Şu Kenan Sipahi'nin ileride Arroyo olacağını bilsem yine de alınmasını istemiyorum.Önyargılı mıyım bilmiyorum ama ahlaksız ve şımarık davranışları var izlediğim maçlarda bu tarz hareketlerini çok gördüm.Galatasaray'a karşı oynarken de şımarık hareketlerde bulundu.Muhtemelen Fenerbahçe'lidir ondan böyle hareketler yapmıştır.Karakteri yerinde olmayan oyuncuyu pek istemem.
Bu arada Gordon bazılarının çok gözünü boyuyor söyleyeyim.Adamın ligde maç başına şut ortalaması 10.Bazı maçlarda 15 şut falan atıyor , böyle her maç çok fazla şut kullandığı için bu şutların girdiği 2-3 maçta sayı patlaması yaşadı.Yani şu adamı müthiş hücum potansiyeli var diye görmeyin bence.Müthiş savunmacı deseniz daha iyi.Bu adam takımdaki en az şut yeteneğine sahip olan kısa oyuncu.Ha bu adam aklını kullanıp el üstü saçma şutlar üçlükler yerine , sürekli penetre etse zaten süper oluyor.34 sayı attığı Banvit maçında son çeyrek 25 sayı attıysa 19u penetre+faul ile geldi.9/10 attığı Kızılyıldınız maçında 9 tane 2liğin 8 tanesi ya da tamamı penetreleriyle attığı turnikeydi.Birazcık şut atarak coştuğu maç olarak bir tek kupada Banvit maçı vardı 29 sayıyla , o da bi zahmet her maç kafasına göre onlarca şut atan adam bir iki maçta soksun.29 sayıyı 17 şut + 8 serbest atış deneyerek attı , öyle full yüzdeli değil.Arroyo da , Cenk de , kafasına göre o kadar fazla şut atsa ara sıra 30u bulur.Her maç aynı kafada oynayan oyuncu 1 maç patlar 5 maç batırır hücumda.İyi ki savunması çok iyi de , o yüzden takımda duruyor zaten.Gordon da iki 30 sayı attı diye kendini Kobe sanıp ertesi maçta da ona göre oynuyor.32 dkda 35 sayı attığı Banvit maçından sonraki diğer maçta 30 dakikada 3 sayı atmıştı saçma sapan şutlarla.Tutarsa ne ala.Kötü demiyorum az şut atarsa ve daha çok penetre ederse , çok iyi de savunmacı olduğu için süper oyuncu.Ama kafasına göre oynayıp göz boyamasın sonra önemli bi euroleague maçında gidip yine aynı kafada el üstü atıp atıp kaçırır takımı baltalar diye endişeleniyorum hep.Şu adamı 'mükemmel hücum potansiyeli olan bir oyuncu' diye tanımlayan çok fazla insan gördüğüm için görüşümü belirtiyorum sadece , yoksa tabiki herkesin görüşüne saygım var.