• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hakkı Abukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yıldır sezon ortasinda kadro kuruyoruz. Önümüzdeki sene en birinci hedef bunun önüne geçmek olmalı. Yasananlardan umarım gerekli dersler çıkarılır

Sezon başında yanlış planlama yaptığımız çok açık. Zamanında harcamamız gereken parayı harcamadık ve bu saatten sonra hem ligde hem Euroleague'de hedeflerimize yürümek istiyorsak eksiklerimizi kapatmamız gerekiyor bence. Topu yere vurabilen oyuncu konusunda büyük sıkıntılarımız var, hucum sadece Arroyo'nun üstüne kalıyor ve onu durduklarında bitiyoruz resmen. Gordon'ı da kaybetmemizle bu eksiğimiz iyice göze batmaya başladı. 4 numaradaki sıkıntılarmızdansa bahsetmeme hiç gerek yok sanırım. Ersin dönse bile hala yetersiziz o bölgede.

Yapmamız gereken hamlelere gelirsek, öncelikle artık Erceg, Macvan, Domercant'a teşekkür etmeliyiz. Jawai ve Gordon da sezonu kapattığına göre Arroyo, Hairston, Bonsu ve Marko'yla 4 yabancımız kalıyor. Eğer gerçekten bu takım şampiyonluk ve F8 için oynayacaksa iki takviyenin bizim için şart olduğunu düşünüyorum. Kısa olarak muhtelemen Euroleague'de takımları gruptan çıkamayacak olan Keith Langford veya Ricky Minard'a yönelebiliriz. 4 numarada ise artık ben isim önermekten sıkıldım. Yıllardır bulamadık aradığımız adamı, umarım artık paraya kıyıp iyi bir oyuncu getiririz oraya da.

Yine de ben kendimi tutamayıp bir kadro yapayım:

Arroyo-Ender-Engin
Lengford-Sinan-Göksenin
Marko-Malik-Cenk
Ersin-Gentile
Bonsu-Furkan

Transfer hakkımız var mı? Yok mu? Benim bildiğim sakatlık yaşamaz isek kalmadı, ha ben giderim Erceg ve Domercant'ı sakatlarım diyorsanız o başka mesele. Kaldı ki bütcemizin de yeteceğini düşünmüyorum transfere cokca aşmış bile olabiliriz.

Transfer hakkımız kalmadı. 8+1lik yabancı hakkımızı doldurduk.

Bu saatten sonra yalnızca yerli transferi yapabiliriz.

Spanoulis'i iyi ki alamadık,taraftar olarak kalbimiz dayanmazdı.Az önce Malaga maçında son çeyrek 3'ü el üstünden 1'i çok uzaklardan 4/4 üç sayı attı.Malaga taraftarının yüzlerini görmeliydiniz.İlk 3 çeyrekte ne yaptı izlemediğim için bilmiyorum.

Hiç yormadı kendini ilk üç periyot...Son periyotta biraz kendini sıktı maçı aldı gitti...

Gaziantep Royal takımının 4 numarası Mutlu Akpınar bence çok iyi olurdu. Karakterli bir oyuncu kendi pozisyonunda şutör olarak Türkiye'de ondan iyisi yok. Geçen sezon % 41 ile bu sezon ise % 50 ile üçlük atıyor.
Şut atsın diye aldığımız Erceg ve Macvan'dan çok daha iyi katkı verir takıma artısı ise yerli olması. Ergin hoca mutlaka düşünmeli bu seçeneği.

2014-2015 Transfer baslığı acılsında herkes rahat etsın. :)

Bir yerli alınacaksa bence de Mutlu Akpınar olsun..

Mutlu Akpınar 3 numara yalnız.

Shipp sanırım bu yılla 5 yılı dolduruyor, Türk oluyorsa seneye kesinlikle kaçırılmamalı.. Yabancı hakkımızı kaliteli uzundan yana kullanabiliriz böylece.. Shipp detayı kesinlikle atlanmamalı derim ben..

Bu sezon 40 ile üçlük atmış, 10.3 sayı ortalaması, 3-4 oynayabilen bir oyuncu. (mutlu akpınar)

Bu sezon 40 ile üçlük atmış, 10.3 sayı ortalaması, 3-4 oynayabilen bir oyuncu. (mutlu akpınar)

Yerli oyuncu için 3-4 numara pozisyonunda Ersan İlyasova olmayacağına göre en iyi 2 aday Orhan Hacıyeva ve Mutlu Akpınar'dır kesinlikle.

Shipp sanırım bu yılla 5 yılı dolduruyor, Türk oluyorsa seneye kesinlikle kaçırılmamalı.. Yabancı hakkımızı kaliteli uzundan yana kullanabiliriz böylece.. Shipp detayı kesinlikle atlanmamalı derim ben..

2 devşirme oluyormu seneye?

Basketbolda o kural öyle değil,25 veya 26 yaşına girmeden 3 yıl boyunca aynı takımda oynaması lazım

Mutlu 4te perişan olur EL seviyesinde. Efes'in Shumpert ile her EL 4 numarasını yıldız yaptığı seneye döneriz. O zaman da Efes koçu Ergin Ataman'dı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri