2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo sanırım Türkiye'de ve sanırım başkan şu tweet olayını temizle de imza atalım demiş. Melo başkan için büyük insan demiş ona böyle bir şey demem yanlış anlaşılmışım üzüldüm buna. Ama galatasaray'dan ayrılacağımı düşünmek beni üzdü gibilerinden bir şeyler yazdı. Melo Galatasaray'da kaldı yani...

GS'ımızın Taiwo ile ilgilendiği ve bu transfer için Fatih Terim'in bizzat Milan'lı yöneticiler ile görüştüğü konuşuluyor.

Şayet olursa bu iş 10 numara transfer olur ki bence avrupanın en iyi 10 sol bekinden biridir kendisi.

10 elit takımın sol beklerini kast ediyorum yoksa isim isim kıyaslanacak olursa bencede ya yoktur yada ancak okadardır.

Ancak şahsım adına ben avrupadan iyi seviyede 10 sol bek sayarım : Lahm-Marcelo-Ansaldi-Armero-Criscito-Evra-Coentrao-Chichy-Taiwo.

10 elit takımın sol beklerini kast ediyorum yoksa isim isim kıyaslanacak olursa bencede ya yoktur yada ancak okadardır.

Ancak şahsım adına ben avrupadan iyi seviyede 10 sol bek sayarım : Lahm-Marcelo-Ansaldi-Armero-Criscito-Evra-Coentrao-Chichy-Taiwo.

avrupada sol bek az değil yeterli seviyede var asıl mevkiisi olmasa bile yinede oynayabilenler de dahil kolarov-ashley cole-Filipe luis-Jordi alba-Abidal-Cissokho-Bastos-Gareth Bale-Maxwell-Ekotto vb...
oyuncular var bizim ihtiyacımızsa taiwo değil yerli isim olmalı bence yoksa taiwo biraz lüks olacak ve geçen yılki beşiktaş gibi planlamasız girişicez işe sol bekte hakan balta bence yeter yedeği olarak atilla turan-malik fathi-ziya erdal isimleri dönem dönem geçti bence faydalı olur....

Arkadaşlar kusura bakmayın ama Melo haddinden fazla abartıyosunuz!..

Melo'ya bizden başka kim talip ? Bizden başka isteyeni var mı?

Krasiç bile istenmeyen adam deniliyordu, kendisi Juventus'un Endonezya kampına katılmış biz nelerden bahsediyoruz. Melo o kadar üst düzey bir isim ise neden kimse ilgilenmiyor ? Kendisi ABD'de kafasına göre takılıyor...

Adam bizimle oynamak için değil PARA pazarlığı yapıyor resmen ?

Pitbull taklidi ve lakabı ile ekstradan prim yapıyor, tek alıcısı ve isteyeni biziz, başka talip olan yok...

melo s.çtı sıvadı üstüne tüy dikiyor çok afedersin...daha önce de söyledim sosyal medyayı bu kadar kullanmak iyi degil...ha belli ki bizde kalıyor orası ayrı...

taiwoo da gelirse ilerde umut-burak ikilisini görecegiz demektir...

Ya bırakın bu para ayaklarını. Adam bizi şampiyon yaptı, kadroya savaşçı ruhu getirdi. Orta sahada Melo-Selçuk ikilisi kuruldu. Melo-Selçuk'u bozmak Xavi-İniesta ikilisini bozmaktır benim için.

Melo, Allah yazdıysa bozsun Galatasaray'a gelmez ise hepimiz başlayacağız yine Aslolan Galatasaray'dır, hiçbir futbolcu Galatasaray'dan büyük değildir ayaklarına. Ama maalesef başarılar asalet sözleriyle değil futbolcularla,basketcilerle,voleybolcularla kazanılıyor. Boş forma başarı getirmez. Verelim parasını alalım. Fiyatı biraz yüksek ama o kadarda uçurum değil. Bu adam bize nice şampiyonluklar, avrupada nice başarılar kazandıracaktır.

melo para pazarlığı yapıyor ne kadar ilginç bir durum asalım bence...ne dicekti asgari ücret bile olur yeterki galatasarayda mı oynayım decekti bunları geçelim şu an maaşlarınızı %30-40 düşürüccez beğenmeyen gitsin desek kulüpte 10 tane topçu bulamayız...10 yıldır takımda olan ve geçen sene full yatan sabri 2 ay kontrat imzalamadı ve şimdi 1.3 garantiyi cebine koydu...necati geçen yıl fedakarlık yaptı denildi bu yıl uzatırken yine sorunlar cıktı bunlarla sorunlar mı normal melo ile mi???

avrupada sol bek az değil yeterli seviyede var asıl mevkiisi olmasa bile yinede oynayabilenler de dahil kolarov-ashley cole-Filipe luis-Jordi alba-Abidal-Cissokho-Bastos-Gareth Bale-Maxwell-Ekotto vb...
oyuncular var bizim ihtiyacımızsa taiwo değil yerli isim olmalı bence yoksa taiwo biraz lüks olacak ve geçen yılki beşiktaş gibi planlamasız girişicez işe sol bekte hakan balta bence yeter yedeği olarak atilla turan-malik fathi-ziya erdal isimleri dönem dönem geçti bence faydalı olur....

Fatih Terim kadro mühendisliği konusunda örnek bir teknik adamdır o yüzden istemişse Taiwo'yu ben dönüpte bu planlama konusunda laf etmem. Taiwo, özellikle Marsilya'da çok çok beğendiğim bir oyuncudur ki normal şartlarda Milan'da gözü kapalı oynaması lazımdı muhtemelen onlara genç gelmiştir bilemiyorum :D

Fatih Terim kadro mühendisliği konusunda örnek bir teknik adamdır o yüzden istemişse Taiwo'yu ben dönüpte bu planlama konusunda laf etmem. Taiwo, özellikle Marsilya'da çok çok beğendiğim bir oyuncudur ki normal şartlarda Milan'da gözü kapalı oynaması lazımdı muhtemelen onlara genç gelmiştir bilemiyorum :D

geçen yıl bizim başarımızın nedeni istikrardı ....kadroyu ezbere yazardık ve oynayacak 6 yabancı biliniyordu ama bunlar değişkenler geçen yıl sezon başında ligi emre çolak-semih kaya-necati ile bitiricez deseler ortalık inlerdi....
elimizde şu an yabancı olarak 1 hak var (riera-baros yolcu ---önlibero alındı)bu ya culio olacak yada sol bek ben culio derim ama taiwo çok kaliteli ve etkili bir isim ve de serbest galiba o şartlarda seninle aynı fikirdeyim....planlamdan kastım bize sol açık-orta saha orta oynayan ve yedeklikte sorun etmeyen culio daha lazım bu benim fikrim....

Taiwo gelirse tadından yenmez. Çilek ile birlikte bize Level atlatır.. Ben şahsen kendisini geçen yıldan beri istiyorum, şutları muazzam sert ! İnanılmaz dayanıklı ve fiziği mükemmel !

Ya bırakın bu para ayaklarını. Adam bizi şampiyon yaptı

Sen neyin rüyasındasın evlat, nerede bizi şampiyon yapmışmış, ruh katmışmış ? En önemli yere play-off geldiğinde takım arkadaşını tekme tokat döven, takımın huzurunu bozan bu isim değil miydi ? Fatih TERİM'dir böyle oynamasında en büyük etken ve şampiyonluğun en önemli mimarıdır kendisi. Selçuk, Muslera, Engin, Semih, Eboue, Elmander, Necati'nin emeklerini bir çırpıda yok sayamazsın.

Muslera en az Melo kadar şampiyonlukta payı vardır hatta daha fazladır.

Adam bizimle hayatının son kontratını yapma hevesinde, daha sonra yatmayacağını kim kestirebilir ? Profesyonel topçu diyoruz işi gücü gün boyu twitter üzerinden twit atıyor idman yapıp yapmadığından haberimiz yok kaldıki Juventus kampta çalışmalara başladı Melo 2.5 aydır yatıyor...

Bu arada bazılarınız yazmış ''beşiktaş gibi olmayalım falan'' diye.. Takdir edersiniz ki Beşiktaş'ın başında Yıldırım Demirören gibi 5 para etmez bir adam vardı. Bizim Ünal Aysal kadar mükemmel bir yönetici zekasına sahip bir başkan nadirdir . Ünal Aysal varsa bu dünyada batacak en son takım bizizdir rahat olun herşeyin hesabı kitabı var. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...