yanlış anlamayın gençler, ben basketi severim ama teknik olarak çok anlamam. ama Chuck Davis ve Dixon sizce nasıl oyuncular? bize uymazlarmı?
Daha önce de bahsettiğim gibi Milicic yaklaşık 2 yıldır validesinin kanseriyle mücadele ediyordu diye biliyorum ben. Hatta bu sebepten ötürü son 2 sezon, NBA sezonu devam ederken bile birçok kez Sırbistan'a gitmek zorunda kalmıştı. Ciddiydi durumu.
Türkiye dışındaki tüm haber kaynakları Milicic'in Sırbistan'a dönmesine (Kızılyıldız) yüksek ihtimal olarak bakıyor. Gelirse ilginç bir deneyim olabilir iki taraf adına da. Jawai-Milicic-Lampe-Sofo arasında hani bir tercih olacaksa Darko'yu 1 adım öne koyarım ben
Abi spa cidden bize yakınmı inanamıyorum ya inşallah bi aksilik çıkmazda izleriz spanoulisi. Teşekkürler bilgiler için.Öncelikle bu sitede hala teşbihle hakaret arasında ki!!! farkı bilmeyen site yöneticisi ve forum üyesi var.Onlara şunu söyleyeyim önce dil bilgisi öğrenin,anlamadan dinlemeden şikayet etmeyin.Gerçekler hoşunuza gitmiyorsa foruma girmeyin.
Zamanın da bu forum da birileriyle kahvaltı yaptıkları için,takım otobüsüne bindikleri için,malum şahsa toz kondurmayanlar.Bu gün en ağır eleştirileri yapıyor,çok traji komik.
Gelelim konumuza spa son dakika golü olmazsa şayet seneye bizde,center pozisyonu için iki aday var biri nenad o olmuyor.bu arada boşuna zaza hayali kurmayın ikinci aday ispanyada oynuyor. söz verdim hemen yazmayacağım.Ama bitti bitecek!!!!
Mithat Duran'la zamanında Nevriye konusunda tartışmıştım. Hala Nevriye konusundaki fikrim aynı. Bu konu dışında transferler, kulüp içinden haberler vb. konularda medya dahil en güvenilir kaynaklardan biri. Söylüyorsa % 99 gerçekleşecek demektir. Bunu kompliman olarak algılamasın.
İspanya'da oynayan isim Jawai mi acaba?