Birileri mickael'i sokusturmaya çalışıyor.
aman diyim.
Hairston Yarın istanbul'da. Duyumlar bu yönde.
Biraz karışık yazmışım daha açık yazayım senede 8 sözleşmeye lisans çıkarabiliyorsun(sakatlık halinde raporlarla ispatlamak sartıyla yaptıgın degisiklik 8 olan kontenjanın harcamıyor) ama aynı anda en fazla 6 olmak sartıyla...Bizim 8 oldu ama jawai - bonsu marko-malik degisikligi sakatlık sebebiyle olduğu için 6 tane sözlesmeye lisans hakkımızı kullanmış oluyoruz..Kalıyor geriye iki...Bu iki hakkımızdan birinide misal domercant macvan degisikligi yapabilirsin ancak pek mantıklı gelmiyor bunu harcamak..Gozden kacırmıs oldugum oyuncu olabilir.... Bu iki hakkını kullanarak değisiklik yapabilirsin tekrar yani ama bu durumda eldeki oyunculardan birini iptal edip Macvanı dahil etmen lazım...
Furkan'da uzun sakatlık yok su anda pek mantıklı degil böyle bir degisiklik....
Ben küfür veya saygısızlık olarak yazmadım ama biri alınıyor fakat yok adamın dizleri elindeymiş yok öyle yok böyle yerden yere vuruluyor gordon ilk alındığında efese giden gordon bunu 5e katlar diyolardı şimdi hemen herkesi fikri değişti.Amacım kötü niyet değildir bu biline.Bir eleştiriden önce iyi tartmak gerek.Ergin hoca sakatlığını uzman ekipler araştırdı diyor bize inanmak düşer.
Ben küfür veya saygısızlık olarak yazmadım ama biri alınıyor fakat yok adamın dizleri elindeymiş yok öyle yok böyle yerden yere vuruluyor gordon ilk alındığında efese giden gordon bunu 5e katlar diyolardı şimdi hemen herkesi fikri değişti.Amacım kötü niyet değildir bu biline.Bir eleştiriden önce iyi tartmak gerek.Ergin hoca sakatlığını uzman ekipler araştırdı diyor bize inanmak düşer.
Ben sözümün arkasındayım Popsun dizerinde büyük bir sıkıntı var. Her an ben yokum diyebilir. Koca sezon var iki maç oynadı sakatlanmadı diye transfere karşı çıkanlara selam gönderme gafletinde bulunun siz. Erceg için de iki kıytırık takıma top oynadı diye de selam göndermeye kalkanlar olmuştu.Şimdi ağızlarını açamıyorlar. Sezon ortası pivotsuz kalırsak çok ağlarız son transferle kontenjan hakkımız da kalmadı. O zaman buralarda arar bulurum sizi.
Kaldı ki Bonsu'nun eski Bonsu olmadığı da açıkca belli. Sanki Ante Tomici denize dökmüş gibi konuşuyorsunuz. 26 fark yediğimiz maçın ikinci yarısında naptı Bonsu . Kıçı kırık tofaşa karşı top oynadı diye müthiş transfer mi oluyor.
Jawai'nin sağlık kontrolünü de uzman ekipler yaptı.
Benim bildiğim kadarıyla hakkımız doldu. Daha doğrusu henüz dolmadı ama hiç tansfer yapmasak bile 2 ay sonra dolacak.Çünkü o kural 45 güne kadar geçerli daha sonraki sürelerde kontenjandan yiyecek. geçici kontenjan yemeden çıkartılan lisans 45 güne kadar geçerli. Biz Hariston'ı da Pops'u da sezon sonuna kadar kullanacağız. Bu nedejnle kontenjanımız doldu. Bundan sonra sadece yeni sakatlık olursa 45 güne kadar birisini alıp oynatabileceğiz.
1.Öncelikle tofaş'a kıçı kırık demek yanlış bir ifadedir.
2.Peki Bonsu'nun sistemi bilmesi hocayı takımı tanıması yüzünden alındı diyen ergin hocaya neden hak verilmiyor.
3.Sakatlık riski herkesin var git adamın ayağına vur kırılsın noldu adammı suçlu ?
4.Bonsunun dizi sakat olabilir ama uzman ekipler şuan bir problem olmadığı raporunu vermişler.
5.Kimi alacaktıkki Dorsey'mi gelecekti zaten bir çok para harcadık.