2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Tunceri bu takıma cuk oturur,eğer kerem de isterse tt elinde tutamaz vermek zorunda kalır.Bogdanovic seneye kesin yok,Nba kesin gibi,Nba olmasa bile Cska ona küçük çaplı bir servet önerecek,bu iyi haber ama Hackett'ı onlara kaptırmamalıyız,öncelikle karakterli bir oyuncu,savaşır,mücadele eder,takımı için elinden geleni yapar,şut atar,asist yapar,ribaund alır.Fenerin asıl sorunu pota altında değil,daha o mevkiye Oğuz gelecek İlkan gelecek,2 numarada da Melih'ten istediğini alamadı Obra,Ömer'de euroleague rotasyonuna giremedi,Zoric alışılmışın dışında bir uzun,biz Türkler olarak pota altı bekçilerini severiz,Ndong gibi Vidmar gibi ama Obra'nın geldiği Yunan takımlarına bakarsanız hep hareketli,ayakları çabuk uzunları tercih etmişlerdir.

Son olarak bizim takıma geri dönmek istiyorum,bizim artık transferden Türk oyuncuların işin içine girmesine ihtiyacımız var.Buda ancak Ergin Atamanın oyuncusuna vereceği rol ile mümkün olabilir,ben Cenk'in,Ender'in,Furkan'ın bunları yapabileceğini düşünüyorum.Euroleague'de yabancı rotasyonuyla hiç Türklerin yüzüne bakmadan sezonu bitirebiliriz ancak ligde özellikle Ersinsiz işimiz hiç kolay değil

Adamlarda bu kadar para varken Bogdanovic'i nasıl CSKA'ya kaptırsınlar? NBA tamam ama karşıyakada Obra ve bu kadar bütçe varken çok zor..
Bir de artık transfer olmaz gibi yani inşallah sakatlık belası uğramazsa transfere gerek yok..

Tunçeri gelir umarım.Ama TT verir mi verirse ne kadara verir bunlar soru işareti.

Samet Gedik,Sertaç Şanlı lig için düşünülebilir.

Yerli 2-3 numara aklıma gelmiyor.

Artık tek dileğim sakatlık olmasın.Lig bir şekilde geçer önemli olan Euroleague.Orada iyi performans sergileriz inşallah.Sakatlar da döndüğünde daha sağlam takım olacağız.

Hackett konusunda ise bizi futbolda bağlayan şeyler onları basketbolda bağlıyor.Fazladan bir yabancı ya da "Hackett" ölçeğindeki birini almak mantıklı değil sezon ortasında.Ama kısa mevkisine takviye yapacaklardır.Bojan konusu ise bu yaz Barça istemişti gitseydi oraya giderdi FbÜlker'de halinden memnun görünüyor Nba olmazsa kalacak gibi.

Hackett'ı seneye biz alırız umarım.Güzel bir takviye yaparız.

3 numaraya Serhat Çetin neden düşünülmüyor hiç ? Özel set çizildiğinde dış şutları gayet istikrarlı. Kerem - Serhat - Hacıyeva (izlemedim hiç) takviyeleri ilk çapta olumlu olur gibi.

Yerli bir 4 numara yok. Gelecek adam kalabalık yapmaktan başka bir işe yaramayacak. Yerli olarak sadece Serhat var alınabilecek o da en kalabalık mevkimizde oynuyor. Yine de ligde Macvan süre alıp Domercant dışarıda kalacağı icin Serhat düşünülebilir, gerisi takımı cöpe cevirmekten başka bir işe yaramaz.
Arroyo-Ender-Engin
Serhat-Sinan-Göksenin
Hairston-Cenk
Erceg-Macvan
Bonsu-Furkan

İlla hamle yapılacaksa bu Serhat olmalı.

Bu arada takım kadromuz Arroyo, Ender, Engin, Gordon, Domercant, Sinan, Göksenin, Hairston, Marko, Cenk, Macvan, Erceg, Ersin, Bonsu, Furkan ve Jawai ile 16 kişi oldu. Sonumuz hayrolsun.:)

serhat cetin gercekten cuk oturur . Bizden ksk'ya gittigi 2006 senesinde mükemmel bir sezon çıkarmıştı . Daha sonra ulker kadrosuna kattı . Şuan ligde alabilecegimiz sayılı yerlilerden . Mutlaka bu forma altında görmek isteriz serhatı

Kerem Tunçeri kabul ederse çok güzel olur, hem Euroleague hem TBL'de yürümek için gerçekten ihtiyacımız var. Arroyo da böylece bazı maçlarda dinlendirilebilir. Zaten koçla sıkıntısı varmış, bize gelmeyi de kabul eder diye düşünüyorum. Serhat'ın gelmesi için Engin'i veya Sinan'ı elden çıkarmak gerekir. Bu aşamada zor görünüyor. Zaten kendisinin Bursa'ya gitme sebebi biraz da özel durumlarmış bildiğim kadarıyla..

Arroyo, Hawkins, Bonsu, Ersin, Erceg'i alan Ergin hoca Serhat'ı nasıl unutur diye düşünüyorum :) Serhat , Cenk Akyol'un bir diğer versiyonu, şutları iyidir, önemli katkı verir.

Bütçemiz düşük diyoruz ama boşa harcanan paralar az değil. Sezon ortasında gelen oyuncuya birşey diyemem. Çünkü piyasada çok da alternatif kalmadığı için mecbur kalıyoruz ama sezon başında alınanlara bakın.

Jawai : Sezonun en iyi transferi olabilirdi ama kronik kalp rahatsızlığı, maç içinde de verebileceği maksimum katkı 15 dk olması ve savunmasının zayıf olması yüzünden Ndong un boşluğunu dolduramayacağı belliydi. Hiç verim alamadan sezonu kapattı.

Erzeg : Sadece dış şutu istikrarlı olan, pamuk sertliğinde savunması olan 4 numaradır. Tüm takım canavar gibi savunma yaparsa sırıtmaz ama Carlos, Jawai, Henyri gibi oyuncuları olan bir takımda kabak çiçeği gibi ortaya çıkar. Benzeri Macvan ı göndermeden transfer etmek hataydı.

Sinan : Türk basketbolunun kanayan yarasıdır. Kendi tarzı oyuncular genelde her takımda bulunur. Örnek : Ömer Onan ( şut olarak diğerlerine göre kendini geliştirdi ), Göksenin, Doğuş, v.b . Yapabildiği tek şey savunmada top kaparsa hızlı hücumda turnike atmaktır. Normalde ceza şutlarını soksa, başımın üstünde yeri var ama bomboş 10 atış dan anca 2-3 tanesini sokabilir, o da şansına. Göksenin varken yanlış transfer. Aldığı para ise yuuuh seviyesinde.

Serhat Çetin ligte Henry'den daha çok iş yapar bize. En azından yerli kontenjaninda bir isim. Kerem Tunçeri hamlesi içinse iyi düşünmek gerekir. Serhat ve Haciyeva transferleri bizi bu ligin net favorisi yapar...

Gökselin değil, Göksenin olacak..

O Gökselin dir. Kesin nüfus memurunu Gökselin yerine Göksenin yazmıştır. Göksenin diye isim mi olur :) Şaka bir yana hatayı düzelttim ama art niyetli bir yazım yanlış olmadığı için Ahmet arkadaşımızın dediği gibi böyle şeylere takılmamak lazım.

Bu arada cümle sonu 2 (.. ) nokta ile bitmez. :)

Spanoulis'i iyi ki alamadık,taraftar olarak kalbimiz dayanmazdı.Az önce Malaga maçında son çeyrek 3'ü el üstünden 1'i çok uzaklardan 4/4 üç sayı attı.Malaga taraftarının yüzlerini görmeliydiniz.İlk 3 çeyrekte ne yaptı izlemediğim için bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...