Son birkac seneye göre Barcelona nin pivotu Galatasaray a geliyor.Buna göre de seneye Joey Dorsey takimimizda olursa sasirmam.
temennimiz Dorsey-Lampe. Duble gelsin misler gibi.
Son birkac seneye göre Barcelona nin pivotu Galatasaray a geliyor.Buna göre de seneye Joey Dorsey takimimizda olursa sasirmam.
temennimiz Dorsey-Lampe. Duble gelsin misler gibi.
Joel Freeland 2.5m dolar garanti para bonuslarla 3m Datome'de 1.75m dolar garanti para alıyor önümüzdeki sezon için herşey denk gelip alsak bile bu kadar para bayılacak bir bütçe olur umarım önümüzdeki sezon...Keşke olsa bu adamlar...
Dragic'ide ben baya takip etmeme rağmen yaratıcı bir oyuncu olarak görmüyorum...Birtek ben fazla tutmuyorum heralde...Savaşçı ve takım oyuncusu olmasına rağmen yaratıcı özellikleri bence kısıtlı...Bize daha yaratıcı, oyun açan, el üstü şutu istikrarlı kısa lazım... Gordon'un sağlıklı haliyle kıyaslanmaz... 2 Efes maçında ve İspanyadaki Fener maçında iyiydi...Diğer maçlarda çokta ahım şahım işler yapmadı...10.7 PIR ortalamasıyla birçok guarda göre oldukça gerilerde...Düşünülebilir tabi ama abartılacak birşey yok bence..
Bende pek tutmuyorum Zoran'ı. Zaten adında "Zoran" geçmesi bana geri adım attırıyor Bize daha çok Combo lazım, hem Gordon gibi potaya gidecek hem de Arroyo'nun oyunda olmadığı zamanlarda takımı idare edebilecek. Jamont Gordon çok özel bir oyuncuydu bir daha onun gibisini bulabilir miyiz bilmiyorum açıkçası.
Dorsey'e kısmen tamam.(Net yıldız bir pivot olmayacaksa)
Lampe'ye hayır bence.Datome-Doellman-Teletovic 3lüsü ya da bu ayarlarda 4 numara istiyorum.Şu 4 numara lanetini kırmak lazım artık
4 için en ideal oyuncu Derrick Brown bence.. money talk durumu devreye girer..
Seneye Arroyo'nun yanına can yakacak tarzda biri mutlaka alınmalı. Düşününce aklıma Goudelock geliyor ilk. Ama eğer Avrupa'ya gelme durumu olursa Marshall Henderson kesinlikle ilk tercihim olur. Marshall Henderson hakkında bilgisi olan var mı ? Bence kendisi Goudelock'tan yüzde 1 milyon daha kaliteli bir skorer ve Avrupa için uygun bir stili var.
Seneye Arroyo'nun yanına can yakacak tarzda biri mutlaka alınmalı. Düşününce aklıma Goudelock geliyor ilk. Ama eğer Avrupa'ya gelme durumu olursa Marshall Henderson kesinlikle ilk tercihim olur. Marshall Henderson hakkında bilgisi olan var mı ? Bence kendisi Goudelock'tan yüzde 1 milyon daha kaliteli bir skorer ve Avrupa için uygun bir stili var.
Boyundan dolayı Nba olamaz abi adam. Bi de gogoculuğu vardı ama onu attı üstünden. Hatta bizim eski Chris Herren ile görüştüler filan. Zaten biraz iyi bir mentoru olsaydı şu an March Madnesstaydı. Bence bu adam Avrupa için yaratılmış.Sen tam kesin şutörleri seviyorsun Deniz... Anladım senin SG'ye ne tip bir adam istediğini Mockdraftta adı geçmiyor pek, son senesi galiba üniversitede..Boşta kalabilir büyük ihtimal...Ama çok riskli bence Avrupaya hiç gelmemiş adamları almak...Gaudelock tamam ispat etti kendini bu yıl...Bugünde çok kötüydü bu arada izledinmi TED maçını bilmiyorum...
Boyundan dolayı Nba olamaz abi adam. Bi de gogoculuğu vardı ama onu attı üstünden. Hatta bizim eski Chris Herren ile görüştüler filan. Zaten biraz iyi bir mentoru olsaydı şu an March Madnesstaydı. Bence bu adam Avrupa için yaratılmış.
Harika skorer , net şutör fakat en sevdiğim özelliği ise sahada canını verecek ölçüde hastalıklı bir adam olması. Mesela bu sene bizim takımda olsaydı Erceg'i sopalardı kesin antremanda filan.
Şu adam varken takımın mücadele etmeme şansı var mı abi ?