Bence de Domercant yollanır, ayrıca Ergin hoca bugün maç sonrası benchten gelmeyen katkıdan şikayetçi oldu ve sert bir şekilde eleştirdi. Marko'nun kalacağını düşünüyorum.
Bu fikre ben de katılıyorum 4-5 dk oynayacak Sertaç gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var. Özellikle Ligde daha çok dakikalar alır SertaçGaziantep'ten Sertaç'ı geri çağıralım. Lig maçlarından Furkan ile beraber oynarlar. Ersin de o bölgeye destek verir. Hem de yabancı hakkından kullanmayız, Bonsu da dinlenmiş olur. 10-15 dk civarı oynayabilir.
Abi inanıyor musunuz sakatlığın darbeye bağlı sakatlık olduğuna. Top yüzüne çarpmış bu yüzden pıhtılaşma olmuş boyun damarlarında bu masala kim inanır. Dünya basketbol tarihinde ilke defa mı yüze top geliyor. Biz bu adamın kalp problemi varken sağlık raporunu olumlu verdik demek kolay mı?
Domercant, Marko ve Jawai ile karşılıklı anlaşılıp bir şekilde Gönderilmeleri gerekiyor.
Yabancı rotasyonumuz da:
arroyo
gordon
-transfer-
erceg
macvan
bonsu
şeklinde olur...
Guard Rotasyonuna Sinanı'da sokarak iyi iş yaptı ergin hoca Sinan Arroyo'yu da dinlendirir.Ayrıca Delici olarak Jamont Hairston İyi bence Fakat göksenin domercant iyi katkı vermeli eski formunda değiller.
Bu arada BONSU'YA SALLAYANLAR'A SELAM OLSUN....