Melo elimizdeyken sevgi,saygı nağmeleri şimdi elimizden kaçtı kaçıyor diye adamı yerin dibine soktuk. Yazık! Ama temennim takıma tekrar gelmesi yönünde. Her ne olursa olsun.
melo s.çtı sıvadı üstüne tüy dikiyor çok afedersin...daha önce de söyledim sosyal medyayı bu kadar kullanmak iyi degil...ha belli ki bizde kalıyor orası ayrı...
taiwoo da gelirse ilerde umut-burak ikilisini görecegiz demektir...
Siz neyin derdindesiniz? Ne çabuk unuttunuz Mustafa Sarpları Topalları Özbekleri Canaları yanına pas atamayan adamları.Melo son 5 yıldır Gatasaraya Gelen en iyi ön liberodur.Lütfen unutmayın biraz.
Melo İnşallah gelir ve futbolunu oynar.
Anlamadım ki bir oyuncunun para pazarlığı yapması çok mu absürd bir durum?
2. edit: fatih hoca tarafından geri çevrilmiş taiwoo...
Şaka yapıyorsun sanırım ?
oradan bakınca şakaya mı benziyor ? fatih hoca ve teknik ekip tarafından geri çevrilmiş...hakan balta'nın ameliyatına göre sol bekte durum degişebilir ama...
Murat Bey,Ali Dürüst 3+2 teklifini açıkladı. Matematiğim kötüdür ama bu seviyedi matematik problemini de çözebiliriz her halde? 3+2= 5. Melo'ya teklif edilen garanti para 2,9 milyon avro ve maç başları ve bonuslarla 4,2 milyon avro yapıyor.
Brezilyalı sol bek Brunu Cortes, Taffarel önermiş, olma ihtimali yüksek, 25 yaşında...
Mazhar abinin yazdıklarına katılıyorum.Bilgi kirliğinin had safhaya ulaştığı şu dönemde arkamıza yaslanıp gelişmeleri sakince izlemekte fayda var.Ek olarak Galatasaray Melo'dan büyüktür edebiyatına gerek yok.Adamın geçen sene ortaya koyduğu karakteri -takım arkadaşlarını ayrı tutarak- 2008'den beri hiçbir yerli oyuncuda göremedim ben.Normali budur demeyin,bu karakteri görebilmek anormal geliyor artık.Arkadaş şurada yazılan yorumları okuyunca hakkaten çok şaşırıyorum. Hepsini tek tek alıntılamayacağım. Kardeşim para pazarlığı tabiki yapılacak. Kimse öpücüğe oynamıyor. Burada Melo'nun Galatasaraylılığını tartışmaya gerek yok. Fenerbahçe durduk yere mi Melo haberini yalanladı zannediyorsunuz? Fener teklif yaptı ama Melo Turkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamayacağını söyledi hatta bunu sosyal medyadan da duyurdu. Sonra Fener'de Melo ile ilgilenmiyoruz dedi. Cümle alem biliyor hala Emre'nin boşluğunu kapatamadıklarını. Sırf pazarlığı bile kızıştırmak için devreye giriyorlar çoğu zaman.
Asıl konuya geri dönelim para pazarlığı tamamlandıktan ve el sıkışıldıktan sonra tekrar pazarlık yapan ve indirim isteyen bizim kulup. Yani siz bir iş görüşmesinde atıyorum 3.000 liraya anlaştıktan sonra imza atılacakken önünüze 2.500 teklif gelse ne yaparsınız??? Kimse Melo'nun kusuruna bakmasın en büyük Galatasaraylı Sabri'nin Arda'nın neler yapacağını üç aşağı beş yukarı tahmin edebilirsiniz.
Bu arada basına servis edilen 4.2M Euro garanti para 5 yıllık sözleşme filan masallarına inananız yoktur diye tahmin ediyorum!