Kerem Tunceri bu takıma cuk oturur,eğer kerem de isterse tt elinde tutamaz vermek zorunda kalır.Bogdanovic seneye kesin yok,Nba kesin gibi,Nba olmasa bile Cska ona küçük çaplı bir servet önerecek,bu iyi haber ama Hackett'ı onlara kaptırmamalıyız,öncelikle karakterli bir oyuncu,savaşır,mücadele eder,takımı için elinden geleni yapar,şut atar,asist yapar,ribaund alır.Fenerin asıl sorunu pota altında değil,daha o mevkiye Oğuz gelecek İlkan gelecek,2 numarada da Melih'ten istediğini alamadı Obra,Ömer'de euroleague rotasyonuna giremedi,Zoric alışılmışın dışında bir uzun,biz Türkler olarak pota altı bekçilerini severiz,Ndong gibi Vidmar gibi ama Obra'nın geldiği Yunan takımlarına bakarsanız hep hareketli,ayakları çabuk uzunları tercih etmişlerdir.
Son olarak bizim takıma geri dönmek istiyorum,bizim artık transferden Türk oyuncuların işin içine girmesine ihtiyacımız var.Buda ancak Ergin Atamanın oyuncusuna vereceği rol ile mümkün olabilir,ben Cenk'in,Ender'in,Furkan'ın bunları yapabileceğini düşünüyorum.Euroleague'de yabancı rotasyonuyla hiç Türklerin yüzüne bakmadan sezonu bitirebiliriz ancak ligde özellikle Ersinsiz işimiz hiç kolay değil
Son olarak bizim takıma geri dönmek istiyorum,bizim artık transferden Türk oyuncuların işin içine girmesine ihtiyacımız var.Buda ancak Ergin Atamanın oyuncusuna vereceği rol ile mümkün olabilir,ben Cenk'in,Ender'in,Furkan'ın bunları yapabileceğini düşünüyorum.Euroleague'de yabancı rotasyonuyla hiç Türklerin yüzüne bakmadan sezonu bitirebiliriz ancak ligde özellikle Ersinsiz işimiz hiç kolay değil