2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[video=youtube;-19_dGXNsxc]https://www.youtube.com/watch?v=-19_dGXNsxc[/video]
Şu yürek bizim takımda kimde var mesela ? Bu adamı tanımayan arkadaşlar izlesinler lütfen. Bu adam bir takımdayken o takım maç kaybedebilir ama maçı bırakmaz asla.
[video=youtube;5AkJS_DA-tI]https://www.youtube.com/watch?v=5AkJS_DA-tI[/video]
Bu da şut videosu. Canlı da izledim maçlarını ve Domercant ayarında bir şutu var. Tabi şimdiki Domercant değil bahsettiğim :D
[video=youtube;GQfmirvgOHU]https://www.youtube.com/watch?v=GQfmirvgOHU[/video]
Bu 13 Marttaki sondan 2. Ncaa maçı. Maçı izleme şansı buldum ve çılgın atmıştı Henderson. Bu özette de ortaya çıkıyor zaten. Tek ayak üstünde kayarak attığı şutların izahı yok.
Son maçı hem izleyemedim hem videoyu bulamadım. Zaten 1 basketle kaybettik. Gerçi bu turu geçsek Kentucky bize zaten her türlü basardı o da ayrı birşey.
DraftExpress NBA Draft Prospect Profile: Marshall Henderson, Stats, Comparisons, and Outlook
Bu da kardeşimizin draftexpressteki analizi. İngilizce ve uzun bir yazı.
Eksileri ise genelde nba olmasını engelleyen şeyler. Boyu Nba 2 numarası için kısa ve wingspani de baya kısa .Yani maymun kollu yeni jenerasyona çok uyum sağlayamamış. Point guard oynama yetisi yok bu yüzden de Nba olması zor denmiş yazıda da.

Bir iki kere denk geldim abi ... Benim gördüğümde şut kaçırınca kendine vurmuştu falan enteresan bir karakter ama dediğin gibi yırtınan biri ve çok iyi şutör :)) Ama Avrupa enteresan yer abi..İkinci lige alınan Justin Carter yıldız bugün, çok iyi diye gelen adamlar şut sokamadan gitti...Bence kıtada oynayabilen adamlar içinde havuz oluşturmakta yarar var özellikle kısa oyuncularda...

Öyle tabi ancak bu adam Ataman tarzı oyuncuyu fazla sıkmayan , oyuncunun sırtına vurmayı seven koçlar için çok ideal bir adam. Ve eğer Avrupa'da şut seçmeyi öğrenirse korkunç bir güce dönüşür. Bence kumar oynamaya değecek bir oyuncu. Bir kaç isim daha var ama onların 2. turda seçilme şansları var. Draft bitsin onları da yazarım.

Goudelock sayı sıkıntısı yaşandığı zamanlarda kilidi açabilecek oyuncudur. Çok da seri oyuncudur. Tek sıkıntısı fazla şut kullanması. Bazı maçlarda 20-25 yakın şut kullandığı oluyor. Ama yine de Jamont Gordon'dan ümidi kesmeyelim. Twitter'dan takip ettiğim kadarıyla çok sıkı çalışıyor geri dönüş için. Yaşı da uygun halen.
Goudelock Nbdl mvp almadan önce adamı öneren bendim ancak Henderson Goudelocktan çok daha iyi bir skorer.

arkadaşlar çok çok özür diliyorum biraz alakasız olacak ama aslında alakası da var. bir oyun oynuyorum kadrom şu şekilde:
spanoulis-ender-kenan
hickman-göksenin
hairston-cenk
ersin-kaimakoglou
furkan-paul davis.

6.yabancı alıcam kadroya. 4 numara mı alayım velickovic veya kim tillie veya semen antonov kaimakoglou'unu 3'e çekme şansını doğurayım? ya da 2 numara mı alayım jimmy baron gibi şütor? bir de oyunda var mı bilmiyorum bakıcam marshall henderson nasıl olur bu kadroya? henderson gerçek hayatta nasıl olur bu kadroya?

arkadaşlar çok çok özür diliyorum biraz alakasız olacak ama aslında alakası da var. bir oyun oynuyorum kadrom şu şekilde:
spanoulis-ender-kenan
hickman-göksenin
hairston-cenk
ersin-kaimakoglou
furkan-paul davis.

6.yabancı alıcam kadroya. 4 numara mı alayım velickovic veya kim tillie veya semen antonov kaimakoglou'unu 3'e çekme şansını doğurayım? ya da 2 numara mı alayım jimmy baron gibi şütor? bir de oyunda var mı bilmiyorum bakıcam marshall henderson nasıl olur bu kadroya? henderson gerçek hayatta nasıl olur bu kadroya?

Hangi oyun bu Aylin Hanım bende bir bakayım....

Bramos'u şu haliyle Pana hangi bedelle satarsa satsın, taraftarı muhtemelen ilk fırsatta kulübü yıkar. Takımın en güvenilir eli şu anda Bramos.

Pargo'yu değil de Aaron Jackson'u koparacağız gibi bir his var icimde Cska'dan.

Dün pargo top elindeyken 2 adım geri atıp topu resmen salon dışından attı basketi hayran kaldım bir kez daha.
Bramos ise gerçekten çok iyi bir guard.
Jackson gelse'de çok iyi olur.
Takıma Dinamizm katar.

Seneye Guard ve Uzun rotasyonunu Merak ediyorum. Dün Pana-FB Macını izledim de Bu sekulic'i çok mu aramışlar.Gökhan German diyor ya Ted'e Uşaga versen 40 kere düşünürler hakkatten doğru.

spanoulis-ender-kenan
hickman-göksenin
hairston-cenk
ersin-kaimakoglou
furkan-paul davis.

Hangi oyun acaba?

Ortaya koyduğu bu performansı düşünürsek Arroyo ya seneye yeni kontrat vermemek büyük haksızlık olur.Belki aynı fiyata olmayabilir ama mutlaka yanına 1 numara oynayabilen bilen bir oyuncu alarak yolumuza devam etmeliyiz.

Laurent Rivard da 2 numara için ucuz bir alternatif olabilir. Gerçekten sınırlarını bilerek oynuyor ve bu sene mezun oluyor. Düşünülebilir bir alternatif rol oyuncusu için özellikle euroligde oynatmak için. Lig için hafif kalır diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...