2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hopson kaliteli ve gelişime açık bir oyuncu ama bizim ihtiyacımız olan oyuncu profiline tam uymuyor bence.Çünkü drive eden Malik var zaten, bize liderlik vasfı olan(Sami Mejia), nokta şutör( Jaycee Carroll) daha uygun olur gibi geliyor...

Şu anda kadroya baktığımızda Domercant'ten katkı alamadığımız için ve Gordon da sakat olduğu için çok açık bir şekilde 2 numarada 1 oyuncuya ihtiyacımız var görünüyor. Gordon olsa hiç aramam ama Hackett olursa TOP8 adına daha iddialı oluruz.. Oyun guardlarımızın ve uzunlarımızın üzerine çok kalıyor ve her maç çok iyi oynayamazlar onlar da.. Kilidi açacak 2 numara lazım bize.. Eski Domercant olsa kadro süperdi fakat şimdi maalesef üzülerek söylüyorum kendisinden Steve Kerr tarzı faydalanabiliriz, çünkü maçlarda ilk şutunu sokuyor, sonralarında bozuluyor..

4-5 oynabilen Avrupa Basketbolunu çok iyi bilen bir uzun ile, oyun sıkıştığında eli titremeyen 2-3 oynabilen keskin bir şutöre ihtiyacımız var. Ligde değil ama son 16 da takviye yapmazsak işimiz zor olur. Tedbiri önceden almakta fayda var. Dün Penney ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu tekrar gösterdi.

Ergin Ataman: Top 16 için transfer düşündük. Ancak Türkiye Ligi'nde oynayamayacak olması bizim için büyük bir dezavantaj.
Ergin Ataman: Siena yüksek bir bonservis istiyordu, Hackett da sezon sonu NBA'e gitmek istiyordu...

Sanırım transfer artık düşünülmüyor. Hackett da düşünmüşüz.

Bu kadroyla zor olur. Yani Marko zaten iyi dönmemişti pek sakatlıktan, tekrar sakatlandı. Ersin her zaman kendi çizgisinde çok yararlı oynuyor ondan şüphem yok. Ama kısalarda Hairston ve Sinan'dan gelecek katkıya göre durumumuz belli olur maçlarda.

Hoca bize sınıf atlatacak oyuncu yok ,sıradan oyuncu almayada gerek yok dedi .Transfer yerine takımı daha iyi nasıloynatırım diye kafamı yoruyorum diyede ekledi ,EuroLig Transfer sezonu nezaman bitıyor inanın bilmıyorum ama sartlar lehimize olursa bize katkı vericek oyuncu olursa oturur tekrar konusuruz diyede acık kapı bıraktı.

Bonsu için Emindim bize en kısa sürede katkı verceğini biliyorduk bundan dolayı tercih ettik, hala sakatlık riski tabikide var diye devam etti.

Malik takip ettigim bir oyuncuydu,hatta sienalı yöneticilerin biz alamıyoruz sen al dedigi bir oyuncu idi ancak sezon başı yerimiz olmadığı için gelmemişti

Hackket için Sezon sonu Nba olmak istıyor uzun vade Sözleşme yapmak istemiyordu ,bizimde hem bonservis hemde oyuncuya vericek kısa süreli anlaşma için dururumuz yoktu vazgeçtik
,
Yukardakıler Ergin hocanın sözleri idi: bir ufak not ben yazayım..

Benim için en acısı Hocanın herşey yüzünden net yada söylemlerinden anlaşılıyordu..Henry Sorduklarında 80 mac yapıcaz 25 geride kaldı 55 maçımız var UMARIM oda katkı vericek dedi .Ergin hoca bence Henryden cok fazla ümitlı degilki EMİNIM yerine umarım kullandı çünkü diger oyuncu sölemlerinde emindik biliyorduk inaniyorduk diye net kelimeler seçiyordu

Hairstone hakkındaki görüşleri çok hoşuma gitti.Bu demektir ki seneye de bizimle.Teodosic - Gordon -Hairston-Teletovic (Datome) -Paul Davis 5'i anasını ağlatır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...