450bine ben oynamam valla.
hairston şuanda alınabilecek en iyi oyunculardan biriydi fakat gerçekten 1 numara sıkıntısı çekiliyoruz engin ne zaman dönecek o dönerse takım tekrardan ayağa kalkabilir arroyo nun üstünde çok baskı var ve süreleri çok uzun yıpranıyor
Yazın burda Planinic'e az dilenmedik ben ve bir kaç kişi daha
Keşke gelseydi Domercant yerine, kafamız o kadar rahatlardı ki. İçimde hep ukde olarak kalacak.
Macvan icin lig lisansi cikarilabilir mi?
arroyo- jamont-domercant-marko-malik-erceg-jawai-bonsu...sanırım ligde oynayanlar boyle olacak bu transferden sonra ...8 ediyor..jawai veya markonunki sakatlık gerekçesiyle iptal edilirse mümkün olması...Sakatlık gerekcesiyle iptalde gecen hafta çıktı sanırım...Ama aynı anda 6 lisans olabiliyor...Arroyo-Domercant-Jamont-Malik-Erceg-Bonsudan birinin iptal olması lazım
Biraz karışık yazmışım daha açık yazayım senede 8 sözleşmeye lisans çıkarabiliyorsun(sakatlık halinde raporlarla ispatlamak sartıyla yaptıgın degisiklik 8 olan kontenjanın harcamıyor) ama aynı anda en fazla 6 olmak sartıyla...Bizim 8 oldu ama jawai - bonsu marko-malik degisikligi sakatlık sebebiyle olduğu için 6 tane sözlesmeye lisans hakkımızı kullanmış oluyoruz..Kalıyor geriye iki...Bu iki hakkımızdan birinide misal domercant macvan degisikligi yapabilirsin ancak pek mantıklı gelmiyor bunu harcamak..Gozden kacırmıs oldugum oyuncu olabilir.... Bu iki hakkını kullanarak değisiklik yapabilirsin tekrar yani ama bu durumda eldeki oyunculardan birini iptal edip Macvanı dahil etmen lazım...
Furkan'da uzun sakatlık yok su anda pek mantıklı degil böyle bir degisiklik....
Son cümleniz çok saygısızca olmuş. Burada veya başka yerlerde kimse Bonsu'ya iyi oyuncu veya kötü oyuncu diye SALLADIĞINI görmedim şahsen. Herkesin tek korkusu ve çekincesi sakatlık riskinin çok yüksek olması ve konuşulanlarda hep bu yöndeydi. Tabii yinede biz Aleykumselam diyelimde selamınız havada kalmasın.