2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lauvergne'den iyisi lazım bu takıma.Kabul iyi ribauntçu,sert bir isim ama daha hazır ve hücumu daha üst seviye bir 4 numara kesinlikle buluruz

Lig'de öncelikle Euroleague yapacak pozisyonu elde etmek lazım yoksa Derrick Brown,Lauvergne falan bile hayal olur.

Markoishvili çok iyi döndü eğer hücumu belli bir çizgide kalacaksa şu an ki Hairston yerine kendisinin kalmasını isterim.

Seneye kontenjan ve devşirme olayı ne olacak merak ediyorum bu durum çok sevsem de Ersin Dağlı konusunda yol ayrımına gidilebilir.

El'ye katılacak pozisyon elde edersek Jawai,Erceg,Macvan,Hairston,Bonsu,sakatlık durumuna bağlı Gordon(Gordon çok kaliteli bir isim ama sakatlıklardan dilimizin yanmasını istemem artık kulüp bu konuda güzelce karar verir umarım)

Arroyoya yardimci guard,2-3 oynayan biri,pota altına sert biri, kaliteli bir 4 numara ihtiyacımız olan şeyler.Ayrica Furkani kaçırmak gibi bir hataya düșmemeliyiz.

Lauvergne'den iyisi lazım bu takıma.Kabul iyi ribauntçu,sert bir isim ama daha hazır ve hücumu daha üst seviye bir 4 numara kesinlikle buluruz

Evet iyisi de lazım ama bence Lauvergne ile birlikte daha hücumcu bir uzun alınırsa ve devşirme durumuna göre Ersin, Furkan ve belki Macvan takımda kalırsa ya da bir yerli ek daha yapılırsa güçlü bir pota altımız olur diye düşünüyorum.

Ndong gibi hücum opsiyonları fazla içeriyi de kaplayacak bir pivot lazım bize.
Savunmacı, rebocu Furkan var elimizde zaten.
Fischer fena olmaz. Hamilton'un durumu nedir?
Yerli olarak Orhan olabilir. Serhat Çetin de olur, şut atacak yerli yok.
Jamont ya da Jamon, iki Gordon gördüm şu takımda başkası kesmez Arroyo'ya yardımcı olarak :)
4 numara'da yıllardır bir türlü aradığımız yabancıyı bulamadık. Bu sene düzgün bir oyuncu alalım artık, Motiejunas tarzı.

Justin Doellman'ı koparabilir miyiz acaba Valencia'dan?

Bir de illa ki Dragic diyorum ben. Şu adam Abdi İpekçi atmosferinde bizi ihya eder vallahi, duyun bu sesi şube yönetimi :(

Motiejunas acaip iyi olur. Dubjlevic veya doellman'ı alamayız bence.

Arroyo-ender-nikolov
Hickman-langford-sinan
Cenk-marko
Ersin-motiejunas-kerem gönlüm
Jawai-furkan

Jawai hücuma çok çeşitlilik katar, kalmalı bence. Aralarından biri ligde dinlemir yabancılardan. Çok çok iyi kadro bence.

Doellman harika oyuncu.Öncelik verilmesi gereken 1-2 oyuncudan biri 4 numara için.Talipleri olacaktır mutlaka ama imkanların zorlanabileceği bir oyuncu

Uzun forvet isimleri geçerken aklıma direk Datome geliyor. Net bir 4 numara olmasa ve "undersize" kalsa da; hem yeteneği, hem ribaund sezileri, hem skora yatkın oluşu, hem mücadelesi.. Onun gibi bir adam NBA'de "bench warmer" olmamalı, Detroit'te fazla süre de alamıyor. Seneye mutlaka yoklamak lazım.

Kerem: G.Saraylıyım, neden olmasın?
Yıllardır Anadolu Efes forması giyen Kerem Gönlüm gönlünde yatan Aslan'ı açıkladı: "Sezon sonu kontratım bitiyor. G.Saray'da forma giymeyi isterim"

Kerem Gönlüm, 2 yıl önce de benzer bir taktik uyguladı Galatasaray'ın adını kullanarak Efes'ten yüklü bir sözleşme kaptı. Aradan 2 yıl geçti ve 37 yaşındaki Kerem Gönlüm yine GS söylemlerini kullanmaya başladı.
" Efes benim yuvam burada mutluyum" ( Efes'ten yeni yüklü bir sözleşme önerisi bekliyor )
Kerem efendi senin nasıl bir GS'li olduğunu 2 yıl önce öğrendik zaten

Kerem Gönlüm yine bizi koz olarak kullanacak herhalde Efes ile kontrat yenilerken daha fazla para koparmak için.Sözleşme bitim senesinde hep aynı açıklama

Datome gelir de Erceg'e hazırlanan şutlar ona hazırlanırsa 20ye yakın atar her maç.Çok beğendiğim bir oyuncu benim de.Zaten geçen yıl sene ortası teklif yapmıştı Ergin hoca.Onun da beğendiği bir isim

Dragic çok yönlü, tam aradığımız bir guard. Jawai de kesinlikle kalmalı. Maccabi'nin Sofo'dan faydalanışıyla Jawai'yi o etkide kullanabiliriz, kaldı ki sezon başında Oly'yi dağıtmıştı Jawai pota altında. Langford'ı bırakacaklarını sanmıyorum.

Jawai'nin sağlık durumuna güvenemeyiz.

Ama 4 şutörlü düzende Jawai gibi bir 5 numara takımı uçururdu yazık oldu. Maccabi harika uyguluyor o sistemi.

Bu arada Motiejunas Houston'da süreler alıyor. Neden gelsin ? Ben de K.Love'ı istiyorum. :)

Kerem´in bu saatten sonra Galatasaray formasını giymesini isteyecek ciddi bir kitle olduğunu düşünmüyorum. Taş yerinde ağırdır Gönlüm, basketbolu gönül verdiğin yerde değil "doyduğun" yerde bırak.

Bizim gücümüz yetmez seni doyurmaya!

Ben ne olursa olsun Gordon'un kalması taraftarıyım . Evet risk mi risk ama Gordon yaş, profesyonellik ve fizik olarak o sakatlığı atlatabilecek bir oyuncu bence. İyi olduğunda bu ligin fersah fersah üzerinde bir oyuncu ve patlayıcılığı ile EL'de fark yeriz gözüyle gittiğimiz deplasmanlarda sürpriz galibiyetler çıkartabilecek bir oyuncu Gordon.

Arroyo-Ender-Nikolov
Gordon-Sinan-Transfer-Göksenin(lig için)
Cenk-Marko
Ersin-Transfer-Transfer
Furkan-Transfer

Mevcutlardan bunlar kalmalı kalanlara teşekkür edilmeli bence

Ben ne olursa olsun Gordon'un kalması taraftarıyım . Evet risk mi risk ama Gordon yaş, profesyonellik ve fizik olarak o sakatlığı atlatabilecek bir oyuncu bence. İyi olduğunda bu ligin fersah fersah üzerinde bir oyuncu ve patlayıcılığı ile EL'de fark yeriz gözüyle gittiğimiz deplasmanlarda sürpriz galibiyetler çıkartabilecek bir oyuncu Gordon.

Arroyo-Ender-Nikolov
Gordon-Sinan-Transfer-Göksenin(lig için)
Cenk-Marko
Ersin-Transfer-Transfer
Furkan-Transfer

Mevcutlardan bunlar kalmalı kalanlara teşekkür edilmeli bence

Avrupa'da hedeflerimiz büyük derken Tecrubesiz nikolov ile dengesiz ender'emi emanet edeceğiz Guard rotasyonunu. ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...