli gibi sol beg ve forvet arayışındaysa, keza Madrid yine Neymar, Götze falan peşinde takılıyorsa, Bayern henüz Robben ne olsun Ribery ne olsun yerine kim gelsin plan yapma uğraşındaysa bizim durumumuzda pek bir anormallik yok bence.

Sıkıntılar elbet var bizim transfer politikamızda ancak avrupa kulüpleri abartılan seviyede değiller bu konuda. Sadece ekonomik avantajlarını, transfer sürelerini iyileştirmek adına iyi kullanıyorlar.

Trabzon hiç umrumda değil valla.Zaten ortada bir dostlukta yok.Yönetimin yapacağı iş basit.Burak'la anlaşıp 5 m.euro'yu Ts'nin hesabına yatıracak.Sonra da Ts ister ağlasın ister havlasın. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...