Bo,Bojan,Bjelica,Kleiza,Zoric,Sato zaten 6 yabancıları var hiç zannetmiyorum yeni birini daha alsınlar bu kadro Bo'ya kalsın adam da saha görüşü nerdeyse 0. Emir bir şeyler yaparsa yapar takımı oynatmak adına.
Benim en büyük düşüncem DomDom nasıl dönücek ? eğer sakatlığı çabuk atlatırsa en büyük transfer Domercant olur. Sinan çok ekstra bir transfer oldu bana göre.. Sinan'dan çok faydalanıcaz. Kilit bu sene Sinan'da olur gibime geliyor.Arkadaşlara katılıyorum yeter artık google fenerbasket yazın neresi çıkarsa orada tartışın ülkeri burası Galatasaray transferlerinin konuşulduğu başlık. Geçen sene efsane kadromuza (27 maçta 26 galibiyet) Göksenin gibi savunmacı , Domercant gibi cezacı iki oyuncu kafadan eklendi. Sinan gibi oyun sıkıştığımızda başvuracağımız bir asker de geldi. Ayrıca 4 numaraya ekstra potansiyel ekleme durumumuz var.
Basketbol 9-10 kişilik rotasyonla bile oynaman çok zor bir oyuncudan verim alman için en az 15 dk oynatmalısın bekleyelim görelim bakalım neler olacak.
Arkadaşlara katılıyorum yeter artık google fenerbasket yazın neresi çıkarsa orada tartışın ülkeri burası Galatasaray transferlerinin konuşulduğu başlık. Geçen sene efsane kadromuza (27 maçta 26 galibiyet) Göksenin gibi savunmacı , Domercant gibi cezacı iki oyuncu kafadan eklendi. Sinan gibi oyun sıkıştığımızda başvuracağımız bir asker de geldi. Ayrıca 4 numaraya ekstra potansiyel ekleme durumumuz var.
Basketbol 9-10 kişilik rotasyonla bile oynaman çok zor bir oyuncudan verim alman için en az 15 dk oynatmalısın bekleyelim görelim bakalım neler olacak.
Kleiza'nın 6 milyon doları euroya çevrildiğinde yaklaşık 4.5 milyon euroya denk geliyor.Onun da bir kısmı vergiye gidiyor.fbye yıllık 3.3 milyon euroya imza attı.3 lük atışı andersene göre çok daha etkilidir.
Ondan daha iyi 4 numara kim varmış merak ettim.Belki khryapa o ayarda.Bjlelica - Kleiza kadar etkili 4 numara rotasyonu olan bir kaç takım yazarsanız sevinirim.
Tekrar dediğim gibi populist konuşup aslanız kaplanız ezer geçeriz deyip,adamlara sakat, cenabet diye kulp takacağımıza 4 numaraya en azından oyunu domine etme özelliği olan bir isim transfer etmeliyız.Jianlian iyi olurdu..Luke Walton'un da sözleşmesi henüz yok
Obra istediği 3 tane yabancıyı kadroya kattı.4.sünü arıyorlar.Diğer yabancı Bo'yu Avrupa'da istemeyen coack yoktur.Bogdanovic'in gitmemesi için kendi konuştu.Obra daha ne kadar kendi takımını kurabilir
Burası takımımızın transfer çalışmalarını kapsayan bir başlık, bundan sonra rakiplerimizin kadrosu hakkında yorumlar silinecektir. Diğer takımların kadrolarını bu başlıkta tartışabilirsiniz:
http://www.gsbasket.org/forum/basketbol-d%FCnyas%FD/8649-32.htm#post579488
Yıllık 3.3 milyon euro verip 4 numara oyuncusu almak intihardır bence. 3-4 yıl önce bunu Oli yapıyordu sonuçları ise çok olumlu olmadığını gördük. Bizim oluşum sponsorluk olarak böyle bir bütçemiz yok. CSKA bile o parayı vermeyip geri adım attı. 35 milyon euro para harcayan bir takımın üzerindeki başarılı olma baskısını siz düşünün! Artık herkes herşeyin en iyisini aldık en çok parayı harcadık psikolojisini Obradoviç'in ve oyuncuların üzerine baskı olarak bırakacak. Şimdi onların önünde müthiş bir baskı olacak bırakın gerisini onlar düşünsün. Bu yıl da başarı gelmezse Ülker bırakır gider artık.
Bize gelince Erceg'i alacaksak 1 milyonun altında bir paraya alacağız. Büyük paralar harcamadan EL için iyi bir kadromuz var. Göksenin-Sinan-Marko gibi 3 iyi dış savunmacımız var. Rakip takımların oyuncularını ön alanda çok sert savunabiliriz.
Domercant-Cenk-Arroyo gibi dış atıcılarımız var. Gordon gibi çılgın bir oyuncuya sahibiz. Marko gibi eli düzgün savunması üst düzey karakterimiz var.
Ersin gibi pes etmeyen orta mesafeden affetmeyen bir oyuncuya sahibiz. Gelirse Erceg gibi Avrupa'nın en temiz bileğine sahip olacağız. Jawai gibi tek başına duvar olabilen sırtı dönük oynayabilen bir adama sahibiz. Furkan'ın ise bu yıl patlama yapacağını düşünüyorum.
*Türkçe Türkçe diyoruz ama maşallah bazı arkadaşlar ne noktalama işareti,ne büyük küçük harf uyumu, ne imla ve yazım kuralları hiçbirşeyi sallamadan kafalarına göre takılıyorlar. Birebir imla ve yazım kurallarına kimseden uymasını beklemiyoruz ama en azından yazdıklarınızın anlaşılması açısından biraz dikkat edin lütfen.