2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joel Freeland 2.5m dolar garanti para bonuslarla 3m Datome'de 1.75m dolar garanti para alıyor önümüzdeki sezon için herşey denk gelip alsak bile bu kadar para bayılacak bir bütçe olur umarım önümüzdeki sezon...Keşke olsa bu adamlar...
Dragic'ide ben baya takip etmeme rağmen yaratıcı bir oyuncu olarak görmüyorum...Birtek ben fazla tutmuyorum heralde...Savaşçı ve takım oyuncusu olmasına rağmen yaratıcı özellikleri bence kısıtlı...Bize daha yaratıcı, oyun açan, el üstü şutu istikrarlı kısa lazım... Gordon'un sağlıklı haliyle kıyaslanmaz... 2 Efes maçında ve İspanyadaki Fener maçında iyiydi...Diğer maçlarda çokta ahım şahım işler yapmadı...10.7 PIR ortalamasıyla birçok guarda göre oldukça gerilerde...Düşünülebilir tabi ama abartılacak birşey yok bence..

Joel Freeland 2.5m dolar garanti para bonuslarla 3m Datome'de 1.75m dolar garanti para alıyor önümüzdeki sezon için herşey denk gelip alsak bile bu kadar para bayılacak bir bütçe olur umarım önümüzdeki sezon...Keşke olsa bu adamlar...
Dragic'ide ben baya takip etmeme rağmen yaratıcı bir oyuncu olarak görmüyorum...Birtek ben fazla tutmuyorum heralde...Savaşçı ve takım oyuncusu olmasına rağmen yaratıcı özellikleri bence kısıtlı...Bize daha yaratıcı, oyun açan, el üstü şutu istikrarlı kısa lazım... Gordon'un sağlıklı haliyle kıyaslanmaz... 2 Efes maçında ve İspanyadaki Fener maçında iyiydi...Diğer maçlarda çokta ahım şahım işler yapmadı...10.7 PIR ortalamasıyla birçok guarda göre oldukça gerilerde...Düşünülebilir tabi ama abartılacak birşey yok bence..

Bende pek tutmuyorum Zoran'ı. Zaten adında "Zoran" geçmesi bana geri adım attırıyor :) Bize daha çok Combo lazım, hem Gordon gibi potaya gidecek hem de Arroyo'nun oyunda olmadığı zamanlarda takımı idare edebilecek. Jamont Gordon çok özel bir oyuncuydu bir daha onun gibisini bulabilir miyiz bilmiyorum açıkçası.

Bende pek tutmuyorum Zoran'ı. Zaten adında "Zoran" geçmesi bana geri adım attırıyor :) Bize daha çok Combo lazım, hem Gordon gibi potaya gidecek hem de Arroyo'nun oyunda olmadığı zamanlarda takımı idare edebilecek. Jamont Gordon çok özel bir oyuncuydu bir daha onun gibisini bulabilir miyiz bilmiyorum açıkçası.

Ah Hackett ah diyorum...700 bin dolara ihtiyacımız olan adamı kaçırdık...Oyun kurar, drive eder, şut atar, en önemlisi deli savunma yapıyor...O zaman 6.yabancı olarak Pg almayada gerek yoktu...En az 15 dakika dinlendirirdi Arroyo'yuda oyun kurma anlamında...6. yabancı hakkımızıda uzundan yana kullanabilirdik o zaman...Şimdi bence söylediğin şekilde Arroyo'ya yardım edecek bir combo bulmak çok zor...Sezon sonunda başka aday olurmu bilmiyorum...Ancak eldeki adaylar arasında saf bir PG 6. yabancı SG başka biri yolu gözüküyor...

Dorsey'e kısmen tamam.(Net yıldız bir pivot olmayacaksa)
Lampe'ye hayır bence.Datome-Doellman-Teletovic 3lüsü ya da bu ayarlarda 4 numara istiyorum.Şu 4 numara lanetini kırmak lazım artık

Teletovic'i şu an Nets'ten koparmak Love'ı Minny'den koparmak kadar imkansız.

Datome ise bu kadar çabuk nba'den vazgeçmez.

Nba'de uzun her zaman değerlidir. O sebeple oralardan uzun koparmak pek mümkün değil. Posası çıkmış olanları gözardı ediyorum tabiki.(Songaila gibi)

Üst düzey Avrupalı takımların 2. ve 3. opsiyonlarina ya da gelecek koça göre potansiyelli gençlere yönelmek bence daha doğru. Ataman kalacaksa zaten gençlere bulaşmamak gerek zira heba olur çocuk.

Yazılan isimler arasında akla en yatkın Doellman geliyor.Euroleague'de oynamayı o da ister. Ama onunda savunma pek iyi değil, Erceg'in 1-2 gömlek üstü. Yani Erceg'den sonra sert bir uzun gelmesi lazım algısı oluştu bende.

Bu arada Jamont Gordon'dan ümidi erken kesmeyelim. Daha 27 yaşında. İstikli de bir oyuncu. Nasıl döneceği belli olmaz.

Hamilton'ı 500 bine bırakır Laboral. Savunması iyi ve hücum opsiyonları çeşitli olan bir pivot. 4 numaraya Datome-Doellman-Medley-D. Brown-Chuck Davis-Kostas Kaimakoglou dan biri olursa uzun zaman sonra adam akıllı 4 numara görürüz. Arroyo kalacaksa sakatlık durumuna göre Gordon ya da başka bir combo guard (Dragic) şart. 3 numarada Malik kalabilir bence. 2 numaraya Seibutis olur, Carl English olur, Andrew Goudelock olur, Bogdan Bogdanovic (çok zorladım) olabilir. Ha eğer Malik kalmayacaksa Blake Schilb'i tek geçerim.

Çin Avrupa'ya basketbolcularını göndermiyor mu?

Burada iş yapacak çok adam var liglerinde. ABD'lilerin yanında Çinli çoğu oyuncu dönmüş kendi liglerine.

Ben Schilb'in oyun karakteri olarak silik görüyorum. Deplasmanda iyi oynadığı bir tane iyi maç yoktu. Şutun girmez anlarım ama bu kadar kaçak oynayan bir adamı yatırımla almak çok makul değil.

erceg ve macvan bir cevher özer etmez.. 2 tane yabancı oyuncu , beğenmeyip gönderdiğimiz 1 yerli oyuncu etmiyor.. Nasıl, ne gereksiz, transferler yapıyor bu kulüp, anlamış değilim..Üstelik her branşta böyleyiz...

Seneye Arroyo'nun yanına can yakacak tarzda biri mutlaka alınmalı. Düşününce aklıma Goudelock geliyor ilk. Ama eğer Avrupa'ya gelme durumu olursa Marshall Henderson kesinlikle ilk tercihim olur. Marshall Henderson hakkında bilgisi olan var mı ? Bence kendisi Goudelock'tan yüzde 1 milyon daha kaliteli bir skorer ve Avrupa için uygun bir stili var.

Seneye Arroyo'nun yanına can yakacak tarzda biri mutlaka alınmalı. Düşününce aklıma Goudelock geliyor ilk. Ama eğer Avrupa'ya gelme durumu olursa Marshall Henderson kesinlikle ilk tercihim olur. Marshall Henderson hakkında bilgisi olan var mı ? Bence kendisi Goudelock'tan yüzde 1 milyon daha kaliteli bir skorer ve Avrupa için uygun bir stili var.

Goudelock sayı sıkıntısı yaşandığı zamanlarda kilidi açabilecek oyuncudur. Çok da seri oyuncudur. Tek sıkıntısı fazla şut kullanması. Bazı maçlarda 20-25 yakın şut kullandığı oluyor. Ama yine de Jamont Gordon'dan ümidi kesmeyelim. Twitter'dan takip ettiğim kadarıyla çok sıkı çalışıyor geri dönüş için. Yaşı da uygun halen.

Sen tam kesin şutörleri seviyorsun Deniz... Anladım senin SG'ye ne tip bir adam istediğini :) Mockdraftta adı geçmiyor pek, son senesi galiba üniversitede..Boşta kalabilir büyük ihtimal...Ama çok riskli bence Avrupaya hiç gelmemiş adamları almak...Gaudelock tamam ispat etti kendini bu yıl...Bugünde çok kötüydü bu arada izledinmi TED maçını bilmiyorum...

Sen tam kesin şutörleri seviyorsun Deniz... Anladım senin SG'ye ne tip bir adam istediğini :) Mockdraftta adı geçmiyor pek, son senesi galiba üniversitede..Boşta kalabilir büyük ihtimal...Ama çok riskli bence Avrupaya hiç gelmemiş adamları almak...Gaudelock tamam ispat etti kendini bu yıl...Bugünde çok kötüydü bu arada izledinmi TED maçını bilmiyorum...
Boyundan dolayı Nba olamaz abi adam. Bi de gogoculuğu vardı ama onu attı üstünden. Hatta bizim eski Chris Herren ile görüştüler filan. Zaten biraz iyi bir mentoru olsaydı şu an March Madnesstaydı. Bence bu adam Avrupa için yaratılmış.
Harika skorer , net şutör fakat en sevdiğim özelliği ise sahada canını verecek ölçüde hastalıklı bir adam olması. Mesela bu sene bizim takımda olsaydı Erceg'i sopalardı kesin antremanda filan.
[video=youtube;zAruOdZo0oE]https://www.youtube.com/watch?v=zAruOdZo0oE[/video]
Şu adam varken takımın mücadele etmeme şansı var mı abi ?

Boyundan dolayı Nba olamaz abi adam. Bi de gogoculuğu vardı ama onu attı üstünden. Hatta bizim eski Chris Herren ile görüştüler filan. Zaten biraz iyi bir mentoru olsaydı şu an March Madnesstaydı. Bence bu adam Avrupa için yaratılmış.
Harika skorer , net şutör fakat en sevdiğim özelliği ise sahada canını verecek ölçüde hastalıklı bir adam olması. Mesela bu sene bizim takımda olsaydı Erceg'i sopalardı kesin antremanda filan.

Şu adam varken takımın mücadele etmeme şansı var mı abi ?

Bir iki kere denk geldim abi ... Benim gördüğümde şut kaçırınca kendine vurmuştu falan enteresan bir karakter ama dediğin gibi yırtınan biri ve çok iyi şutör :)) Ama Avrupa enteresan yer abi..İkinci lige alınan Justin Carter yıldız bugün, çok iyi diye gelen adamlar şut sokamadan gitti...Bence kıtada oynayabilen adamlar içinde havuz oluşturmakta yarar var özellikle kısa oyuncularda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...