2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsen Markoishvili'nin kesin durumuna bakmadan birinin alınacağını düşünmüyorum ki Domercant'ta denenecektir.

Childress'le James Johnson kıyasını Childress'e hakaret kabul ederim.

Her iki oyuncununda son dönemini bilmiyorum ama Johnson'un hatırladığım bir Bulls kariyeri varki rezalet.Ayrıca eminimki kendisine sorulsa hangi mevkiide oynadığı bile belli değildir.3 numara sakatlığında yapılacak bir hamle değil gibi.

Childress'i de Olympiacos tekrar istemişti sanırım bu yıl reddetmişti NBA için.

Bonsu nun risklerini siz biliyorsunuz da Ergin Ataman bilmiyor mu?Alınabilecek en ideal ve çabuk oyuncu olmuştur muhtemelen ve bu riske de girmeye değer olduğunu düşünmüştür hoca.

biraz sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz, sakin olmak lazım. Bonsuyu göreceğiz hep beraber. Marko sakatlandı üzücü bir durum ama Henry e daha çok süre düşecektir. Buda onun dönmesini kolaylaştırabilir.

Şahsen Markoishvili'nin kesin durumuna bakmadan birinin alınacağını düşünmüyorum ki Domercant'ta denenecektir.

Childress'le James Johnson kıyasını Childress'e hakaret kabul ederim.

Her iki oyuncununda son dönemini bilmiyorum ama Johnson'un hatırladığım bir Bulls kariyeri varki rezalet.Ayrıca eminimki kendisine sorulsa hangi mevkiide oynadığı bile belli değildir.3 numara sakatlığında yapılacak bir hamle değil gibi.

Childress'i de Olympiacos tekrar istemişti sanırım bu yıl reddetmişti NBA için.

James Johnson yetenek olarak 5 tane Childress'ı cebinden çıkartır. İzlemeden konuştuğunuz çok belki James Johnson'ı. Chicago'da oynarken yıl 2009'du. O sırada Childress Oly'deydi.
Toronto ve Sacramento'da gayet iyi katkı verdi. O sırada Childress oynamıyordu bile sahada.
Childress'ın takıma liderlik etme gibi bir referansı hiç olmadı. Buna en büyük örnek Oly'dir. Topu elinde istemeyen bir oyuncudur zaten.
Johnson ise oyuna yön verebileceği takımlarda parlayabilen bir oyuncudur. Oyunun her yönünü oynar. Tıpkı Terrence Williams , Nba'deki zamanındaki Spanoulis gibi top ellerinde değilken uyum sağlayamayan oyuncu grubundadır. Bu yüzden Nba'de tutunamamıştır. Childress Avrupa'ya uymayan oyuncu grubundan bir oyuncudur. Johnson ise herşeyi yapabilen yapısıyla Avrupa'da her iki forvet pozisyonunda da gayet rahat oynar.

James Johnson yetenek olarak 5 tane Childress'ı cebinden çıkartır. İzlemeden konuştuğunuz çok belki James Johnson'ı. Chicago'da oynarken yıl 2009'du. O sırada Childress Oly'deydi.
Toronto ve Sacramento'da gayet iyi katkı verdi. O sırada Childress oynamıyordu bile sahada.
Childress'ın takıma liderlik etme gibi bir referansı hiç olmadı. Buna en büyük örnek Oly'dir. Topu elinde istemeyen bir oyuncudur zaten.
Johnson ise oyuna yön verebileceği takımlarda parlayabilen bir oyuncudur. Oyunun her yönünü oynar. Tıpkı Terrence Williams , Nba'deki zamanındaki Spanoulis gibi top ellerinde değilken uyum sağlayamayan oyuncu grubundadır. Bu yüzden Nba'de tutunamamıştır. Childress Avrupa'ya uymayan oyuncu grubundan bir oyuncudur. Johnson ise herşeyi yapabilen yapısıyla Avrupa'da her iki forvet pozisyonunda da gayet rahat oynar.

Yazdım zaten son dönemlerini bilmiyorum diye ama Chicago yıllarında çok maçına denk geldim.Ve izlediğim kadarını söyledim.Her iki oyuncuyu da bir süredir izlemedim.

Yazdıklarınız ve verilen örnekleri taraflı buldum Childress'in liderlik etme referansı yok ama Johnson'da da böyle bir referans göremiyorum.

Childress Euroleague'de 15 sayı-5 Ribaund ortalamayla oynamış bir oyuncu Oly'de. ve F4'te de çok başarılıydı.Avrupa'ya uymayan bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Ben fikirlerimi söyledim ve yazdıklarımda yetenekle ilgili tek bir kelime dahi yoktu orda ki orasıda çok tartışılır.

Neyse zaten boş bir konu bu ikisininde adaylar arasında bile olduğunu sanmıyorum.

Murat Ozyer Ntvspora baglanip Marko'nun durumuna gore transfer planlamasini yapacaklarini soyledi. Marko sezonu kapadiysa muhtemelen transfer yapilir. Hem Domercant SG hele bu sakatliktan sonra tam SG oldu. Yani penetresi felan kalmadi pek sadece sut atiyor, uc numara ozelligi kalmadi. Bence yapilir transfer. Ronnie Brewer bostayti durumu hakkinda bilgisi olan var mi? İceriye cok saglam giren ve el uzeri sutlari isabetli soan biriydi. Ama son durumu hakkinda bilgim yok. Bir ara serbestti.

Cenk bazen 3 numara oynuyordu o da yok işimiz iyice zorlaştı. 3 numaraya şöyle iyi durdurulması zor bir isim alında çok fark eder gerçekten.

Marko'nun açıklanan sakatlıktan dönüş süresi de iyi olmadı bizim için.

Keşke sakatlığı ya 3 aydan daha kısa süreli olsaydı, ya da sezonu kapatsaydı. Böyle ortada kaldı biraz. Yani bana kalsa yerine hemen bir transfer yapılmalı tabi ama kulüp bu kararsızlığı yaşayabilir.

3 numara için marko tarzı bir adam arıyorsak luke babbitt aradığımız tarzda bir isim. ama hawkins tarzında iso bir 3 numara istiyorsak malik hairston, devin ebanks tarzı adamlar gerekiyor. hidayet'in gelmesini ben aslında isterdim

Ronnie Brewer Houston ile anlasti, hem de yeni mid-level ustu iyi bir kontratla. Devin Ebanks cok atletik ama ofansif katkisinin sinirli olacagini dusunuyorum. Ayrica Dallas'ta waive edilmekten once ceza almisti, gecen sezon sonuda LA de barda olay cikarip bardan atilmisti. Bunlar cok onemli gozukmese de yasi genc oldugu icin saha ici-disi olgunluk problemi olabilir.

Ebanks te potansiyek olsada, bence Hairston daha az riskli bir secim olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...