2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milicic in nasıl geleceği soru işareti ama iyi bir Milicic tadından yenmez 4 numara gerek kalmadan kapatır pota altını.
Zoran Erceg yada onun tarzında bir oyuncu ile çok tehlikeli bir takıma dönüşürüz.

Daha önce de bahsettiğim gibi Milicic yaklaşık 2 yıldır validesinin kanseriyle mücadele ediyordu diye biliyorum ben. Hatta bu sebepten ötürü son 2 sezon, NBA sezonu devam ederken bile birçok kez Sırbistan'a gitmek zorunda kalmıştı. Ciddiydi durumu.

Türkiye dışındaki tüm haber kaynakları Milicic'in Sırbistan'a dönmesine (Kızılyıldız) yüksek ihtimal olarak bakıyor. Gelirse ilginç bir deneyim olabilir iki taraf adına da. Jawai-Milicic-Lampe-Sofo arasında hani bir tercih olacaksa Darko'yu 1 adım öne koyarım ben:)

Zaza-Furkan-Ersin-Erceg-Marko-Cenk-Henry-Sinan-Göksenin-Jamont-Carlos-Ender.. Artı Engin ve Mutlu. Eğer Henry ve Erceg sağlıklı ise bu kadro ile çeyrek final oynarız bence.

Eğer Spanoulis veya Planinic gelecekse Gordon ya da Henry'den vazgeçmemiz gerekecek. Bence Spanoulis veya Planinic'i Arroyo'nun alternatifi olarak görmek yanlış olur.

Daha önce de bahsettiğim gibi Milicic yaklaşık 2 yıldır validesinin kanseriyle mücadele ediyordu diye biliyorum ben. Hatta bu sebepten ötürü son 2 sezon, NBA sezonu devam ederken bile birçok kez Sırbistan'a gitmek zorunda kalmıştı. Ciddiydi durumu.

Türkiye dışındaki tüm haber kaynakları Milicic'in Sırbistan'a dönmesine (Kızılyıldız) yüksek ihtimal olarak bakıyor. Gelirse ilginç bir deneyim olabilir iki taraf adına da. Jawai-Milicic-Lampe-Sofo arasında hani bir tercih olacaksa Darko'yu 1 adım öne koyarım ben:)

Kızılyıldız 1-2 gün önce Marjanovic'i aldı uzun rotasyonu için, Lampe aradaki en uzak ihtimal gibi geliyor bana

Carlos Arroyo - Ender Arslan - Engin Atsür
Jamont Gordon - Henry Domercant - Göksenin Köksal
Cenk Akyol - Sinan Güler - Manuchar Markoishvili
Milan Macvan - Erwin Dudley - Orhan Hacıyeva (3,5 dan 4)
Furkan Aldemir - Darko Milicic
-------------------------------------------------------
Vassilis Spanoulis' in Galatasaray' ı tercih edeceğini pek düşünmüyorum. Ki Spanoulis pek tabi ki çok kaliteli bir oyuncu ama bu kısa rotasyonunda çok da eksik olduğumuz söylenemez.

Pota altına Darko Milicic söylentileri var ama adaptasyon sürecini çabuk atlatması kaydıyla Zaza Pachulia (Lokavt zamanı geldiğinde son iki maçına kadar saç baş yoldurmuştu.) daha doğru bir hamle olabilir. (Vatandaşı Manuchar' ı da ateşler.)

Hatta Gürcülerden gidiyorsak Milan Macvan' ın sözleşme durumundan haberim yok ancak yolları ayırabiliyorsak kendisinin yerine de Air Georgia Viktor Sanikidze' yi kadroya kattığımızda pota altı sertliği tamamlanmış olur. Maçına göre Gordon ya da Domercant' dan biri de TBL' de tribüne çıkar.

arroyo-ender-engin
spanoulis-göksenin-domercant
marko-cenk-sinan
erceg-ersin-izzet türkyılmaz
milicic-furkan-mutlu demir

böyle bir kadro oluşacağını düşünmeye başladım.ergin hoca jamont u çoğu maçta dizginleyemedi.jamont un kontratının üzerine 1 milyon avro daha ekleyerek spa yı kadroya katarız.jamont da 1-2 oynatmak için kadroya dahil olmuş bir oyuncu idi.ben altıncı yabancının marko olacağını düşünüyorum.3-4 oynayacak oyuncu benim aklıma izzet den başka isim gelmiyor.banvit eurolegue elemelerini geçemez ise izzet kadroya katılabilir.

Öncelikle bu sitede hala teşbihle hakaret arasında ki!!! farkı bilmeyen site yöneticisi ve forum üyesi var.Onlara şunu söyleyeyim önce dil bilgisi öğrenin,anlamadan dinlemeden şikayet etmeyin.Gerçekler hoşunuza gitmiyorsa foruma girmeyin.

Zamanın da bu forum da birileriyle kahvaltı yaptıkları için,takım otobüsüne bindikleri için,malum şahsa toz kondurmayanlar.Bu gün en ağır eleştirileri yapıyor,çok traji komik.

Gelelim konumuza spa son dakika golü olmazsa şayet seneye bizde,center pozisyonu için iki aday var biri nenad o olmuyor.bu arada boşuna zaza hayali kurmayın ikinci aday ispanyada oynuyor. söz verdim hemen yazmayacağım.Ama bitti bitecek!!!!

Öncelikle bu sitede hala teşbihle hakaret arasında ki!!! farkı bilmeyen site yöneticisi ve forum üyesi var.Onlara şunu söyleyeyim önce dil bilgisi öğrenin,anlamadan dinlemeden şikayet etmeyin.Gerçekler hoşunuza gitmiyorsa foruma girmeyin.

Zamanın da bu forum da birileriyle kahvaltı yaptıkları için,takım otobüsüne bindikleri için,malum şahsa toz kondurmayanlar.Bu gün en ağır eleştirileri yapıyor,çok traji komik.

Gelelim konumuza spa son dakika golü olmazsa şayet seneye bizde,center pozisyonu için iki aday var biri nenad o olmuyor.bu arada boşuna zaza hayali kurmayın ikinci aday ispanyada oynuyor. söz verdim hemen yazmayacağım.Ama bitti bitecek!!!!
Abi spa cidden bize yakınmı inanamıyorum ya inşallah bi aksilik çıkmazda izleriz spanoulisi. Teşekkürler bilgiler için.

Merhabalar aranıza yeni katılmış bulunuyorum, uzun süredir forumu ve seviyeli postlarınızı takip ediyorum. Bir basketbolsever olarak bundan sonra fikirlerimi paylaşmaktan mutluluk duyacağım.

Mithat Duran'la zamanında Nevriye konusunda tartışmıştım. Hala Nevriye konusundaki fikrim aynı. Bu konu dışında transferler, kulüp içinden haberler vb. konularda medya dahil en güvenilir kaynaklardan biri. Söylüyorsa % 99 gerçekleşecek demektir. Bunu kompliman olarak algılamasın.

Mithat Duran'la zamanında Nevriye konusunda tartışmıştım. Hala Nevriye konusundaki fikrim aynı. Bu konu dışında transferler, kulüp içinden haberler vb. konularda medya dahil en güvenilir kaynaklardan biri. Söylüyorsa % 99 gerçekleşecek demektir. Bunu kompliman olarak algılamasın.

Ben forumda yeni sayılırımda çok kişiyi tanımıyorum açıkcası söylediğine göre mutlaka bir bilgisi vardır. Heyecandan yinede sormak istedim sonuçta Spanoulis bu. :)

Mithat Bey'in yazdıkları beni heyecanlandırdı. Umarım Spa hayalimiz gerçek olur. :)

Atakan Bey, hoş geldiniz.

Spa ve 5 numara transferiyle transferi kapatsak yeter. Şutu olan 4 numara çok acaip bir isim değil de mesela Erceg ise olmasa da olur.

Kabasakalın ismi bile heyecanlandırıyor, umarım bir terslik çıkmaz

spa ile aramızda cska var birde 150 bin euro ama ülke konumu olarak biz daha avantajlıyız.Sanırım biz cska dan bir adım öndeyiz,en azından bana gelen bilgi bu yönde! karar en geç pazartesi açıklanır.

En başından beri arada çok büyük fark olmadığı sürece Yüksek teklifler Barça'dan veya CSKA dan gelse bile Spanın ya bizi ya da OLYi tercihedecini düşünüyorum.ÇÜnkü Spa Lebron karakterli kolay yüzük peşinde koşan bir adam değil :).Bu transferde bana kalırsa en büyük rakip Oly ve kilit gün de bügün yapılacak Oly-Spa görüşmesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...