He bu arada '' Kleiza'nın da sakatlık problemi var blablabla '' diye martaval anlatan yetkilileri de görmek istiyorum. Mağlubiyet inanın ki koymadı bana çünkü adamlar favoriydi zaten.
Oyuncu gelir katkı yapamaz anlarım ya da kültüre alışamaz onu da anlarım. Ama arkadaş sen kimi alsan geçmişinde Okmeydanı Araştırma Hastanesi var.
Jawai : Yaşadığı sorunun sinyallerini fazlasıyla vermiş geçmişinde. Ki yaşadığı durum tamamen ''0 risk'' olması gereken bir konu.
Erceg : Ayaklar zaten kağnı . Bi de sakatlık çıkışı iyice düşmüş. Yine de transferi en anlaşılır olanı risk olarak.
Domdom : 2 kere sakatlandı. Neye güvenildi takımda tutulurken ?
Marco : Geçen sene gibi bir sene geçirmeyeceğimizi hepimiz biliyorduk. Yetenek olarak üst düzey değil çünkü. Malesef değil.
Engin : 2 kere sakatlandı o da . Sen Engin'e güvenip Kenan ile ilgilenmedin bile. ( engin'i de çok severim ama o ayrı bu ayrı)
Ve Furkan , Ender , Cenk neden bu haldeler ? Hepsi mi tesadüf ? Ben artık açık söyleyeyim inanmıyorum hiçbirisinin tesadüf olduğuna. Kleiza 2 haftadır can alıyo euroleaguede. Biz de 5 kişi sahaya çıkarmıyızın peşindeyiz.
He bir de diğer gerçeklere dönelim konu transferken hazır ;
1) Arroyo'ya bizim kontratın yüzde 75'ini bile verecek takım var mıydı ? Biz keriz miyiz ?
2) Spanoulis için kesinlik olmadan Jawai'yi ''ucuz olsun'' hesabı imza attırmak nedir ? Elinde EL kozu yokken bile daha iyi takım kurmadın mı ? ( geçen sene sezon başlamadan evvel Erceg mi Macvan mı desek Macvan derdik birçoğumuz. )
3) Sİnan'a verilen 700 kağıt nedir ? Elinde Göksenin varken bu para israf değil midir ? Ya da şöyle söyleyeyim eğer Sinan'ı biz almasak ne olacaktı ?
4) Şu an kafanızda hesap kitap yapıp en sonunda da ''bu ne lan böyle'' demiyor musunuz ?