Zaman alehimize isliyor ancak 2 yerinde takviye yaptik. Jawai ve sinan 2 gun icinde arroyo ile anlasip ustune bir planinic hamlesi sonra birde erceg hamlesi tadindan yenmez.
Zaman alehimize isliyor ancak 2 yerinde takviye yaptik. Jawai ve sinan 2 gun icinde arroyo ile anlasip ustune bir planinic hamlesi sonra birde erceg hamlesi tadindan yenmez.
Fanatikte Yalçın Dümer imzalı böyle bir haber çıktı ama ne kadar doğrudur bilinmez.
Birisi Yalçın DÜMER'e beni takip etmesi gerektiğini söyler mi? eskidi bu haber artık,şişman kadın sahneye çıkıyor hadi bakalım.
Mithat Duran geri adım atmadığına göre demek ki hala umut var
Bütün forum üyelerine !!! Beyler,Bayanlar İki gün içinde bütün avrupa basketbol camiasına büyük bir gol atabiliriz.Gözleriniz iki açın!!!
Hem Spa hem Nenad !!!Bütün forum üyelerine !!! Beyler,Bayanlar İki gün içinde bütün avrupa basketbol camiasına büyük bir gol atabiliriz.Gözleriniz iki açın!!!
Fatih abi ortada atılmış bir imza yok,spanın son büyük transferi yunan ekonomisi yerlerde,bizim verdiğimiz ücret kemiksiz löp et gibi düşün.İş bu sebebden ötürü spa kafası karıştı oly veya biz başkası yalan bu transferde.
Bütün forum üyelerine !!! Beyler,Bayanlar İki gün içinde bütün avrupa basketbol camiasına büyük bir gol atabiliriz.Gözleriniz iki açın!!!
Hem Spa hem Nenad !!!
Foruma Benzin döktünüz
Zippoyu yaktım bekliyorum