2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerede açıkladı?

Bu arada bende bu saatten sonra o transferin zor olduğunu düşünüyorum. Ama bugün de bir imza haberi gelmezse hafiften kıllanmaya başlayabilirim :)

Bugünki amk gazetesine açıklamalarda bulunmuş fenerin uefa cezası konusunda spanoulis'ide sormuşlar oly başkanı 6 saat görüşüp anlaştı spanoulis ile ben olsam bende bırakmam dedi.

Spanoulis Olimpiakos'tan ayrılmıyor!
Euroleague'de geçen sezonun en değerli oyuncusu Spanoulis, Olimpiakos'ta kaldı. Başkan Angelopoulos ile 6 saat süren bir görüşme yapan Spanoulis, üç yıllık sözleşme üzerinde anlaştı.
kaynak : - Spanoulis Olimpiakos'tan ayrılmıyor!

Arkadaşlar aysal AMK' DA bugun sorulan spa sorusuna 6saat başkan ile görüşüp anlaştı spanoulis konu kapandı dedi.Amk nete o kısmı koymamış ama baska sitede aysalın dedigi görüşme var.

Obradovic geldi Bogdanovic ve Bo gidiyor. Şuan fenerbahçe sessiz sedasız ilerliyor. Beşiktası hiç saymıyorum sorun büyük onlarda Efes türk oyuncularını kaybediyor ve Farmar sıkıntısı büyük , mahmuti kendi kadrosunu kurarsa başarılı olur ama efes yönetimi bütçe kısacağız dedi.Banvit ene gitti ama yine sağlam takımlar bence.Biz bu sene ülker ile çekişiriz ama obra'nın bu kadro ile direkt başarılı olması güç.
En çok istediğim ise Bench'ten domercant basganın gelip yerli yersiz 3lükleri ile obradovic'e mola aldırması:)

Yeri burası değil ama son Avrupa Şampiyonası'nı izlemişken Işıl-Bahar-Nevriye'nin performanslarıyla Sancho ve Torrens'i görmüşken biraz akıllı hareket edebilen şube olsa her şey olabilir seneye.

Eyüp abi Arroyo kalıyor, bir sıkıntı çıkmazsa Planinic, Erceg, Jawai ile transfer bityor demiş.Açıkçası uzunlar benim için hayal kırıklığı oldu.Spa'nın gelmemsinden çok bu uzun rotasyonu beni üzdü aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...