Kim gelirse gelsin kim giderse gitsin takımda benchde 10 numaralı formayı şuacan pişkin giyorsa yazıklar olsun herkese
Transfer hakkımız doldu ama olası Hairston hamlesi ile.Bonsu > Jawai
Hairston 2kat> Markoishvili
Sakatliklar isimize yariyor Bakalim Erceg ne zaman sakatlanacak.
Yerine ligde Macvan kullanilir imasinda dedim de sanirim dedigine gore olmuyor o durumTransfer hakkımız doldu ama olası Hairston hamlesi ile .
Olmuyor diye biliyorum ama yine de emin değilim. Macvan sözleşmeli oyuncumuz olduğu icin belki girebiliyordur.Yerine ligde Macvan kullanilir imasinda dedim de sanirim dedigine gore olmuyor o durum
Bilmediğim icin soruyorum; Hawkinsten daha üst düzey bir oyuncu olduğuna kanaatiniz kesin mi? Fizik olarak Hawkins daha size'li görünüyor. Kesin rakamlari bilmeden söylüyorum bunu.
Bilmediğim icin soruyorum; Hawkinsten daha üst düzey bir oyuncu olduğuna kanaatiniz kesin mi? Fizik olarak Hawkins daha size'li görünüyor. Kesin rakamlari bilmeden söylüyorum bunu.
Sinan'ın 700bin aldığı yerde Hairston icin 800bin gayet makul
Sportando'dan düzeltme geldi. Galatasaray'ın vereceği ücret 450bin dolar. Geri kalanı Milano'dan gelecekmiş.