2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence de Domercant yollanır, ayrıca Ergin hoca bugün maç sonrası benchten gelmeyen katkıdan şikayetçi oldu ve sert bir şekilde eleştirdi. Marko'nun kalacağını düşünüyorum.

Bence jawai gider.resmi sitedeki açıklamada normal yaşantısına döndü ama profesyonel hayatına dönmesi 6 ay deniyor.6ay nisan demek.zaten mayısta play off lar başlıyor.o kilodaki bir adamın nisanda dönüp play offlarda performans göstermesi çok zor.Keşke bir Türk uzunumuz daha olsaydı.Çok rahatlardık.

Pete Mickeal geçen yıla kadar Avrupanın bence en iyi 3 numarasıydı ama akciğer hastalığı nedeniyle ciddi ara verdi.Aynı düzeyde dönemez yaşı da ileri.Avrupada en sevdiğim 1-2 oyuncudan biriydi ama ciddi risk taşıdığı için olumsuzum

Gönderilecek oyuncular sakat olanlar olmalı tabiki. Jawai-Marko bu oyuncular zaten bu sezonu kapattılar.
Her şeye rağmen Macvan EL de verimli oynuyor. Takımda tutulmalı. Domercant'ta belki zamanla özellikle top 16 da sakatlanma korkusunu üzerinden atarsa verimli olma olasılığı var.
Pete Mickael'e gelince umarım öyle bir hata yapmazlar.
Hairston olumlu olur ama eski formundaysa tabi.
Engin'de takıma katılacak bu hafta takım yavaş yavaş toparlanır inşallah.

Arroyo-Engin-Ender
Gordon-Göksenin-Domercant
Hairston-Cenk-Sinan
Ersin-Erceg-Macvan
Furkan-Bonsu

Herkesten ricam "büyük-küçük harf" yazımına biraz daha dikkat edilmesi yönünde, 2-3 cümlelik bir ileti girip, onda yazdığı özel isimlerde veya cümle başlarında büyük harf kullanımına dikkat etmemek pek hoş durmuyor.

Manu , domercant kıyası yapmak çok saçma . Eger birisi gidecekse bu kesinlikle domercant'dır . Bugün tofas macinda kendisini hayretler icerisinde izledim . Tamam sakatlikdan cikan bir oyuncu iceri penetre etmekden cekinebilir ancak bu adamın yaptigi tek şey takımı baltalamak .Ne savunma ne dribblin hic bir şey yok . Yanılmıyorsam bugun 0 saha ici isabeti ile oynadi. İnanılmaz özgüven kaybı yaşıyor ve 33 yaşında . Bir sene onu beklemekle belki vefa ornegi sergiledik ama burasi profosyonel bir arena . Duygusallıga yer yok .

Gaziantep'ten Sertaç'ı geri çağıralım. Lig maçlarından Furkan ile beraber oynarlar. Ersin de o bölgeye destek verir. Hem de yabancı hakkından kullanmayız, Bonsu da dinlenmiş olur. 10-15 dk civarı oynayabilir.

Gaziantep'ten Sertaç'ı geri çağıralım. Lig maçlarından Furkan ile beraber oynarlar. Ersin de o bölgeye destek verir. Hem de yabancı hakkından kullanmayız, Bonsu da dinlenmiş olur. 10-15 dk civarı oynayabilir.
Bu fikre ben de katılıyorum 4-5 dk oynayacak Sertaç gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var. Özellikle Ligde daha çok dakikalar alır Sertaç

Abi inanıyor musunuz sakatlığın darbeye bağlı sakatlık olduğuna. Top yüzüne çarpmış bu yüzden pıhtılaşma olmuş boyun damarlarında bu masala kim inanır. Dünya basketbol tarihinde ilke defa mı yüze top geliyor. Biz bu adamın kalp problemi varken sağlık raporunu olumlu verdik demek kolay mı?

Aynen katılıyorum. Tamam olmaz diye bir şey yok hayatta da o kalıpta bir adamın yüzüne darbe geldi diye yoğun bakıma girmesi üstine 6 ay oynamayacak olması falan hiç inandırıcı değil. Boksta adamlar 100 kiloluk heriflerden balyoz gibi yumruk yiyolar da bişey olmuyo. Geçecekler onu.

Geçtiğimiz yıl Vidmar alınsın çok istedim.Eger mümkün olsaydı bu yıl 5 numara transferi yapmak zorunda olmayacaktık üstelik furkan-vidmar rotasyonuyla taş gibi bir pota altımız olacaktı.

4 numaraya hareketli skorer ve vasat üstü savunmacı caner medley ya da kleiza olsun istedim..dudley ile birlikte oldukça verimli bir rotasyon olurdu..

3 numarada joe ingles olsun istedim. manuchar ve domdom gonderilebilirdi..

1 numara icin arroyo yerine EL'de top16 hatta top8 sertliginde oynayabilecek bi guard istedim o da olmadı..

Ve hepsinden önemlisi bu saydığım isimler transferi mümkün isimlerdi..Ama yok Ataman naptı; arroyo, erceg, jawai, bonsu vs. Üstelik hala transfer bekliyoruz, takım olgusundan fersah fersah uzagiz.

Domercant, Marko ve Jawai ile karşılıklı anlaşılıp bir şekilde Gönderilmeleri gerekiyor.

Yabancı rotasyonumuz da:
arroyo
gordon
-transfer-
erceg
macvan
bonsu
şeklinde olur...

Eyüp Yıldız, Galatasaray Hairston'u almış diye duyduğunu belirtmiş.Büyük bir transfer, pozisyonunda Avrupa'nın önemli oyuncularından.Şutu istikrarlı olmasa da oyun içinde dominant ve lider karakterli bir oyuncu.Arroyo ve Gordon dışında sorumluluk alan oyuncu eksikliğini kapatacaktır.

En önemlisi takıma hava getirecektir.Marko'nun sakatlanmasından kazançlı çıktı takım.Keşke 5 numara için Paul Davis veya Ajinca transfer edilseydi.

Hairston penetresi olan ve en azından delici oyuncu eksiğimizi giderir umarım transfer gerçekleşir.Arroyo yorulup gordon istikrarsız zamanında Hairston alır sazı eline.

Hairston burada bahsedildiği kadar büyük bir oyuncu değil ama iyi bir oyuncu. Bu zamanda bulunduğunda alınması gereken bir oyuncu. Yalnız Hariston gelecek dertler bitecek algısı ise büyük bir yanılgıdır. Yine de hem ikinci skorer eksikliğini karşılar hem de topu seven birisi olarak zaman zaman Arroyo'nun yükünü azaltır.

Guard Rotasyonuna Sinanı'da sokarak iyi iş yaptı ergin hoca Sinan Arroyo'yu da dinlendirir.Ayrıca Delici olarak Jamont Hairston İyi bence Fakat göksenin domercant iyi katkı vermeli eski formunda değiller.
Bu arada BONSU'YA SALLAYANLAR'A SELAM OLSUN....

Guard Rotasyonuna Sinanı'da sokarak iyi iş yaptı ergin hoca Sinan Arroyo'yu da dinlendirir.Ayrıca Delici olarak Jamont Hairston İyi bence Fakat göksenin domercant iyi katkı vermeli eski formunda değiller.
Bu arada BONSU'YA SALLAYANLAR'A SELAM OLSUN....

Son cümleniz çok saygısızca olmuş. Burada veya başka yerlerde kimse Bonsu'ya iyi oyuncu veya kötü oyuncu diye SALLADIĞINI görmedim şahsen. Herkesin tek korkusu ve çekincesi sakatlık riskinin çok yüksek olması ve konuşulanlarda hep bu yöndeydi. Tabii yinede biz Aleykumselam diyelimde selamınız havada kalmasın.

M.Hairston açıklanınca bence aslında sene başında eksik yaptığımız bazı hamleleri sağlam kadromuz olduğu zaman tamamladığımıza inanıyorum; guarda pozisyonu malum Carlos, Ender, Enginle yeterli seviyede gözüküyor onlara iki numarada Gordon, Sinan, Göksenin yardımcı olacak ve iki pozisyonda bence özellikle bu ligin çok üzerinde olmuş olacağız...En büyük eksikliklerimizden biri keskin şutörümüzdü bu Malikle tamamlanmış olacak çünkü ne sağlam olmayan Henry, ne tam şütor olmayan Marko ne de istikrarsız Cenk burayı tam anlamıyla doldurabiliyordu.
Dört numarada bence çoğu kişinin beğenmediği ben bize hem karakter hem de gerektiğinde verdiği katkıyla Ercegin çok faydalı olduğunu düşünüyorum malum zaten Ersinde her işi yapabilen bir yapıya sahipken, bir başka büyük eksikliğimizde Bonsunun gelmesi ve pota altına kattığı enerji ve dinamizimle azalmış hatta zaman ilerledikçe de kalmayacak gibi gözüküyor hem de sağlam bir Furkanla tamamlandığı zaman, ben o yüzden herkesin aksine ''SÜPER'' fülkerin herkesi silip süpüreceğini düşünmüyorum çünkü her ne kadar coachları dahiane de olsa kadroları o seviye, yeterlilik ve dirençte gelmiyor bana bir şekilde tabi ki zirvede olacaklardır ancak biz karşılarına çıkana kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...