2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı hakkını forvete kullanırsak bu sefer yine kanatsız oynucaz bilmem farkındamısınız ?

Peki sen rotasyon denen olgunun farkındamısın?
Umut sadece bu yüzden bile önemli transferdir ki yeri geldiğinde Elmander'in yerine oynar1 yabancı kontejanını açılır. Geçen sene takımımız 12-13 kişi olduğundan bu tarz olaylara giremiyorduk. Bu yüzden avrupada olmamamız bizim için büyük avantaj oldu. Şimdi Avrupa kulvarında da yarışacağımızı düşününce geniş kadro kurulmalı.
Yani kanatta alınır, forvette sıkma canını :)

Umut transferini eleştirenlere şaşırıyorum...Başkan,Terim devamlı derin kadro diyor ve umut bulut, dany bu derinliği fazlasıyla sağlayacak oyuncular...Çok iyi bir transfer politikası izleniyor ve uefa'nın olası olumlu kararından sonra kanatlara çok iyi transferler yapılacağını düşünüyorum...

Umut Bulut transferi Burak Yılmaz işinin olumsuz noktalandığını gösteriyor ki esas üzüldüğüm nokta bu.

Umut Bulut, presi, kondisyonu, fizik gücü ile lig için etkili bir yedektir ancak hiç bir zaman Burak Yılmaz'a tercih edeceğim bir adam olmamıştır, olmazda.

Umarım o kazmalık yeteneklerini olabildiğince az sergilerde paramla sinir hastası olmadan bir sezon daha yaşamımı sürdürürüm.

hayırlı olsun, neticede bu formayı giyecek, terletecek, hakkını verecek herkese hep destek tam destek vermek benim taraftar olarak esas görevim.

Hele biri Umutun yerine Necatiyi tercih ederim demiş abi naptınız diyorum sadece . Tamam girdiği pozisyonları değerlendiremez ama onun gibi hırslı yırtıcı bir isme ihtiyaç vardı ve alındı . Tek üzüldüğüm Burak defterinin kapanmış olması hayal kırıklığı oldu .

Bence transferleri tek tek konuşmak yerine hepsi bittikten sonra genel olarak değerlendirmek daha mantıklı geliyor. Çünkü Umut transferi bireysel olarak fiyasko ama yedek alındığını düşünüyorum orası kesin. Diğer hamleleri de bekleyip görmek lazım.

2 tane sağlam kanat oyuncusu alınmadığı sürece Umut, Elmander ve bir forvet daha feci etkisiz kalır. Play-Off'ta bunun sıkıntısını çok çektik.

Kanat, kanat, kanat..

Bitirici forvet lazımken Umut Bulut alındı. Demek ki Necati düşünülmüyor kadroda. Aslında en bitirici adamımız an itibariyle Necati.

Tuhaf bir transfer oldu, Burak Yılmaz'ı tercih ederdim açıkçası.

Çift forvetle oynayan bir takımın en az 4 forvet oyuncusuna ihtiyacı olur sezon içinde. Şuan elimizde sadece Elmander var. Hadi bir de yabancı kaliteli bir golcü aldık. Bunun cezası var, sakatlığı var, konyejyan sorunu var. Umut bence çok iyi bir alternatif forvet oldu bizim için.

Kanat, kanat, kanat..

Bitirici forvet lazımken Umut Bulut alındı. Demek ki Necati düşünülmüyor kadroda. Aslında en bitirici adamımız an itibariyle Necati.

Tuhaf bir transfer oldu, Burak Yılmaz'ı tercih ederdim açıkçası.

Necati değil sanki Tugay'da Sercan,Mehmet Batdal ve Stancu düşünülmüyor demek bu daha çok.

Bu üçlüyü gönderip yerine Umut'u koyduk ehh fenada olmadı neticede Burak'ı alıp yedek oturtamazdık Umut'u zaman zaman 18 e almasan bile sesini çıkarmaz garibim.

Ben hali hazırda hem forvet hem sağ kanat için Burak Yılmaz'ı ve bir tane bitirci yabancı forvet bekliyorum.

ya 25 hazirani neden bekleyeyim ben başkan?
uefa kararı cart curt yeter be.. anlastigin isimleri varsa aciklarsin..
kampa felan yetismez..
he bir keita'yi geri getirsinler mumkunse..

20 Haziran'da karar açıklanıyor ve bu tantana da bitiyor inşallah.Euro 12 den önce anlaşabilseydik keşke oyuncularla,kupadan sonra fiyat arttırımı vs vs bir sürü işi yokuşa sürecek şeyler olabiliyor.Umut ve Dany her zaman ilk 11 'i zorlayabilecek oyuncular açıkçası ben memnunum iki transferden de.Öncelikle gitmesi gerekenleri gönderirsek takımdan iyi olacak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...