2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acilen bir hamle şart bana göre. Bu isim Hairston mu olur bir başkası mı olur bilemem ama bir hamle şart.
Diğer yandan Domercant'ın ne oynadığını birisi açıklasın bir zahmet perdeden çıkıp şut atmaktan başka ne işe yarıyor bu adam anlamış değilim. Ya rakip dibine giriyor bir fake at içeri penetre felan et. Saf şut atmak üzerine oynuyor.
Bizde bunu Cenk son derece iyi yapıyor zaten. Bana göre Domercant büyük soru işareti takıma hiç yardımcı olamıyor.

Domercant'a sezon başında güvenerek hatayı yaptık. Oyuna gram katkısı yok sezon başından bu yana. Şimdi Marko da sakatlandı, tek başına ne kadar katkı verir ayrı bi merak konusu. Marko'nun yanında şimdi konuşulan adamları sezon başında getirmeliydik

Domercant takıma katkı vermiyor daha ne kadar gider bu durum bilinmez. Takıma oyun kurma özelliği de olan bir 3 numara lazım Hawkins tarzı. Arroyo tek kalıyor oyun kurucu bölgesinde. Eurolig gibi arenada tek oyuncuya bağlı ilerleyemeyiz.

kleiza senelik 3 alıyor.

Avrupanın güvrenilir siteleri 2 yıl için 3,7 m Euro oalrak geçti haberleri. Türkiyedeki basının şişirmelerine inanmayın. İbrahim setene göre Hamit 4,5 m Euro alacaktı , Sneijder herşey dahil 7 milyon falan alacaktı. Yabancı siteler bizim twitter fenomenlerinden çok daha güvenilirdir. Ben Kleiza'nın alınmamasını anlarım sakatlık riski vardı nasıl döneceği belli değildi , rakam bel bükebilirdi ama Erceg yerine daha iyisi neden alınmadı onu anlamıyorum. Hadi diyeliim ki onu aldın o zaman MArko veya Dom-Dom yerine iyi bir üç numara alsaydık.Maccabiye giden Joe İngless'i neden kaçırdık mesela.

3 numaraya net transfer lazım, Malik Hairston ile ilgili güzel haberler gelse keşke.

Murat Özyer'in kankası Gökmen Özdemir'in AMK gazetesi bile isim yazmadığına göre pek somut bir şeyler yok.

Blake Schilb gibi oyuncular yerine daha Marko sakatlanmadan yalnızca EL için alalım dediğim Sean Marshall çok daha iyi olur. Ayrıca transfer yapılacaksa nereye yapılacak o da muamma bence. Domercant ın yetersiz olduğu bana göre doğru değil, problem oyun kurucusuzluk ve kötü yönetimden kaynaklanıyor, biz de Domercant şapkadan kuş çıkarsın istiyoruz. Adam zaten ceza şutlarını sokuyor ve topsuz oyunda yapması gerekenleri yapıyor. Engin dönünce epey rahatlayacağımızı düşünüyorum ben ama böyle de nereye kadar gider bilinmez. 3 numara için bir çok oyuncunun ismini yazardım aslında ama biliyorum ki menajerlere göre hareket edilecek, o yüzden fazla yazmaya gerek yok, takım şu haliyle de iyi organizasyonla gayet iyi iş yapar, bence asıl Malaga maçında yüzünden düşen bin parça olan Ergin Hoca forma girmeli, en büyük transfer o olur.

Hadi inşallah...

Galatasaray Markoishvili’nin yerine kimi alıyor?

Sezona büyük umutlarla başlayan ancak ard arda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle zor günler geçiren Galatasaray Liv Hospital önemli bir transfere daha imza atmaya çok yakın.
Jawai’nin boşluğunu Bonsu ile dolduran sarı-kırmızılılar Markoishvili’nin yerine de Malik Hairston’ı transfer edecek. Galatasaray Liv Hospital, Hairston ile her konuda anlaşmaya vardı. Oyuncunun kulübü Milano’dan resmen ayrılmasını bekliyor. Markoishvili’nin sakatlığının 3 aydan fazla sürecek olması ve Hairston’ın Milano ile Euroleague’de bu sezon hiç forma giymemesi sarı-kırmızılıları bu transfere yöneltti.
Galatasaray Liv Hospital, Malik Hairston’ı Stelmet Zielona Gora maçına yetiştirmeye çalışıyor.
Galatasaray Liv Hospital’da Manuchar Markoishivili’nin durumu da netlik kazandı. Sarı-kırmızılılar Gürcü oyuncuyla yola devam edecek.

basketdergisi

Sonunda transfer haberleri çıkmaya başladı AMK de haberler çıkarsa transfer netlik kazanmış olur.

Sakatlıklar nedeniyle zor bir dönemden geçen Galatasaray Liv Hospital, 3 ay sonra dönebilecek olan Manuchar Markoshvili'nin yerine Malik Hairston (1987-1.98) için girişime geçti ve oyuncunun menajeriyle görüştü.

Transferin gerçekleşmesi için Hairston'un kulübü Milano'nun izni gerekli olmakla birlikte, İtalyan kulübünün bonservis için isteyeceği rakam Galatasaray'ın kararını belirleyecek.

2009–2010'da San Antonio Spurs forması giyen, 2010 Montepaschi Siena'da oynayan Hairston, sezon ortasında Milano'ya transfer oldu ve bugüne kadar aynı kulüpte kaldı.

Hairston geçen sezon Euroleague'de 11.4 sayı, yüzde 50 üçlük, 2.2 ribaund, 1.8 asist, İtalya Ligi'nde 12.5 sayı, yüzde 33.3 üçlük, 3.0 ribaund, 1.9 asist ortalaması yakalamıştı.

Galatasaray Liv Hospital, Hairston'u yetiştirebildiği taktirde Euroleague'deki Stelmet Zielona Gora maçında oynatacak.

bkz. Galatasaray'ın gündemi Malik Hairston - BASKETFAUL - Türkiye'nin basketbol portalı.

Hairston haberini ilk giren site basketdergisi'ydi ama sonrasında haber siteden kaldırıldı. Transferde bazı pürüzler üzerinde uğraşıldığı için haberin kaldırılması rica edilmiştir herhalde, öyle olmasını umuyorum.

3 numaraya Marko'nun yerine Malik Hairston veya Pete Mickeal düşünülüyormuş TOFAŞ Maçı yayınında az önce Murat Murathanoğlu söyledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...