2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A.Jackson'ın kalacağı daha sezonun bitiminin 1-2 gün sonrasında açıklanmıştı. Messina'nın özel hayranlığının bulunduğu bir oyuncu. Ponkrashov'u yolladılar; bir PG daha alsalar bile kalacak Jackson. Zaten kontratı da mevcut.

Spanoulis kabul edelim ki rakiplerimizin çapları ve bütçeleri nedeniyle imkansıza yakın. Benim asıl korkum şu an Planinic cepte, yedekte gibi bir hava var hepimizde. Planinic öyle yedekte bırakılacak falan bi adam değil. Avrupa'nın bence şu an en iyi 3 oyun kurucusundan bir tanesi. En az Spanoulis kadar katkı sağlar takıma. Marko, Cenk, DomDom, Ender gibi iyi şutörlerin yanında 1 tane de şutör uzun gelecek. Bi de içerden oynamayı seven bi uzun geldiği vakit Planinic o takımı çok çok iyi komuta eder. O yüzden Spanoulis'ten olumsuz bir sinyal alındığı vakit Planinic'i bitirmek lazım çünkü biraz daha beklersek Planinic için de çok ciddi bütçeler ve takımlarla yarışacağız.

Bu arada Zaza'yı defalarca belirttim kesinlikle yazmamalıyız bence önümüzdeki sezon kuracağımız kadrolarımıza:) Şu an için bile 6-7 takım varmış ilgilenen. Portland ve Bucks'ın ciddi teklifleri de mevcutmuş. NBA'deki uzun kıtlığında rahatlıkla 10-11 takımda iyi bir rotasyon oyuncusu olabilir hala Zaza.

planinic-lampe-milicic transferleri ile bu sezonu kapatırsak ciddi anlamda size'lı bir takım oluşturmuş oluruz..ve bu her zaman EL'de avantajdır...

hatta EL'de şöyle bir 5 iddia ediyorum 65-70 sayı aralıgından fazla sayı yemez;

planinic-gordon-marko-lampe-milicic...

benchten de; ender-göksenin-sinan-cenk-dudley-furkan gelir..

spanoulis'in geleceğini düşünmüyorum. cska 3, barcelona 2.6 milyon euro veriyormuş. kaldıki bizimle aynı paraları verseler bile bizi tercih etmez. spanoulis'i boşuna beklemeyelim bence. Arroyo kalmayacaksa en iyi çözüm planinic.

Daha önce belirttiğim gibi Milicic'in Avrupa'da ciddi iş yapacağına inanıyorum.
Erceg-Milicic haberleri birlikte çıkmıştı.Birinin doğruluğu diğerini doğrulayabilir.Erceg'e üzülmem ama çok da sevinmem.Macvan'ın üstüne iyi olur da çok da üst düzey bir adam değil.Daha iyi bir 4 bulabilirdik

Milicic'in gelmesini isterim, orta mesafe şutu var , iyi bir savunmacı.

Erceg de yıllardır hasret kaldığımız şutu iyi 4 numara için ilaç olacaktır.

Hayırlısı bakalım :)

basketbol entersan bir oyun,ergin ataman spa için messi benzetmesini yaptı ve çoğumuza görede öyle lakin şu forumda spaya bile yani planicic olsa daha faydalı diyen arkadaşlar bile gördüm yani yorum meselesinden çok beğendiği oyuncuyu kadroda görmek istiyor futbol takımına messi gelse kimse tek laf etmez ama spa gelse ben arrayoyu tercih ederim diyenler çıkabilir sanırım basketbolun güzelliğide burda biraz,şahsen bende savonovic hayranıyım spa mı savomu deseler absurt bir şekilde gönlüm savoya kayıyor beğeniyorum işte napim :)

bencede spa nın bize gelmesi imkansız. planinic gelse yeter bize. ama ben bu erceg deki ısrarı anlamıyorum. sadece beşiktaş kariyeri göz önüne alınarak transfer yapılmaz yapılmamalı.

Spa hamlesi çok ama çok önemli bence. Eğer alınabilirse, çok mu abartmış olurum bilmiyorum ama ligimize gelen en iyi yabancı olabilir (mi). Futbolda Hagi etkisini basketbolda göstereceğini düşünüyorum. Bu yüzden 300 bin 500 bin farkı düşünmeden bu işi bitirmeliyiz.
Hatta Muslera örneğinde olduğu gibi yönetime taraftarın bu isteğini bir şekilde iletmeliyiz. Aklıma ilk gelen GSBasket twitter hesabı TT çalışması yapabilir mesela.

Spa-Lampe-Erceg-Arroyo ile imzalansın.Gordon ve macvan gitsin.Domdom 6.yabancı?

Macvanda sizle hemfikirim ama eurolig'i arroyo ve spa ile mi savunacagiz gordon ne yapsa yaranamiyor gordon'daki guc kuvvet eurolig'de sart ya bunun farkina variriz yada sadece hucum gucu yuksek 90 atip 80 yiyen bir takim kurariz unutmayinki fenerin gecen sene eurolig'de yasadigi hezimet savunma kurgusunun olmayisidir ve seneye goksenin gordon sinan savunma kurgumuzu olusturacaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...