2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende 2 ay sonra sahada not al ocak ortası veya sonu sahada gordonu görürsen bu yazdığımı hatırla

Ben Hakan Ünsal örneğini hatırlıyorum.Min. 8 ay oynayamaz demişler ve yine yanlış hatırlamıyorsam 2-3 ay gibi bir sürede eskisinden daha sağlam sahalara dönmüştü.Bünye çok önemli bu sakatlıklarda ki Gordon'da bu sınıfta bir sporcu.

Mithat bey gibi düşünüyorum,en azından umuyorum Gordon'un dönüş süresi için.

Ayrıca Ersin'in sakatlığı beni daha çok korkutuyor ve esas Ersin için sürenin uzamasından çekiniyorum.(Baros'un sakatlığı da bu değil miydi?)

Jamont Gordon’un yapılan MRG tetkikleri sonucunda ise ön çapraz bağında da kopma teşhis edildi, sporcumuz ameliyat olacak, iyileşme süresi olarak en az 6 ay öngörülüyor, sezonu kapattığını söyleyebiliriz."

Op. Dr. Adnan Bağrıaçık
Galatasaray Liv Hospital Takım Doktoru

Boş yere beklentiye girmemek lazım, Gordon bu sezonun kalanında yok.

Geçen sezon da Domercant'in döneceğine inanan arkadaşlar vardı, kolay değil maalesef.

Bu yaz Ümitler Şampiyonası'nı izleme fırsatı bulmuştum, hatta Samet Geyik'i Galatasaray'a almamız gerektiğini savunmuştum. Şutu var, gerektiğinde penetresi var, fiziğini de geliştirmiş. Galatasaray'a gelip de savunma yapmaması zaten düşünülemez. Bence her iki taraf için de mantıklı transfer olur. TBL yi düşünecek olursak bu tarz genç oyuncuları kaçırmamamız gerekiyor.

Nedim Yucel en isabetlisi olur bence.

Arroyo
Domercant
Malik
Erceg
Bonsu

Arroyo: Bu adam zaten zor maclari, son dakikalari seven bir oyunci. Kisacasi winner. Her zaman katkisi olacaktir.
Domercant: İki sene onceki Domercant'i dusundugumuzde, Jamont Gordon'dan daha iyi bir oyuncu oldugunu herkes bilir. Avrupa takimlarinin radarina girmisti biz dahil, uzun ugraslar sonucu takimimiza katmistik ancak bir turlu ritim bulamadi. Ama eger eski durumuna donerse ki o zaman super bir takima donusebiliriz.
Hairston : Gerek penetresi, gerek sutu ile yeni Hawkins olabilir.

Erceg : Hayal kirikligi.

Bonsu : Beklentilerimizin ustunde bir performans gosteriyor. Boyle devam ederse takima buyuk katkilari olur.

Hidayet Fenerliyim deseydi sadece eyvAllah derdim ama bu adamın bir Fener kongresine gidip oy kullanmadığı kaldı rengini bu kadar açıkça belli eden bir adama hiç ama hiç gerek yok.

Bu akşam Hackett'ı tekrar seyrettim ..Gerçekten Avrupa'ya çok fazla muhteşem bir oyuncu...1-2-3 hepsinde aynı verimle oynayabiliyor...Asist, şut ribaund hepsi var ama en önemlisi yapıştığı adama top göstermiyor savunmada....Tek başına takım derler ya o tarz bir oyuncu... Alıcaksın bu adamı çevresinde kuracaksın takımı...Keşke mümkün olsa seneye bize gelmesi...

4 numarada alınabilecek en iyi isim Nedim Yüceldir ama Daçkadan yıllık 600 Bin Dolar para alıyormuş bizim daha fazla vermemiz lazım o da şu anda zor...
Samet Geyik,G.Şirin,Berkay Candan gibi genç isimlerde ileriye dönük olarak alınabilir ancak hemen katkı beklememek lazım.

ben de Nedim Yücel gibi bir oyuncu nasıl 2.lige gider diyordum. inanılmaz iyi para. o paraya 3. ligde bile oynar 34-35 yaşına gelmiş biri. yine de bence ersin'in boşluğunu doldurmaya en yakın oyuncu Nedim olurdu yerlilerden.

Seneye sanırım yabancılar değişeceği için sozlesme durumu bılmıyorum ama alabılmek ıcın sartlar zorlanabılır.
Bu akşam Hackett'ı tekrar seyrettim ..Gerçekten Avrupa'ya çok fazla muhteşem bir oyuncu...1-2-3 hepsinde aynı verimle oynayabiliyor...Asist, şut ribaund hepsi var ama en önemlisi yapıştığı adama top göstermiyor savunmada....Tek başına takım derler ya o tarz bir oyuncu... Alıcaksın bu adamı çevresinde kuracaksın takımı...Keşke mümkün olsa seneye bize gelmesi...

Hackett bence de mükemmel olur. Darboğazdaki Siena'nın elinden koparmak da zor olmasa gerek. Hackett+Arroyo 25-15 dakika şeklinde müthiş bir verim verebilir takımda. Sağlıklı dönebilirse yanlarında Gordon da kaymaklı ekmek kadayıfı olur

Bu sene bu başlık hit yapacak anlaşılan. Yerli oyuncu, yabancı oyuncu derken sıra koça gelir. Yabancı sınırımız Malik ile doldu, yerli oyuncuda piyasada yok. En iyisi koç bakarım :) şaka bir yana seneye kadar çok zaman var. Bu derenin altından çok sular akar. Transferden önce hedef ne olacak onu seçmeliyiz. F4 ise Arroyo, Hackett le bu iş olmaz.

Bu sene bu başlık hit yapacak anlaşılan. Yerli oyuncu, yabancı oyuncu derken sıra koça gelir. Yabancı sınırımız Malik ile doldu, yerli oyuncuda piyasada yok. En iyisi koç bakarım :) şaka bir yana seneye kadar çok zaman var. Bu derenin altından çok sular akar. Transferden önce hedef ne olacak onu seçmeliyiz. F4 ise Arroyo, Hackett le bu iş olmaz.

Spanoulis, Diamantidis, Teodosic'i alamayacağımıza göre kendimiz yıldız olacak birini bulmak zorundayız ...Bunlar içindede en iyi adaylardan biri şu an için...Verimlilik puanı ilk beş maçta Spanoulis, Teo ve Diamantidis 'in toplamından fazla...Bu seviyede winner bir oyuncumudur derseniz oda şans vermekle öğrenilir ancak... Bu arada dünkü maçta toparlanması mümkün değil dediğiniz Siena'yı tek başına galip getirdi Malaga deplasmanında....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...