2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodriguezi almak imkansız.Teo'ya da burun kıvıracak lükste değiliz ayrıca Teodosic çok iyi oyuncudur.Cska sırf olası rakibi bu yıl beleşe almasın diye bırakamadı adamı.

Navarro , Fernandez ve Diamantidis'i çıkar. kalan her oyuncuyu almak Galatasaray için o kadar da zor değildir . Şunu anlayın artık :) 2 sene önce Jaycee Carroll da alınamaz deniyordu ama şşimdi gelse beğenmez belki bir bölümümüz . Kurtarın kendinizi bu ''gelmez'' olayından. Basketbol piyasasında en fazla 5 tane adam var yeri sabit olan.

Drogbada Chelsea SL şampiyonu yapt cok düz mantık , f4 takımlarında oynadı diye gelmicek diye bir garantimi var? Sezon başı Spa OLY de kalmasa gelecegi KLÜP kimdi son 2 senenin EL şampiyonu takımı Oly

Teodosic final four oynayan takımlarda oynadı doğrudur ama bu onu winner bir oyuncu yapmaz. Maçlarda neler yaptığı ortada.

Lebron da ilk şampiyonluğunu 27-28 yaşında kazandı, biraz sabredin.Her sene final four oynayan takımların en önemli oyuncularından birisi olan Teodosic belki tam manasıyla bir winner değildir ki ben winner demedim ama senin dediğin gibi loser hiç değildir.

Taraftarimizin Teodosic'i beğenip beğenmeme konusunda tartışmasına vesile olan Ergin Ataman ! Allah senden razı olsun. Nerdeeeeen nereyeee :)

Tabi Oktay Mahmuti'nin , ismini unuttuğum eski yönetim kurulu üyemizin ile Sayın Arıboğan ve Sayın Aysal'in da payı var.

Emeği geçen her kimse Allah razı olsun...

Basketbol Gündemi ‏@basketgundemi
Siena GM'i Ferdinando Minucci, bir İtalyan televizyonunda Hackett-Galatasaray durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. via @sportando

Minucci: "Galatasaray'la, Malik Hairston'ın maaşı Galatasaray tarafından ödenmesi koşuluyla bizde oynaması üzerine anlaşmıştık."

Minucci: "Hackett son anda transferden vazgeçti, sebep olarak da Galatasaray'ın Euroleague A Lisansı'na sahip olmamasını gösterdi."

Calathes ismi çok cezbedici ama gelmesini zor görüyorum.Nba'de ortalama 15 dakika süre alan bir isim.Kontratında herhangi bir çıkış maddesi var mı onu da hatırlamıyorum.Avrupaya dönmeye karar verse bizden daha cazip alıcıları da olacaktır hem.Kendisini baya severim,isterim ama durum bu.İnşallah gelir tabii :D

Biraz düz mantık olacak ama Euroleague tarihi başarılarla dolu olmayan,A lisansına sahip olmayan bir takımın Teodosic'e burun kıvıracak lüksü yok kusura bakmayın.Defoları,zaafları var Teo'nun ben ona bir şey demiyorum ama senin takımında Teo ayarında yıldız yok belki de,varsa da 1 tane var.Spanoulis'i,Diamantidis'i alamayacağımıza göre Teo geri kalanlar içinde durumu en uygun ve en kalitelisi olarak kalıyor.

Macvan şu aralar gayet iyi,Markoıshvili'nin önünde tercih edileceğini düşünüyorum.

Ben şahsen Teodosic'i çok beğeniyorum yetenekleri açısından fakat bize uygun bir oyuncu değil, takımın kimyasını bozar diye düşünüyorum. Ona verilecek para ile yine aynı ayarda transfer yapılabilir ya da genç yıldız adaylarına yönelmek daha mantıklı olur bence, bizim takımımız hiç bir zaman Teodosic yapısında bir oyuncuya uygun bir takım olmadı ve umuyorum ki hiç olmaz.

Berkay Candan TED Kolejlilerde kiralik mi Fenerden? Yoksa oyle bir durum sene sonu takimimiza katacagimiz isimler arasinda olmali. Gelecegi cok parlak. Bu sozlerim Gaziantepte guard oynayan Can Ogut icin de gecerli.

Bonsu'nun durumu nedir bilmiyorum ama geldiğinde de fiziksel sorunları olabileceği söylenmişti, eğer sürekli sakatlık sorunu yaşayacaksa, verimli oynayamacaksa bence 4-5 numara oynayabilen bir Türk oyuncu transferi yapmamız şart. Ersin döndüğünde bile çok dar pota altı rotasyonumuz olacak hem lig hem Euroleague için. Ermal tipinde bir oyuncu alınmalı bence.

Aslında 2 senedir büyük sakatlıklar nedeniyle koç istediği takımla değil durumu idare edebileceği takımlar ile yürümek durumunda kalıyor. Geçen sene başında forum Dom Dom diye inlerken sakatlığı nedeniyle 1 sene düzelmesini bekledik. Bu sene başında biraz daha disiplinli ve her zamankinden daha güçlü yorumları yaparken Gordon'u kaybettik. Belki de ilk kez verim verdiği maçta Jawai kaybedildi. Her zaman istikrarı olan Ersin de yaklaşık 3 aydır yok.
Yabancı konusunda hareket şansımız Türkiye için kalmadığına göre Euroleague için yarın takıma katılıp Kuban maçını 20 ile kazandırabilecek bir oyuncu varsa hemen alınmalı. Zira görüntü 4. olabilmek için Kuban ve Münih e 2li averajda üstünlük sağlamamızı gerektiriyor. Milano'nun Kabasakal ve saz arkadaşlarına 30 sayı fark atabildiği bir arenada, Real Madrid ile 8li finalde eşleşme ihtimali de yokken, herşey olabilir ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...