Hazırlık maçları listesine nerden baktın ? Sadece Fiorentina maçı yazıldı resmi sitede ?
10 elit takımın sol beklerini kast ediyorum yoksa isim isim kıyaslanacak olursa bencede ya yoktur yada ancak okadardır.
Ancak şahsım adına ben avrupadan iyi seviyede 10 sol bek sayarım : Lahm-Marcelo-Ansaldi-Armero-Criscito-Evra-Coentrao-Chichy-Taiwo.
avrupada sol bek az değil yeterli seviyede var asıl mevkiisi olmasa bile yinede oynayabilenler de dahil kolarov-ashley cole-Filipe luis-Jordi alba-Abidal-Cissokho-Bastos-Gareth Bale-Maxwell-Ekotto vb...
oyuncular var bizim ihtiyacımızsa taiwo değil yerli isim olmalı bence yoksa taiwo biraz lüks olacak ve geçen yılki beşiktaş gibi planlamasız girişicez işe sol bekte hakan balta bence yeter yedeği olarak atilla turan-malik fathi-ziya erdal isimleri dönem dönem geçti bence faydalı olur....
Fatih Terim kadro mühendisliği konusunda örnek bir teknik adamdır o yüzden istemişse Taiwo'yu ben dönüpte bu planlama konusunda laf etmem. Taiwo, özellikle Marsilya'da çok çok beğendiğim bir oyuncudur ki normal şartlarda Milan'da gözü kapalı oynaması lazımdı muhtemelen onlara genç gelmiştir bilemiyorum
Ya bırakın bu para ayaklarını. Adam bizi şampiyon yaptı