• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hakkı Abukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal açıkladı Spanoulis oly ile anlaştı konu kapandı diye.Artık spa ile ilgili konuşmak gereksiz.

Loukas Mavrokefalidis nasıl olur?savunmada sert midir?hucumu inanılmaz iyi de savunmasını bilmiyorum?

Spa gelmez bu saatten sonra boşuna umutlandırma bizi abi :)

#Diren Galataasaraylı Spanoulis'i istiyoruz!

Aysal açıkladı Spanoulis oly ile anlaştı konu kapandı diye.Artık spa ile ilgili konuşmak gereksiz.

Nerede açıkladı?

Bu arada bende bu saatten sonra o transferin zor olduğunu düşünüyorum. Ama bugün de bir imza haberi gelmezse hafiften kıllanmaya başlayabilirim :)

Nerede açıkladı?

Bu arada bende bu saatten sonra o transferin zor olduğunu düşünüyorum. Ama bugün de bir imza haberi gelmezse hafiften kıllanmaya başlayabilirim :)

Bugünki amk gazetesine açıklamalarda bulunmuş fenerin uefa cezası konusunda spanoulis'ide sormuşlar oly başkanı 6 saat görüşüp anlaştı spanoulis ile ben olsam bende bırakmam dedi.

Bugünki amk gazetesine açıklamalarda bulunmuş fenerin uefa cezası konusunda spanoulis'ide sormuşlar oly başkanı 6 saat görüşüp anlaştı spanoulis ile ben olsam bende bırakmam dedi.

Bende okudum ama öyle bir şey göremedim. Belki de nete o kısmı koymamışlardır

Bütün forum üyelerine !!! Beyler,Bayanlar İki gün içinde bütün avrupa basketbol camiasına büyük bir gol atabiliriz.Gözleriniz iki açın!!!

Ağabey sen insanı kalpten götürürsün. İpucu yok mu hiç ağabey :-)

Tüm gazeteler olumsuz haber veriyor ama Olym sayfasında bir haber yok.

Neyse olursa olur, olmazsa olmaz. Hayırlısı olsun.

Spanoulis Olimpiakos'tan ayrılmıyor!
Euroleague'de geçen sezonun en değerli oyuncusu Spanoulis, Olimpiakos'ta kaldı. Başkan Angelopoulos ile 6 saat süren bir görüşme yapan Spanoulis, üç yıllık sözleşme üzerinde anlaştı.
kaynak : - Spanoulis Olimpiakos'tan ayrılmıyor!

Arkadaşlar aysal AMK' DA bugun sorulan spa sorusuna 6saat başkan ile görüşüp anlaştı spanoulis konu kapandı dedi.Amk nete o kısmı koymamış ama baska sitede aysalın dedigi görüşme var.

Obradovic geldi Bogdanovic ve Bo gidiyor. Şuan fenerbahçe sessiz sedasız ilerliyor. Beşiktası hiç saymıyorum sorun büyük onlarda Efes türk oyuncularını kaybediyor ve Farmar sıkıntısı büyük , mahmuti kendi kadrosunu kurarsa başarılı olur ama efes yönetimi bütçe kısacağız dedi.Banvit ene gitti ama yine sağlam takımlar bence.Biz bu sene ülker ile çekişiriz ama obra'nın bu kadro ile direkt başarılı olması güç.
En çok istediğim ise Bench'ten domercant basganın gelip yerli yersiz 3lükleri ile obradovic'e mola aldırması:)

Şu an avrupa basketbolunda sessizlik hakim.Biri bombayı patlatsa transfer piyasasıda hareketlenecek.Bakalım bombayı biz mi patlatacağız.

Mithat abi şu bombayı söylesen olmaz mı :)

Piagnini de kötü bir hoca değildi ama fenerdeki sponsorun her poka nane olmasına fazla dayanamadı. Obro'nunda kaçınılmaz sonu bu.

Yeri burası değil ama son Avrupa Şampiyonası'nı izlemişken Işıl-Bahar-Nevriye'nin performanslarıyla Sancho ve Torrens'i görmüşken biraz akıllı hareket edebilen şube olsa her şey olabilir seneye.

Ergin Hoca varken erkek şubeye kralı müdahele edemez.

Kadın şube acemilerin ve yetersizlerin egolarını tatmin alanı olmuş.Sahipsiz.

Yeri burası değil ama son Avrupa Şampiyonası'nı izlemişken Işıl-Bahar-Nevriye'nin performanslarıyla Sancho ve Torrens'i görmüşken biraz akıllı hareket edebilen şube olsa her şey olabilir seneye.

kadın basket'te bütçede kısılmaya gidildi küçülerek büyümek ilk bizde olsa gerek.

Eyüp abi Arroyo kalıyor, bir sıkıntı çıkmazsa Planinic, Erceg, Jawai ile transfer bityor demiş.Açıkçası uzunlar benim için hayal kırıklığı oldu.Spa'nın gelmemsinden çok bu uzun rotasyonu beni üzdü aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri