2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hackett-Domercant takası düşünülemez mi acaba ? Kafa kafaya olması mümkün değil ama makul bir bonservis ücretiyle bitirilebilir. 2 oyuncunun da takımlarında kazandıkları ücret yüksek ve birbirine yakındır muhtemelen. Siena'ya ödenecek bir bonservisle bu iş olabilir. Siena Top 16 yapamazsa bu yıl için hedefi kalmıyor gibi. Cepte A lisansı var. Lig için bastırması da gerekmeyecek. Domercant tanıdıkları bir oyuncu. Domercant için de iyi bir fırsat olabilir, orada tecrübesiyle ve kendisineduyulan saygıyla performansını yukarı çıkarma şansı var, burada hiç mümkün gözükmüyor. Hackett için de NBA öncesi Top 16 iyi bir vitrin olabilir. Tam anlamıyla win-win-win-win durumu...

Marko dönene kadar ligde Arroyo-Hairston-Macvan-Erceg-Bonsu yapıp EL'de de Hackett'ı kullanırız. Mart gibi Marko ve Ersin'in dönüşüyle Arroyo-Hairston-Marko-Macvan(Erceg)-Bonsu yaparız. Bu zorlu dönemde elimizi güçlendirecek bir hamle olabilir.

Hairston bana göre FBÜ maçı için kadroya alınmalı. Domercant tribüne çıkar. Hairston gibi sert bir 3 numaraya ihtiyacımız olacak.

Hackett-Domercant takası düşünülemez mi acaba ? Kafa kafaya olması mümkün değil ama makul bir bonservis ücretiyle bitirilebilir. 2 oyuncunun da takımlarında kazandıkları ücret yüksek ve birbirine yakındır muhtemelen. Siena'ya ödenecek bir bonservisle bu iş olabilir. Siena Top 16 yapamazsa bu yıl için hedefi kalmıyor gibi. Cepte A lisansı var. Lig için bastırması da gerekmeyecek. Domercant tanıdıkları bir oyuncu. Domercant için de iyi bir fırsat olabilir, orada tecrübesiyle ve kendisineduyulan saygıyla performansını yukarı çıkarma şansı var, burada hiç mümkün gözükmüyor. Hackett için de NBA öncesi Top 16 iyi bir vitrin olabilir. Tam anlamıyla win-win-win-win durumu...

Marko dönene kadar ligde Arroyo-Hairston-Macvan-Erceg-Bonsu yapıp EL'de de Hackett'ı kullanırız. Mart gibi Marko ve Ersin'in dönüşüyle Arroyo-Hairston-Marko-Macvan(Erceg)-Bonsu yaparız. Bu zorlu dönemde elimizi güçlendirecek bir hamle olabilir.

Güzel düşünce ama Hacket'i alıp sadece EL'de oynatmak çok saçma olur ki oyuncu kabul eder mi ? Bir de gelecek yıl ne yapılsın edilsin şu Chuck Davis alınsın artık. Adam her geçen gün kendini geliştiriyor.Şu anki hali bile Macvan+Erceg'in 2 katı iyi durumda

Ergin hocanın maç sonu açıklamasında dikkatimi çeken şu sözü oldu. '' Pota altına transfer yapmayı düşünmüyoruz.'' yani pota altı harici bir oyuncu olabilir , ne bileyim Hackettı çok istediğimden dir galiba küçük şeylerden umutlanıyorum :)

Dış oyuncu alacaksak hakikaten yuh derim. Ayıp artık bu transferler hangi parayla yapılıyor ? Bu şube nasıl bir amatör şube böyle ? Tamam başarılı olsun ama 1-2-3 pozisyonunda şu an oynayabilecek 7 tane oyuncu varken gidip pota altı oyuncusu almak israftır. Ve bu sürekli transfer olayı artık çok can sıkıcı olmaya başladı.

Oyuncu alıp da karşı tarafa kalp krizi geçirtmeye gerek yok :) Karşıda yerli yok doğru düzgün, Bizim yerlilerden iyi katkı almamız gerek pazartesi özellikle Ender'in böyle katkı vermesi lazım.
Seyirci(holigan demiyorum) desteğiyle biz Ülker'i yeneriz. Fenerbahçe'yi de yeneriz.

Şu yabancı sınırlamasını da adam gibi yapsınlar yapacaklarsa. Bayan basketbolda zaten anlamıyorum bu yabancı olayını. Orada Sancho'yu bile Avrupalı sayamıyorsun sanırım ama kız İspnaya'yle madalya alıyor :D
Şu erkek baskette de adam gibi birşey yapsınlar. Onu değiştirdin , bunu geri gönder , bunu geçici oynatırsan onu kalıcı göndermen gerekir filan hiçbirşey anlamıyorum ben . Şurada ağız tadıyla kadro kurup , gece yastığa başını koyduğunda o kadroyla giden takımın hayalini kuramayacaksan niye transfer yapar ki bu klüp ? :)

TOP 16 geliyor ve bir üst tura çıkan takımlar eksik bölgelerine bir iki takviye yapacaklar. TOP 16'da seviyenin ciddi derecede artacağını düşünürsek bu takviyeler önemli hale gelebiliyor. Biz bu hakkımızı sakatlıklar nedeniyle kullandık ama sadece EL'de oynayabilecek yaratıcı bir kısaya ihtiyacımız var gibi. (Ntvspor'daki program'da İsmail Şenol ve Kutluay'da aynı şeyi söylüyorlar) Eurocup'ta yoluna devam edecek takımlar içinde yaratıcı bir kısa bulabiliriz.

Hackett'ı çok isterim -sadece el'de oynayacak biliyorum- ama o kadar maddi gücümüz var mı bilmiyorum. sadece avrupada oynamayı kabul eder mi hackett onu bilmiyorum ama top 16 için bence 1 tane 1-2 oynayan oyuncu lazım. göksenin değil euroleague, tb2l için bile yetersiz. bunu her zaman söylerim. sinan yine bir şeyler çabalıyor. engin'in sakatlığı sonrası bu sene dönüşü zor olur. domercant zaten malumunuz. hackett çok iyi olur ama hiç sanmıyorum geleceğini. daha az paraya oynayacak donte smith(baya iyi swingman)-ibrahim jaaber-thomas kelati falan nasıl olur sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...