Kenan'ı karşı taraf çoktan kaptı.Maçı izledim.Berk ,Metecan,Kenan hepsi ne yazık ki Fenerbahçe Ülkerin geleceği.1995 top 50 lıstesınde Kenan Avrupa'da 2. sırada. Geçen sene Metecan da 2. sıradaydı.Bu seneyi kötü geçirdi listede düştü.Ama bu turnuvadan sonra gene yükselecek.Yani alt yapıda baya bir kötüyüz ne yazık ki.Yetiştiremiyoruz bari böyle parlamadan alalım Fenerbahçe Ülker gibi.Kenan'ı turnuva başlamadan ayarttılar.Yaşım gereği takip ediyorum alt yapıları ondan biliyorum keşke bizimkiler de edebilseler.
Bir diger mevzu Tbl'de 6 kişiye lig lisansı çıkıyor,yani 7 yabancımız olabilir 6 tanesine lig lisansı çıkar.Macvan'ın o yüzden gönderileceğini zannetmiyorum.Yani çıkış parası falan vericeksek kalsın Euroleague'de oynar.Hem Erceg sakatlanırsa lig lisansı iptal edilip Macvan'a çıkartılır.
Bir diger mevzu Tbl'de 6 kişiye lig lisansı çıkıyor,yani 7 yabancımız olabilir 6 tanesine lig lisansı çıkar.Macvan'ın o yüzden gönderileceğini zannetmiyorum.Yani çıkış parası falan vericeksek kalsın Euroleague'de oynar.Hem Erceg sakatlanırsa lig lisansı iptal edilip Macvan'a çıkartılır.