2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık transfer bilgilerinden çok tartışma ortamına döndü burası. Bunda hala beklenen transferleri yapmayan yönetimin payıda büyük tabii. Nerdeyse 1 hafta geçmesine rağmen Erceg açıklanmadı. Açıklansaydı şimdi artılarıyla eksileriyle bu TRANSFERİMİZİ konuşuyor olacaktık. Bundan sonra gelecek veya gelebilecek hamleleri konuşuyor olacaktık. Ama 2 3 sayfadır başka takımların özelliklede Fenerbahçe' nin yaptığı transferleri veya bizim hiç talip olmadığımız, dolayısıyla hiç alakamız olmayan başka takımın oyuncularının iyiliğini kötülüğünü, kalitesini yeterliliğini tartışıyoruz. Konu başlığında yazdığı gibi BİZİM TRANSFERLERİMİZ ve BİZİM TAKIM PLANLAMAMIZ nerede. 2 3 sayfadır yerinde yeller esiyor. Mesela Kenan' ı birisinin beğenmesi veya ötekinin beğenmemesi bu kadar önemli mi? Kaldıki bizim olan veya bizim olabilecek oyuncularda değil bunlar. Burda duyumla transfer bilgisi veren arkadaşlar vardı. Onlarda gözükmüyor uzun zamandır :). Hani yalanda olsa bi haber versenizde tekrar transfer heycanına, takım planlaması hayallerine dalsak:))

Kenan ' a haksızlık edıyoruz bence . 17 18 yasında kım bbl de oynuyor . Lig performansına bakarsan zaten yandı cocuk . Kendı yasıtlarını baz alırsan avrupanın en ıyısı . 4 5 Sene sonra bu cocugun yasıtları olucak bu lıgde . Ezıp gecıcek . Alt yapımızdan kımı gondersek Tofasda dakıka alabılır ?

Boşuna tartışılıyor zira Kenan ve İzzet gibi oyuncuların aklında hep NBA var. İstanbul takımlarını basamak olarak kullanıyorlar. Bir ton para verip en fazla 3 veya 4 yıl oynatabileceğimiz pişmemiş oyuncular için bu kadar kafa yormaya gerek yok bence. İzzet'i aldık diyelim 2-3 yıl yatırım yapacağız oynatacağız pişsin diye tam kıvama geldiğinde NBA çıkışını kullanıp gidecek. Mesela Furkan, önümüzdeki lig sezonu bitince takımdan ayrılacak. Bu yüzden almazsak çok şey kaçırırız diye bir şey olamaz.
Tam aksine herkesin gördüğü gibi Basketbolda Galatasaray'ın altyapısı hiç oyuncu çıkaramıyor. Milli takımlarda bunu çok net görüyoruz. Bana göre altyapıda bir devrim yapmalıyız. Keşif ekipleri özellikle çok iyi çalışmalı. Bizim altyapıda var mı onu da bilmiyorum.

Kenan'ı kendi yaşıtları ile değerlendirmek çok daha sağlıklı olacaktır. Çocuk 95'li.
Fenerbahçe Ülker Kenan'ı alırsa direk kadrosuna katacağını sanmam. En az 1-2 yıl daha Tofaş'ta kiralık oynar. Şu an Tofaş'ta aldığı sürenin 10'da 1'ini Fenerbahçe Ülker'de alamaz çünkü.
2-3 sene sonra oynatmak için -NBA'ye kaçaçağı belli- bu kadar yatırım yapılmalı mı, o da ayrı bir tartışma konusu.

Eee o 2-3 sene de senin kadronda olsun. Türk oyuncu kaynıyor üst seviye içinde benim mi haberim yok bir tek. İzzet (ki Kenan zaten fbü tarafından alındı ve kiralandı yeniden) alınmalı. 3-4 yıl olsun ama senin olsun.

Tamamen gereksiz bir tartışma içine girmişsiniz arkadaşlar kusura bakmayında sonuçta izzet ve kenan'da takımımızla bağlantısı olmayan isimler,bu bizi ilgilendirmez,transfer edildiklerinde artı ve eksileriyle forumda gündem oluşturur ama şu anda yeri değil kanımca..

Kenan'ı kendi yaşıtları ile değerlendirmek çok daha sağlıklı olacaktır. Çocuk 95'li.
Fenerbahçe Ülker Kenan'ı alırsa direk kadrosuna katacağını sanmam. En az 1-2 yıl daha Tofaş'ta kiralık oynar. Şu an Tofaş'ta aldığı sürenin 10'da 1'ini Fenerbahçe Ülker'de alamaz çünkü.
2-3 sene sonra oynatmak için -NBA'ye kaçaçağı belli- bu kadar yatırım yapılmalı mı, o da ayrı bir tartışma konusu.

Tamamen yapılacak sözleşme ile alakalı bir durum

Ben Kenan'ın lig maçlarını izledim ve söylendiği kadar yeteneği olduğunu görmedim. Bu benim fikrim, ben iyi görmedim diye kötü olmaz, ben iyi gördüm diye iyi de olmaz. Benim sadece fikrim bu.

18 yaşında bir oyuncudan A takım seviyesinde neler bekliyordun anlamadım açıkçası.Hidayet,Mehmet Okur gibi isimlerin bile aynı yaşta sayı ortalamaları 5 in altında.Bu yaşta gelip sana maç kazandıracak,ligi domine edecek hali yok.18 yaşındaki Kobe bile yapamaz onu.

Şampiyon olduk mutlu olamadık.
Murat özyer derken Spanoulis - Planinic -Erceg - Lampe - oldu olmadı napalım atın ölü toprağını üzerinizden.

NE KLEİZA NE ZORİC NE BJELİCA SEMTİ HAWAİ NATHAN JAWAİ :D

futbolda hemen her konuda aynı fikirdeyiz ama baskette değiliz demekki :) geçen sene galatasarayın dolayısıyla macvanın tüm maçlarını izledim. elit 4 numara olacak bi oyununu göremedim. kesinlikle yerine takımı sırtlayacak 4 nuumara lazım.

yerine gelecek Erceg ismi konuşuldukça Macvan gözümde daha da degerleniyor :)

yoksa ben de Kleiza olsun istiyordum...hatta Kleiza olmayacaksa Lampe'yi 4 numarada görmeyi istedim...

Bazı Beşiktaşlı basketbol sevdalısı arkadaşlarım, Erceg hakkında burada esen havanın aksine çok büyük bir transfer yaptınız diyorlar. O takımın belki isim olarak değil ama, sahaya katkı anlamında en fazla payı olan adamının Erceg olduğunu söylüyorlar. Onların bu transfere daha objektif baktıklarını düşünürsek, dikkate almak lazım bu düşünceleri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...