• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hakkı Abukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oly'den Pero Antic ve Spa gelsin.Ben Erceg'e bir türlü ısınamıyorum.Chuck Davis'te muhteşem olur...

Spanoulis 2 yıldır Olympiakos ile Eurolig kazanıyor. Ben bir daha Olympiakos'da kalacağını zannetmiyorum.

Ben Spanoulis'in %90 Barca'ya gideceğini düşünüyorum.

Başkanları da pazar günü kendisi ve menajeriyle özel olarak görüşecekmiş. O görüşmede bence imza çıkar:(

İnşallah bi aksilik olur diyeceğim ama...

ben lampe geliyor demedim sen bir isim söyledin ben bir isim söyledim:)

Milicic bize göre ama bazı ailevi problemleri var sıkıntı o yönde ama hoca istiyor.

Teşekkür ederim abi.Bir de 4 numara ile ilgili bir bilgin var mı?Çünkü bir tek Erceg ismi dolanıyor.Çok soru sordum belki ama seni de her zaman göremiyoruz forumda, yakalamışken sorayım dedim.

Ünal Başkan isterse Spa'yı getirir bence...

Sofoklis sozlesmesini feshetmis

Teşekkür ederim abi.Bir de 4 numara ile ilgili bir bilgin var mı?Çünkü bir tek Erceg ismi dolanıyor.Çok soru sordum belki ama seni de her zaman göremiyoruz forumda, yakalamışken sorayım dedim.

Dört isim biliyorum erceg,davis,izzet,orhan hacıyeva,ağırlık yerli olacak

velickovic ile görüşüyormuşuz umarım olmaz.

velickovic ile görüşüyormuşuz umarım olmaz.

Menajeri uyduruyor heralde bu transferi..Macvan kalsın daha iyi, hiç olmazsa para harcanmamış olur...Bu arada Chuck Davis'in geçen sene ücreti ne kadardı acaba...Buy-out ücretini merak ettim..

Pardon 4 numara adayları arasında Karşıyakadan aminu vardır unuttum yazmayı,beyler pardon

Tomic ya da Zoric'ten biri olabilir mi o pivot Mithat abi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri