2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"melo ile ilgili endişemiz yok. melo’ya 3+2 (+1+1) yani 5 senelik kontrat teklif ediyoruz yani 5 senelik bir taahhüte giriyoruz."

"bu 5 senelik taahhüte girdiğimiz vakit, ödeyeceğimiz bonservis bedeli de artık gs için bir daha geri alınmayacak bir bedeldir."

"ancak kulübün de bir takım şartları var. bizim onun için en maksimumu yaptığımızı düşünüyoruz. artık bundan sonra karar melo'nun."

Ali Dürüst

----------------------------------------------

Hadi be oğlum be, bekliyoruz işte..

İkinci Başkanımız Ali DÜRÜST'ün açıklamaları

[video=youtube;9IYTsJXM_ow]https://www.youtube.com/watch?v=9IYTsJXM_ow&feature=player_embedded[/video]

Melo'nun twitter aracılığı ile yazdıkları;

my friends even though i do not play in galatasaray, never go to the fener, i love the fans of the gala!

Ayrıca Rusya'ya da gitmeyeceğini söylemiş..

sosyal medyayı fazlaca kullanan sporcudan hiç hazetmiyorum...melo iyice tadını kaçırdı..keza menajerlik şirketi de öyle...

bizi sevmekle olmuyor paşam...belli ki parayı de sevdin bir sezonda...

melonun menajer bozuntusunun yaptıgı açıklamalar çok çirkin!! fatih terim'in melo'yu istedigini bildigi için resmen bu yönde kulübün altını oymaya yönelik açıklamalar yapmış ahlaksız...

artık bu defter tamamen kapanmalı...melo'nun da menajerinin de fezaya kadar yolu var...

Yemin ediyorum hiçbirşey anlamadım şu işten.. Melo mu fiyat arttırmış, menejer mi sorun çıkarmış, juve mi yan çizmiş, ruslar mı engel olmuş, biz mi indirim istemişiz ne olmuş hiçbirşey anlamadım ?? Anlayın var mı bana da anlatsın !

Menejerlik şirketi Ali Dürüst'ün açıklamalarını sanki yeni teklif vermişler gibi anladıklarını, bir yanlış anlaşılma olduğunu belirtti.

Şahsen önerilen yıllık, ve özelliklede kontrat süresi olarak çok tatmin edici bir öneri yaptığımızı düşünüyorum. Melo bu parayıda, bu kontrat süresini de hiç bir avrupa takımında bulamaz. Ve artık 29 yaşında olduğunu kabul etmeli aklı başında hiç bir avrupa takımı bu maliyetler düşünüldüğünde akılcıl bir yatırım değil kendisi.

Marsilya, Mbia'yı elinden çıkarmak istiyor, bedel olarakda 8-9 Milyon Euro istiyorlarmış ama satmaya hazır oldukları için 6.5-7 Milyon Euro gibi bitirebiliriz.

Amma velakin Dany + Amrabat + Mbia + Eboue önümüzdeki yıl Afrika Kupası ciddi sıkıntı yaratır...

afrika kupası geçen yılki gibi olmaz hem kadromuz daha şişkin hemde play off yok lig daha az maçla oynanır ve o dönemde avrupa maçı da yok zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...