2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo elimizdeyken sevgi,saygı nağmeleri şimdi elimizden kaçtı kaçıyor diye adamı yerin dibine soktuk. Yazık! Ama temennim takıma tekrar gelmesi yönünde. Her ne olursa olsun.

melo s.çtı sıvadı üstüne tüy dikiyor çok afedersin...daha önce de söyledim sosyal medyayı bu kadar kullanmak iyi degil...ha belli ki bizde kalıyor orası ayrı...

taiwoo da gelirse ilerde umut-burak ikilisini görecegiz demektir...

tam bu lafın üstüne geldi haber; premier lig yönetimi profesyonel futbolcuların sosyal medya kullanma kılavuzu'nu hazırlamış...en dogrusunu yapmış...

Siz neyin derdindesiniz? Ne çabuk unuttunuz Mustafa Sarpları Topalları Özbekleri Canaları yanına pas atamayan adamları.Melo son 5 yıldır Gatasaraya Gelen en iyi ön liberodur.Lütfen unutmayın biraz.

Melo İnşallah gelir ve futbolunu oynar.

absürd olan para pazarlıgı yapıyor oluşu degil; kendini kırk yıllık galatasaraylı gibi göstermeye çalışıp ardından nakit hesabı yapmasıdır...

sıradan bir sosyal medya ergeninden tek farkı kazandıgı 3-5 milyon euro'dur...

edit: buarada taiwoo ciddi ciddi geliyor sanırım...

2. edit: fatih hoca tarafından geri çevrilmiş taiwoo...

Sonunda sol bek için yıllardır istediğim Taiwo gündemdeymiş. İnşallah biter şu iş, geriye Melo veya onun yerine biri kalıyor. Daha fazlası lüzumsuz mu olur bilmiyorum, ama belki Şampiyonlar Ligi düşünülerek, ''Çilek'' olarak orta sahanın her alanında oynayabilecek yıldız bir oyuncu alınabilir.

Siz neyin derdindesiniz? Ne çabuk unuttunuz Mustafa Sarpları Topalları Özbekleri Canaları yanına pas atamayan adamları.Melo son 5 yıldır Gatasaraya Gelen en iyi ön liberodur.Lütfen unutmayın biraz.

Melo İnşallah gelir ve futbolunu oynar.

Evet Melo kalitesini tartışmıyoruz ama o zamanın şartları öyle gerektiriyordu ki ben Cana'nın ne Barış Özbek ile ne de Mustafa Sarp ile kıyaslamam aynı kefeye bile koymam ama o zamanın saçma sapan kadro yapılanmasında maalesef aynı kare içinde birlikte oynamak zorunda kaldı, Cana oynadığı bölge itibariyle avrupa'nın en iyileri arasındadır. Bizden sonra da İtalya ligini Lazio'ya gitti ne kadar kaliteli olduğunun ispatıdır.

Anlamadım ki bir oyuncunun para pazarlığı yapması çok mu absürd bir durum?

Para pazarlığını geçti durum Galatasaray zaten kendisine geçen yıl hayatında kazanamayacağı ücretleri verdi ve kimseninde kendisine güvenmeyip tereddüt yaşadığı bir halde iken güvendi, Melo'nun bunlarıda düşünmesi gerekir. Tekrar değer kattı Melo'ya. Şampiyonlar Ligi gibi bir arenada oynama fırsatı sunuyor şimdide.

Ama Melo tribünlere oynayıp Galatasaray yine çok yukarılara çıkarak kendisine yüksek ücret öneriyorken ve de hiç talibi yokken, Juventus kapının önüne koymuşken çok sevdiği kulübüne imza atmaya yanaşmıyor...

Kendi özel program ile çalışsa bile ne kadar etki eder, gelirse takımının gerisinde kalacak, 1 ay geriden gelmek demek geç form tutacağının işaretidir.

Ertem Şener, Melo'nun ücretindeki açığın Abdurrahim Albayrak tarafından ödenip transferin çözüleceğini ve %99.9 Melo Galatasaray'da diyor. Ayrıca Hakan Balta'nın en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı ve bu yüzden Taye Taiwo ile ilgilendiğimizi söylüyor. Bakalım neler olacak.

Ayrıca Hürriyet'in adamı Ali Naci ise Cortez ve Juninho ile ilgilendiğimize söylüyor ama ona pek inanmam. Sonuçta Hürriyet'ten biri.

Aslında Taiwo'nun Terim tarafından red edildi haberide çok tuhaf gelmiyor kulağa zira lig iiçin yabancı sınırı düşünüldüğünde Hakan Balta'yı orada kullanıp hücumda alternatif yaratmak isteyecektir.

Dolayısı ile ligin yarısını yedek yarısını ilk 11 oynayacak bir yabancı bulmak lazım.

Melo, taraftara, armaya,kulübe gerçek anlamda aşıkta olsa, ölüp bitsede kendisi yabancı bir oyuncudur, burada hepi topu 1 sene geçirmiştir ve kariyerinin son kontratını yapıyor, bu denli pazarlık yapması normal anormal olan menejerlik şirketinin saçma ve seviyesiz tutumu.

Yahu Taiwo için Milan'ı arayan ve anlaşan Terim'di hani. Bu Twitter duyumcuları 1 gün geçmeden nasıl kendilerini yalanlayabiliyorlar şaşıyorum doğrusu.

Arkadaş şurada yazılan yorumları okuyunca hakkaten çok şaşırıyorum. Hepsini tek tek alıntılamayacağım. Kardeşim para pazarlığı tabiki yapılacak. Kimse öpücüğe oynamıyor. Burada Melo'nun Galatasaraylılığını tartışmaya gerek yok. Fenerbahçe durduk yere mi Melo haberini yalanladı zannediyorsunuz? Fener teklif yaptı ama Melo Turkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamayacağını söyledi hatta bunu sosyal medyadan da duyurdu. Sonra Fener'de Melo ile ilgilenmiyoruz dedi. Cümle alem biliyor hala Emre'nin boşluğunu kapatamadıklarını. Sırf pazarlığı bile kızıştırmak için devreye giriyorlar çoğu zaman.

Asıl konuya geri dönelim para pazarlığı tamamlandıktan ve el sıkışıldıktan sonra tekrar pazarlık yapan ve indirim isteyen bizim kulup. Yani siz bir iş görüşmesinde atıyorum 3.000 liraya anlaştıktan sonra imza atılacakken önünüze 2.500 teklif gelse ne yaparsınız??? Kimse Melo'nun kusuruna bakmasın en büyük Galatasaraylı Sabri'nin Arda'nın neler yapacağını üç aşağı beş yukarı tahmin edebilirsiniz.

Bu arada basına servis edilen 4.2M Euro garanti para 5 yıllık sözleşme filan masallarına inananız yoktur diye tahmin ediyorum!

Ali Dürüst 3+2 teklifini açıkladı. Matematiğim kötüdür ama bu seviyedi matematik problemini de çözebiliriz her halde? 3+2= 5. Melo'ya teklif edilen garanti para 2,9 milyon avro ve maç başları ve bonuslarla 4,2 milyon avro yapıyor.

Melo'nun menajerleri büyük kumar oynuyorlar. Hem sporcunun kariyerine hem takımımızın düzenine darbe vuruyorlar. Melo'nun yeri dolar ama Melo ortada kalabilir. Dünyanın neresinde 7-8 mil verilen 30 yaşındaki bir ön libero oyuncusunun yıllık ücreti 4.2 mil euro ve menajerlerine de 3 milyon euro verilir. 3 mil euro başlı başına bir bonservis bedeli. Aklınızı başınıza alın burası Galatasaray. Tek alıcısı olduğumuz bir oyuncu için bu kadar artist açıklamalar yapan menajerlik şirketine teklifimiz budur diyip son bir tarih verilmeli süre dolduğu an anında diğer tranfer gerçekleçmeli. Lakin bu paralara alternatiflerin hepsini anında bitiririz. Diarra'yı bile daha ucuza alırız. Muhtemel ki onun menajerleri filan bu kadar uçmayacaktır.

Ali Dürüst 3+2 teklifini açıkladı. Matematiğim kötüdür ama bu seviyedi matematik problemini de çözebiliriz her halde? 3+2= 5. Melo'ya teklif edilen garanti para 2,9 milyon avro ve maç başları ve bonuslarla 4,2 milyon avro yapıyor.
Murat Bey,

Bahsedilen rakamları çok kesin yazmışsınız gazetelerden mi duydunuz yoksa bizzat mı biliyorsunuz? Ayrıyeten 3+2 ile 5 arasında o kadar çok fark var ki. +2 yi kulup istemezse kullanmayabilir. Yani bir bağlayıcılığı yok. 3 yıl oynattıktan sonra bu adam yaşlandı yada beklediğim performansı vermiyor diyip sözleşmeyi uzatmayabilirsin.

Şu ana kadar basına yansıyan transfer maliyetlerinin hiçbiri dogru çıkmadı. Ne Burak ne de Hamit. Basın sadece Galatasaray haddinden fazla para veriyor imajı yaratmaya çalışıyor. Bunuda başarmışlar gibi gözüküyor.

Arkadaş şurada yazılan yorumları okuyunca hakkaten çok şaşırıyorum. Hepsini tek tek alıntılamayacağım. Kardeşim para pazarlığı tabiki yapılacak. Kimse öpücüğe oynamıyor. Burada Melo'nun Galatasaraylılığını tartışmaya gerek yok. Fenerbahçe durduk yere mi Melo haberini yalanladı zannediyorsunuz? Fener teklif yaptı ama Melo Turkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamayacağını söyledi hatta bunu sosyal medyadan da duyurdu. Sonra Fener'de Melo ile ilgilenmiyoruz dedi. Cümle alem biliyor hala Emre'nin boşluğunu kapatamadıklarını. Sırf pazarlığı bile kızıştırmak için devreye giriyorlar çoğu zaman.

Asıl konuya geri dönelim para pazarlığı tamamlandıktan ve el sıkışıldıktan sonra tekrar pazarlık yapan ve indirim isteyen bizim kulup. Yani siz bir iş görüşmesinde atıyorum 3.000 liraya anlaştıktan sonra imza atılacakken önünüze 2.500 teklif gelse ne yaparsınız??? Kimse Melo'nun kusuruna bakmasın en büyük Galatasaraylı Sabri'nin Arda'nın neler yapacağını üç aşağı beş yukarı tahmin edebilirsiniz.

Bu arada basına servis edilen 4.2M Euro garanti para 5 yıllık sözleşme filan masallarına inananız yoktur diye tahmin ediyorum!
Mazhar abinin yazdıklarına katılıyorum.Bilgi kirliğinin had safhaya ulaştığı şu dönemde arkamıza yaslanıp gelişmeleri sakince izlemekte fayda var.Ek olarak Galatasaray Melo'dan büyüktür edebiyatına gerek yok.Adamın geçen sene ortaya koyduğu karakteri -takım arkadaşlarını ayrı tutarak- 2008'den beri hiçbir yerli oyuncuda göremedim ben.Normali budur demeyin,bu karakteri görebilmek anormal geliyor artık.
Kulüp işin muhasebe boyutuna işine gelince kulak asarken elde kalem kağıt hesap yapmak bana anlamsız geliyor ayrıca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...