2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo'nun eşinin 29 Temmuz'da doğum günü var. Fakat kendisin geçen gün yazdığı üzere erken kutlama yapmışlar. 29 Temmuz'da ailemin yanında olmayacağım demişti. Artık bu transferde ayrıntılara bile takılıyorum, psikolojim bozuldu.. =)

Mbia bizim oyun sistemimiz içinde 5 milyon bile etmeyecek bir adam. Çok defansif bir oyuncu ve ayağa pas yapma konusundada rahat olduğu söylenemez ki başlı başına bu durum bile Fatih Terim'in geçen seneden beri oturtmaya çalıştığı pasa dayılı oyun sistemini bozan bir özellik.

Mbia bize önerilmiştir menejer vasıtası tarafından falan ama Fatih Terim'in buna onay verme ihtimalini %1 ancak görüyorum fazlası olmaz.

Melo gelecek bana göre de. Bu aldığı paraları başka bir yerde kazanamaz. Katar'a veya Rusya'ya gitmek istemez o.

Ali Dürüst Melo konusunda en geç Cuma günü olumlu ya da olumsuz bir sonuca varırız demişti.Yarın ne olup olmayacağı belli olacak.Bana da Melo gelecek gibi geliyor.Kontrat konusunda da yönetimin bu kadar hassas davranması bence çok doğru bir yöntemdir.

Bu arada Gökhan TÖRE gitmiş Rubin KAZAN'a...

Türk spor medyasının acı kaybı, kolpa, balon haberler uydurdukları en önemli isimlerinden birisini kaybettiler =D

Bu arada M'Bia için Bülent TULUN'un gizliden menajeri görüşüp yetki verdiği tarzda haberler çıkmış. Fatih hoca istemiyorum demiş M'bia ismini. Florya'da yine her zamanki gibi gizli savaşlar, psikolojik hareketlilik devam ediyor...

G.Saay'da başkan Ünal Aysal, Melo'dan 2 yaş daha genç olan Lassana Diarra için 7 milyon Euro bonservis bedelini de gözden çıkardı. Teknik direktör Fatih Terim'in de, Melo'nun transferinin imkansız hale gelmesi durumunda Diarra ismine olumlu baktığı bildirildi. (DHA)

Amrabat bugün sahada yürüdü benim ne işim var burada der gibiydi. Çok belli etti sakatlanmamak için oynamadığını ayağına top dahi gelmedi neredeyse. Hoş kendisi de istemedi. Umarım antrenmanlarda kendine bakıyordur. Bugün oruç tutmuş olabilir. Hiç bildiğimiz Amrabat değildi. Bari bırakıp gelsin. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...