2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hairston şuanda alınabilecek en iyi oyunculardan biriydi fakat gerçekten 1 numara sıkıntısı çekiliyoruz engin ne zaman dönecek o dönerse takım tekrardan ayağa kalkabilir arroyo nun üstünde çok baskı var ve süreleri çok uzun yıpranıyor

Yazın burda Planinic'e az dilenmedik ben ve bir kaç kişi daha :(

Keşke gelseydi Domercant yerine, kafamız o kadar rahatlardı ki. İçimde hep ukde olarak kalacak.

Yanlış anlaşılma var sanırım. Eleman yine 800bin veya daha üstü bir parayı cebe indirecek. Galatasaray'ın vereceği miktar 450bin dolarak olacakmış. Sanırım şu anda 1,5 Milyon dolarlık bir kontratı varmış. Bol -mışlı bir havadis anlayacağınız.

Herkesin memnuniyetle karşıladığı bir transfer oldu uzun süre sonra :) İnşallah kalıcı olur da artık Malik- Cenk rotasyonu uzun süre götürür bizi 3 numarada... Hayırlı olsun...

Yazın burda Planinic'e az dilenmedik ben ve bir kaç kişi daha :(

Keşke gelseydi Domercant yerine, kafamız o kadar rahatlardı ki. İçimde hep ukde olarak kalacak.

planinici bende çok istedim ama yapacak birşey yok gerçekten arroyo yu yoruyor eurolig ve lig hiç beklemediğimiz şekilde enderin sakatlığı kötü oldu engin dönene kadar zor olacak işimiz ama hairston özellikle skor açısından çok katkısı olacaktır fakat savunmadada hiç işler istediğimiz gibi gitmiyor atarak kazanmak yerine her zaman savunarak kazanmanın doğru olduğunu düşünmüşümdür bu yüzden hairston yerine daha sert biri alınsamıydı acabada demiyorum fakat yinede çok iyi bir transfer

Macvan icin lig lisansi cikarilabilir mi?

arroyo- jamont-domercant-marko-malik-erceg-jawai-bonsu...sanırım ligde oynayanlar boyle olacak bu transferden sonra ...8 ediyor..jawai veya markonunki sakatlık gerekçesiyle iptal edilirse mümkün olması...Sakatlık gerekcesiyle iptalde gecen hafta çıktı sanırım...Ama aynı anda 6 lisans olabiliyor...Arroyo-Domercant-Jamont-Malik-Erceg-Bonsudan birinin iptal olması lazım

arroyo- jamont-domercant-marko-malik-erceg-jawai-bonsu...sanırım ligde oynayanlar boyle olacak bu transferden sonra ...8 ediyor..jawai veya markonunki sakatlık gerekçesiyle iptal edilirse mümkün olması...Sakatlık gerekcesiyle iptalde gecen hafta çıktı sanırım...Ama aynı anda 6 lisans olabiliyor...Arroyo-Domercant-Jamont-Malik-Erceg-Bonsudan birinin iptal olması lazım

Biraz karışık yazmışım daha açık yazayım senede 8 sözleşmeye lisans çıkarabiliyorsun(sakatlık halinde raporlarla ispatlamak sartıyla yaptıgın degisiklik 8 olan kontenjanın harcamıyor) ama aynı anda en fazla 6 olmak sartıyla...Bizim 8 oldu ama jawai - bonsu marko-malik degisikligi sakatlık sebebiyle olduğu için 6 tane sözlesmeye lisans hakkımızı kullanmış oluyoruz..Kalıyor geriye iki...Bu iki hakkımızdan birinide misal domercant macvan degisikligi yapabilirsin ancak pek mantıklı gelmiyor bunu harcamak..Gozden kacırmıs oldugum oyuncu olabilir.... Bu iki hakkını kullanarak değisiklik yapabilirsin tekrar yani ama bu durumda eldeki oyunculardan birini iptal edip Macvanı dahil etmen lazım...

Furkan'da uzun sakatlık yok su anda pek mantıklı degil böyle bir degisiklik....

Macvan ligde oynarsa savunma direcimiz artar. Cok hirsli ve vucudunu savunmada iyi kullanabilen oyuncu. Butun onemli maclara yani Fener, Oly, Malaga maclarina bakarsak eger pota alti savunmamiz rezalet oldugu icin kaybettik. Domdom-Macvan degisikligi iyi gelebilir.

Biraz karışık yazmışım daha açık yazayım senede 8 sözleşmeye lisans çıkarabiliyorsun(sakatlık halinde raporlarla ispatlamak sartıyla yaptıgın degisiklik 8 olan kontenjanın harcamıyor) ama aynı anda en fazla 6 olmak sartıyla...Bizim 8 oldu ama jawai - bonsu marko-malik degisikligi sakatlık sebebiyle olduğu için 6 tane sözlesmeye lisans hakkımızı kullanmış oluyoruz..Kalıyor geriye iki...Bu iki hakkımızdan birinide misal domercant macvan degisikligi yapabilirsin ancak pek mantıklı gelmiyor bunu harcamak..Gozden kacırmıs oldugum oyuncu olabilir.... Bu iki hakkını kullanarak değisiklik yapabilirsin tekrar yani ama bu durumda eldeki oyunculardan birini iptal edip Macvanı dahil etmen lazım...

Furkan'da uzun sakatlık yok su anda pek mantıklı degil böyle bir degisiklik....

Malik transferi muazzam bir hamle olacak inşallah olursa. Yalnız Hawkins kıyas i bence çok doğru değil. Hawkins çok başka oyuncuydu. Kendini de yaktı bizi de kendisinden mahrum etti...

Şube sorumlusu olan beyefendi, yabancı oyuncu konusunun belli bir süre alacağını, teknik ekibin alternatifli olarak isimler üzerinde çalıştığını yazmış Twitter'da az önce.

Hairston konusunda imza haberi gelene kadar temkinli olmak lazım, biten bir şey yok. Ben henüz yazmıyorum kafamdaki kadroya.

Seneye 3-4 numara için bir ihtimal olsa da Ersan İlyasova'yı alsak mükemmel ötesi olur. Bu sene umarım Malik faydalı olur ve hedeflerimize ulaşırız.

2 seneden beri hayalimde ki kadro

PG: Spanoulis-Ender
SG: Gordon-Sinan
SF : xxx-Cenk-Marko
PF: Ersan İlyasova-Ersin
C : Zaza-Furkan-Bonsu

tarzı bir kadroydu. Atletik pivottan set hucumunu ve ribaundları alacak uzunlara kadar, şutör versatile uzundan, oynatan, enerjik kısalara kadar bence herşeyi ile çok iyi kadro olurdu.

Bir tek olsa Ender yerine Kenan Sipahi olsun isterdim ama rakibe kaptırdık.XXX için de Kleiza tarzı bir hem 3-4 oynayan isim iyi giderdi. Keza Ersan da aynı şekilde oynayan bir isim.

Son cümleniz çok saygısızca olmuş. Burada veya başka yerlerde kimse Bonsu'ya iyi oyuncu veya kötü oyuncu diye SALLADIĞINI görmedim şahsen. Herkesin tek korkusu ve çekincesi sakatlık riskinin çok yüksek olması ve konuşulanlarda hep bu yöndeydi. Tabii yinede biz Aleykumselam diyelimde selamınız havada kalmasın.

Ben küfür veya saygısızlık olarak yazmadım ama biri alınıyor fakat yok adamın dizleri elindeymiş yok öyle yok böyle yerden yere vuruluyor gordon ilk alındığında efese giden gordon bunu 5e katlar diyolardı şimdi hemen herkesi fikri değişti.Amacım kötü niyet değildir bu biline.Bir eleştiriden önce iyi tartmak gerek.Ergin hoca sakatlığını uzman ekipler araştırdı diyor bize inanmak düşer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...