Metecan Fenerbahçe Ülker ile tekrar anlaşsa bile çok mühim değil.Gördüğüm kadarıyla Metecan'ın kafasında Avrupa filan yok,Nba hedefi var.Bir an önce oraya kapağı atmak derdinde.Biz bile alsak pek hayrını görebileceğimizi sanmıyorum.
Ben milicicin bu kadar küçümsenmesini anlayamıyorum galatasarayda o seviyede birkaç tane oyuncu var da ben mi bilmiyorum? Mesela kenanın hangi yönü abartılmış size göre? u18 avrupa şampiyonasında mvp ödülünü ona verenlerden daha mı çok izlediniz kenanı ya da basketbolu onlardan daha iyi mi biliyorsunuz? şunu unutmayalım milli takım olarak ilk defa bu yaş grubunda şampiyon oluyoruz ve bu takımın oyun kurucusu aynı zamanda turnuvanın en değerli oyuncusu kenan; bizim bu takımın kadrosunda oyuncumuz yokken nasıl oluyor da kenanı küçümsüyor insanlar aklım almıyor. İzzet de kenan da keşke gelse galatasaraya da hem olmaya yakın yetenekli iki gencin gelisimini izlesek hem de takımı gençleştirsek.kenan sipahi'de de izzet'te de bi halt göremedim şahsen. yok avrupanın en iyi oyuncuları seçilmişlermiş. milicic de carmelo wade'in önünde seçilmişti ne oldu ?? kerem kanter, berk demir flan iyi oyuncular mesela, ama kenan, izzet sadece isim yapmış ama yaptıkları isim kadar yetenekleri olmayan oyuncular
Ben milicicin bu kadar küçümsenmesini anlayamıyorum galatasarayda o seviyede birkaç tane oyuncu var da ben mi bilmiyorum? Mesela kenanın hangi yönü abartılmış size göre? u18 avrupa şampiyonasında mvp ödülünü ona verenlerden daha mı çok izlediniz kenanı ya da basketbolu onlardan daha iyi mi biliyorsunuz? şunu unutmayalım milli takım olarak ilk defa bu yaş grubunda şampiyon oluyoruz ve bu takımın oyun kurucusu aynı zamanda turnuvanın en değerli oyuncusu kenan; bizim bu takımın kadrosunda oyuncumuz yokken nasıl oluyor da kenanı küçümsüyor insanlar aklım almıyor. İzzet de kenan da keşke gelse galatasaraya da hem olmaya yakın yetenekli iki gencin gelisimini izlesek hem de takımı gençleştirsek.
yorumumu tam okumamışsınız, ''şahsen'' diye bir sözcük var orda. ayrıca '' kenan, izzet yaptıkları isim kadar yetenekleri olmayan oyuncular'' diye de bir cümle var.
Tamam şahsen demişsiniz ona bir şey demedim neye dayanarak böyle düşünüyorsunuz diye sordum.
yorumumu tam okumamışsınız, ''şahsen'' diye bir sözcük var orda. ayrıca '' kenan, izzet yaptıkları isim kadar yetenekleri olmayan oyuncular'' diye de bir cümle var.
Ben İzzet'in de Kenan'ın da lig maçlarının hepsini olmasada birçoğunu seyrettim ve ''abartıldığı'' kadar bir ışık göremedim. En azından fener kaparsa bile şu ''ah vah'' olayının pek yaşanacağını sanmıyorum, bu benim düşüncem.