2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağolun bilgi için Cem abi.

Aminu Andric'ten bile zayıf size olarak. Canına okurlar Euroleague'de. PF oynatabilirsiniz ama şutu iyi değil. Bize dışarıdan iyi şut atacak bir PF lazım.

Bu arada rüyamda Sofo'yu transfer ettiğimizi gördom, ekleyeyim :)

Sağolun bilgi için Cem abi.

Aminu Andric'ten bile zayıf size olarak. Canına okurlar Euroleague'de. PF oynatabilirsiniz ama şutu iyi değil. Bize dışarıdan iyi şut atacak bir PF lazım.

Bu arada rüyamda Sofo'yu transfer ettiğimizi gördom, ekleyeyim :)

Sofo'yu bugün takımı serbest bıraktı Semih..Rüyan ile aynı güne denk gelmesi ilginç olmuş :) 6.Yabancı olarak güzel olur Sofo ama bizim almamız şu anda intihar olur gibi geliyor bana...Üç dakikada üç faul yaptığı anda 37 dakika Furkan'a kalırız anlamına gelir bu transfer :) .... Bunun yanında teknik anlamda da pek bize uyacak bir oyuncu değil... Aslına bakarsan Milicic dısındada uyan oyuncu yok düşündüğüm zaman alternatifler arasında... Milicic olmuyorsa Haddadiyi kovalamak gerek... İlla Sofo tarzı olacaksa Jawai 3'e katlar Sofoyu..Oda free-agent o alınsın o zaman...

1 numaraya Spa’yı, o olmazsa Planinic’i bekliyorum.

4 numaraya Erceg’i, o olmazsa Davis’i bekliyorum.

5 numaraya ise Milicic’i, olmazsa Jawai’yi bekliyorum.

Erceg'de görülen şey nedir acaba? Vasatın altında Olympiakos ve CSKA CV'leri varken, sırf Beşiktaş'ta iyi oynadı diye, sakatlıktan çıkmış bir oyuncuyu, Euroleague'de büyük hedefler koyan bir takımın oyuncusu olarak düşünemiyorum malesef.

Öncelikle bu sitede hala teşbihle hakaret arasında ki!!! farkı bilmeyen site yöneticisi ve forum üyesi var.Onlara şunu söyleyeyim önce dil bilgisi öğrenin,anlamadan dinlemeden şikayet etmeyin.Gerçekler hoşunuza gitmiyorsa foruma girmeyin.

Zamanın da bu forum da birileriyle kahvaltı yaptıkları için,takım otobüsüne bindikleri için,malum şahsa toz kondurmayanlar.Bu gün en ağır eleştirileri yapıyor,çok traji komik.

Gelelim konumuza spa son dakika golü olmazsa şayet seneye bizde,center pozisyonu için iki aday var biri nenad o olmuyor.bu arada boşuna zaza hayali kurmayın ikinci aday ispanyada oynuyor. söz verdim hemen yazmayacağım.Ama bitti bitecek!!!!

Doğruya doğru yanlışa yanlışa demek ne zamandan beri trajikomik oldu. Sizin gibi başkalarının yönlendirmeleriyle olayları incelemeden, yorumlamadan sadece tek bir pencereden bakacağıma değerlendirip doğruysa doğruysa yanlışsa yanlış demeyi tercih ederim. Sen istiyorsun ki o gün bize göre doğru yapanları bugün yanlış yaptıkları için savunalım ve siz de vurun bize. Yok öyle yağma. Başka kapıya lütfen. :)

Doğruya doğru yanlışa yanlışa demek ne zamandan beri trajikomik oldu. Sizin gibi başkalarının yönlendirmeleriyle olayları incelemeden, yorumlamadan sadece tek bir pencereden bakacağıma değerlendirip doğruysa doğruysa yanlışsa yanlış demeyi tercih ederim. Sen istiyorsun ki o gün bize göre doğru yapanları bugün yanlış yaptıkları için savunalım ve siz de vurun bize. Yok öyle yağma. Başka kapıya lütfen. :)

Sanırım Murat abinle kahvaltı yapmıyorsun veya otobüse binemiyorsun Kerem doğru tektir.Bu adam geçmiştede yanlış yapıyordu tıpkı geçen sene yaptığı gibi,ama sen üç maymunu oynuyordun.Şimdi ne değişti!!!! ben o zaman da nokta gibi sabittim şimdide,asla virgül gibi kıvrılmadım.Sen verilen cezanın sebebini biliyormusunda yazıyorsun yoksa muhalefet olmak için mi?

Erceg(Davis)-Jawaii-Spa bunların yanında Arroyo ikna edilirse oh tadından yenmez :D

Ek : Aslında Spanoulis gelirse 4 numaraya Antic düşünülebilir mi hem iyi şut atıyor hem de Spayı tanıyor.

Bu akşam kritik bir akşam olacak gibi. Spa-Angelopulos(oly başkanı) görüşmesi varmış bu akşam ve oly taraftarları da görüşmenin gerçekleşeceği binanın önünde olacaklarmış. Oly biraz avantajlı gibi geliyor bana. Oly olmazsa da bize gelecek gibi hissediyorum

Spanoulis Barcelona ile büyük ölçüde anlaştı. Artık bu hayalden vazgeçip önümüze bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...