2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spa gelmezse gelmesin.Bizim hiç birimizin aklında yoktu başkan olabilir dedi heyecanlandık ama olmadı, sağlık olsun. Spa gelmedi diye ağlayacak halimiz yok.Takımımız bence yeterli, Arroyo, Gordon, Henry, Marko, Erceg,(4 numara için en kuvvetli aday) Jawai bence yeterli.Türk olarak Ender, Engin, Sinan, Hüseyin, Cenk, Ersin, Furkan da çok iyi oyuncular.Mutlu ve Can da arada kadroya girer.Bence yeterli.Tabi ki İzzet de iyi olabilirdi bu kadroya ama orya bir transfer daha düşünmüyorlar anladığım kadarıyla ama bu kadroyla şampiyon oluruz.Avrupa da ise bence son 8 takım arasına kalırız sonrasını artık o zaman düşünürüz.

Ya ben Spanoulis'in hâlâ olabileceğini düşünüyorum. Bilgi falan değil ümidimi kesmek istemiyorum belki ama hâlâ umudum var benim.

Çok merak ediyorum, acaba Spanoulis için kullandığımız mesainin çeyreğini Planinic'e harcadık mı? Gerçekleşmesi nerdeyse imkansız bir transfer için günler/haftalar tüketmek yerine al Planinic'i işte, kafan rahat etsin.

Spanoulis Olympiakos'ta kalırsa, CSKA da Teodosic'i göndermez. Bir anda FB ülker ve Barca da Planinic için devreye girerse şaşırmayın.

FB'nin koçu belli değilken, Barca ve CSKA da Spanoulis sevdasındayken bitirmeliydik Planinic transferini. Ama illa yukarıdan uçucaz, 100 bin dolar için elden basketbolcu kaçırırız, 1,3 milyon euroluk kontratı ihtarnamelerle zar zor öderiz. Ama sonra gider Spanoulis'e talip oluruz. Ya sabır.

Çok merak ediyorum, acaba Spanoulis için kullandığımız mesainin çeyreğini Planinic'e harcadık mı? Gerçekleşmesi nerdeyse imkansız bir transfer için günler/haftalar tüketmek yerine al Planinic'i işte, kafan rahat etsin.

Spanoulis Olympiakos'ta kalırsa, CSKA da Teodosic'i göndermez. Bir anda FB ülker ve Barca da Planinic için devreye girerse şaşırmayın.

FB'nin koçu belli değilken, Barca ve CSKA da Spanoulis sevdasındayken bitirmeliydik Planinic transferini. Ama illa yukarıdan uçucaz, 100 bin dolar için elden basketbolcu kaçırırız, 1,3 milyon euroluk kontratı ihtarnamelerle zar zor öderiz. Ama sonra gider Spanoulis'e talip oluruz. Ya sabır.

Söylediklerinizde baştan sona haklısınız ama böyle fırsatları buldu mu şansınızı deneyeceksiniz. Sneijder transferi de imkansıza yakındı ama uğraştık ve aldık. Spanoulis için teklifimizi gayet de yüksek bir seviyeye çekmiştik ama olmadı napalım :)

Kesinlikle haklısınız ama Spayla da uğraşmak boşuna değildi bence fakat yanında kesinlikle Planinic veya o ayarda guardla görüşmeliydik.

Fanatik' Alıntı:
Yenge böyle istedi!

Galatasaray, “Spanoulis Olympiakos'la 3 yıllık anlaşma yaptı” haberlerine aldırmıyor.Hatta Ünal Aysal'ın Yunan eşi Fani Aysal, vatandaşı Spanoulis'in transferini öyle çokistiyor ki, Aysal Ailesi yıldız oyuncunun maliyetini bizzat karşılamaya karar verdi.

Vassilis Spanoulis... Beko Basketbol Ligi’ni şampiyon tamamlayan ve Euroleague’de en az Final Four oynamayı hedefleyen Galatasaray Liv Hospital’in, sadece bu amaç doğrultusunda kadrosuna katmaya çalıştığı tek isim. Ancak 30 yaşındaki oyun kurucuyu tek isteyen Galatasaray değil. Kulübü Olympiakos onu kadroda tutmaya çalışırken, CSKA Moskova ve Barcelona da bu transfer için yoğun mesai harcıyor. Spanoulis önceki gün Olympiakos Yönetimi’yle 6 saat süren bir toplantı yapmış, Yunan medyası bu toplantının ardından, “Spanoulis Olympiakos’la 3 yıllık anlaşma yaptı. Her yıl için 2 milyon Euro alacak” iddiasında bulunmuştu. Bu haberler bile Sarı-Kırmızılılar’a geri adım attırabilmiş değil.

Senelik 2.5 milyon Euro

Hatta Başkan Ünal Aysal’ın eşi Fani Aysal’ın bu duruma bizzat el attığı iddia ediliyor. Basketbolu çok seven Fani Hanım, vatandaşı Spanoulis’in transferi için devreye girerken, Aysal Ailesi bu transferin maliyetini bizzat karşılama kararı aldı. Galatasaray’ın bu gelişmeden sonra Spanoulis’i yıllık 2.5 milyon Euro karşılığında renklerine bağlaması bekleniyor.

Fanatikte Yalçın Dümer imzalı böyle bir haber çıktı ama ne kadar doğrudur bilinmez.

Nedendir bilmiyorum fakat Spanoulis konusunda benim de umudum var hâlâ. Biraz da fazla umutlanıp ciddi ciddi beklentiye girdim. Olmazsa inanın çok üzüleceğim. Futboldaki ve kadın basketboldaki beceriksizlikler zaten Ünal Aysal'a olan sempatimi azalttı. Bu da olmazsa iyice soğuyacağım. Çünkü dediğiniz gibi başka biriyle de görüşülmedi. Planinic hamlesi son ana bırakılırsa bize yedirmezler onu. O zaman da transfer rezaleti olur tek kelimeyle. Jawai'nin de yanına sağlam bir uzun gerek. Ne diyeyim Ünal Aysal konuşuyor ama Murat Özyer'i ve diğer iş bilmez yöneticileri hangi akla hizmet görevde tutuyor anlamak mümkün değil. Neyse her branşta Galatasaray'ımız için hayırlısı olur inşAllah...

Ne kadar garip bir dunya. Adnan polat doneminde basketboldaki durumumuza bakin birde aysal zamanindaki durumumuza bakin adnan polati sevsemde yonetimi guclu degildi.Aysal ise ergin atamani getirdi sampiyonluk geldi takim olduk mahmutinin yeri ayri olsada ergin hocamiz tarihe gecti savoviclerden spanoulisleri almak icin ugrasir hale geldik alamadik diye aysala olan guven azalmis bu ayiptir.Ne yapsaydi guard olarak karsiyakadan dixon ile mi ilgilenseydik dunyaca unlu bir transfere giristik olmadi ama spanoulis ile ilgilenecek kivama gelmek bile potansiyelimizin ne yonde oldugunu gosterir birde planinic ile gorusmemisiz ergin ataman aciklama yapmadimi menajerler tarafindan onerildi benimde sistemime uygun biri gorusuyoruz diye ergin ataman bu kadarini dusunemiyormu elestiri yaparken daha mantikli elesitiri yapmamiz lazim amacim kimseyi kirmak degil ama ergin ataman olursa diyor spa'ya yani bel baglamiyor olursa diyor jawai geldi burun kivriliyor yapmayin barcanin pivotunu aliyoruz hem jawai eurolig'de kabul gormus kaliteli bir pivottur erceg'de bizde patlama yapar diye dusunuyorum.
Kadromuz : arroyo-planinic-jamont-sinan-jawai-ersin-furkan-cenk-erceg-domercant-ender arslan olur ve gayet yeterli ama bir uzun daha olmali.

Atlanta Hawks ile sözleşmesi sona eren Zaza Pachulia Milwaukee Bucks ile anlaştı.

Hawks’ta üç senedir koçluğunu yapan Larry Drew’in Milwaukee Bucks’a geçişinin ardından Zaza Pachulia da tercihini Bucks’tan yana kullandı.

ESPN’nin haberine göre serbest oyuncu statüsünde olan tecrübeli pivot üç senelik kontrat karşılığında yaklaşık olarak 16 milyon dolar kazanacak. 29 yaşındaki oyuncu 2004-2005 sezonunda da Bucks forması giymişti.

Zaza geçen sezonu 21.8 dakikada 5.9 sayı ve 6.5 ribaund ortalamalarıyla tamamlamıştı.

Eurosport - Eurosport Türkiye - 07.07.2013 08:27
Böylelikle zaza mızında gelme ihtimali ortadan kalktı...::(((

Adnan Polat'ı eleştirebilirsiniz ama basketbol konusunda haksızlık edildiğini düşünüyorum 2009-10 sezonunda gayet iyi bir kadro kuruldu bence ama Cemal Nalga olayı çok etkiledi, buna rağmen Play Off'u kaçırdık. Basketbol ile gayet ilgili bir başkandı. Kadın takımı onun döneminde Eurocup şampiyonu oldu. Her maça gelmeye çalışırdı, bence Galatasaray Basketbol'unu ayağa kaldıran isimlerden biri Adnan Polat'tır.
Ordan örnek vermek doğru değil.

Guard konusunda sözleşme durumunu bilmiyorum maa Marcelinho Huertas'ı tercih ederdim..

Ne kadar garip bir dunya. Adnan polat doneminde basketboldaki durumumuza bakin birde aysal zamanindaki durumumuza bakin adnan polati sevsemde yonetimi guclu degildi.Aysal ise ergin atamani getirdi sampiyonluk geldi takim olduk mahmutinin yeri ayri olsada ergin hocamiz tarihe gecti savoviclerden spanoulisleri almak icin ugrasir hale geldik alamadik diye aysala olan guven azalmis bu ayiptir.Ne yapsaydi guard olarak karsiyakadan dixon ile mi ilgilenseydik dunyaca unlu bir transfere giristik olmadi ama spanoulis ile ilgilenecek kivama gelmek bile potansiyelimizin ne yonde oldugunu gosterir birde planinic ile gorusmemisiz ergin ataman aciklama yapmadimi menajerler tarafindan onerildi benimde sistemime uygun biri gorusuyoruz diye ergin ataman bu kadarini dusunemiyormu elestiri yaparken daha mantikli elesitiri yapmamiz lazim amacim kimseyi kirmak degil ama ergin ataman olursa diyor spa'ya yani bel baglamiyor olursa diyor jawai geldi burun kivriliyor yapmayin barcanin pivotunu aliyoruz hem jawai eurolig'de kabul gormus kaliteli bir pivottur erceg'de bizde patlama yapar diye dusunuyorum.
Kadromuz : arroyo-planinic-jamont-sinan-jawai-ersin-furkan-cenk-erceg-domercant-ender arslan olur ve gayet yeterli ama bir uzun daha olmali.

Ergin Ataman'a tek kelime etmedim zaten etmem de. Düzgün okuyun. Aysal'ı eleştirmemin nedeni tabiki sadece Spanoulis konusu değil olamaz da zaten. Murat Özyer'in hâlâ görevde olması başlı başına bir fiyaskodur. Bunu eleştirmek de benim en doğal hakkım. Ben Jawai transferine kötü demedim. Jawai dediğiniz adam en fazla kaç dakika süre almış?? O dinlenirken pivot pozisyonunda siz mi oynayacaksınız? Erceg de bjk ile beko basketbol liginden başka kariyerinde nerede iş yapmış acaba?

Ergin Ataman'a tek kelime etmedim zaten etmem de. Düzgün okuyun. Aysal'ı eleştirmemin nedeni tabiki sadece Spanoulis konusu değil olamaz da zaten. Murat Özyer'in hâlâ görevde olması başlı başına bir fiyaskodur. Bunu eleştirmek de benim en doğal hakkım. Ben Jawai transferine kötü demedim. Jawai dediğiniz adam en fazla kaç dakika süre almış?? O dinlenirken pivot pozisyonunda siz mi oynayacaksınız? Erceg'in de bjk ile beko basketbol liginden başka kariyerinde nerede iş yapmış acaba?

Ben size kasit olarak yazmadim ki forumu okuyup genel olarak yazdim murat ozyeri orda tutmasi buyuk bir hata ama spa olmadan basari gelinmicek havasi yaratiliyor bu sizcede dogrumu ?

Fanatik'e cok guven olmaz ama bugun yaptigi haber yurek oksuyor adeta. Fani Aysal Spanoulis tranfserini cok istiyormus, oyuncuya yillik 2.5 milyon euro teklif etmisiz ve maliyetini Aysal ailesi karsilayacakmis. Eger haber gercekse oyuncuya verlien en yuksek ucret(vergileri de hesaba katarsak) bizim teklifimiz olmus oluyor.

Ben size kasit olarak yazmadim ki forumu okuyup genel olarak yazdim murat ozyeri orda tutmasi buyuk bir hata ama spa olmadan basari gelinmicek havasi yaratiliyor bu sizcede dogrumu ?

Bana yazdığınız belli:) Neyse saygı kuralları çerçevesinde tartışabiliriz tabiki. Sorun değil. Hepimizin kendi görüşü ve forum da bunun için var zaten.

Hayır Spa olmadan başarı gelmez diye birşey yok tabii. Sadece gelirse çok iyi olur. Başarılı olma şansımız yükselir. Dediğim gibi biraz da ben duygusal davranıyorum geleceğine inandığım için. Hayali bile müthiş çünkü..

zaza pachulia azönce twitterda atlanta hawkstan ayrıldığını yazdı .nba den başka bir takıma transferi konusunda dedikolar var mıydı?yoksa :)

Öncelikle Carlos Arroyo ile anlaşmamız gerekir. Tam bir winner. Bunu Euroleague'de de devam ettirir. Planinic'ten çok daha etkili olur. Hem önceki seneler sezon ortasında gelmişti. Bu sene sezon başında daha sıcak başlayacak.

Fanatik'e cok guven olmaz ama bugun yaptigi haber yurek oksuyor adeta. Fani Aysal Spanoulis tranfserini cok istiyormus, oyuncuya yillik 2.5 milyon euro teklif etmisiz ve maliyetini Aysal ailesi karsilayacakmis. Eger haber gercekse oyuncuya verlien en yuksek ucret(vergileri de hesaba katarsak) bizim teklifimiz olmus oluyor.
Başkan cepten para harcayacaksa, kadın şubesine de bişeler atsın bir zahmet. Yoksa yazık olacak koca seneye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...