Bu arada elemelerden Khimki gelirse D grubunda Lokomotiv olduğu için bizim gruptaki München'le yer değiştirir mi?
Evet değişir.
Bu arada elemelerden Khimki gelirse D grubunda Lokomotiv olduğu için bizim gruptaki München'le yer değiştirir mi?
Çok merak ediyorum, acaba Spanoulis için kullandığımız mesainin çeyreğini Planinic'e harcadık mı? Gerçekleşmesi nerdeyse imkansız bir transfer için günler/haftalar tüketmek yerine al Planinic'i işte, kafan rahat etsin.
Spanoulis Olympiakos'ta kalırsa, CSKA da Teodosic'i göndermez. Bir anda FB ülker ve Barca da Planinic için devreye girerse şaşırmayın.
FB'nin koçu belli değilken, Barca ve CSKA da Spanoulis sevdasındayken bitirmeliydik Planinic transferini. Ama illa yukarıdan uçucaz, 100 bin dolar için elden basketbolcu kaçırırız, 1,3 milyon euroluk kontratı ihtarnamelerle zar zor öderiz. Ama sonra gider Spanoulis'e talip oluruz. Ya sabır.
Çok merak ediyorum, acaba Spanoulis için kullandığımız mesainin çeyreğini Planinic'e harcadık mı? Gerçekleşmesi nerdeyse imkansız bir transfer için günler/haftalar tüketmek yerine al Planinic'i işte, kafan rahat etsin.
Spanoulis Olympiakos'ta kalırsa, CSKA da Teodosic'i göndermez. Bir anda FB ülker ve Barca da Planinic için devreye girerse şaşırmayın.
FB'nin koçu belli değilken, Barca ve CSKA da Spanoulis sevdasındayken bitirmeliydik Planinic transferini. Ama illa yukarıdan uçucaz, 100 bin dolar için elden basketbolcu kaçırırız, 1,3 milyon euroluk kontratı ihtarnamelerle zar zor öderiz. Ama sonra gider Spanoulis'e talip oluruz. Ya sabır.
Fanatik' Alıntı:Yenge böyle istedi!
Galatasaray, “Spanoulis Olympiakos'la 3 yıllık anlaşma yaptı” haberlerine aldırmıyor.Hatta Ünal Aysal'ın Yunan eşi Fani Aysal, vatandaşı Spanoulis'in transferini öyle çokistiyor ki, Aysal Ailesi yıldız oyuncunun maliyetini bizzat karşılamaya karar verdi.
Vassilis Spanoulis... Beko Basketbol Ligi’ni şampiyon tamamlayan ve Euroleague’de en az Final Four oynamayı hedefleyen Galatasaray Liv Hospital’in, sadece bu amaç doğrultusunda kadrosuna katmaya çalıştığı tek isim. Ancak 30 yaşındaki oyun kurucuyu tek isteyen Galatasaray değil. Kulübü Olympiakos onu kadroda tutmaya çalışırken, CSKA Moskova ve Barcelona da bu transfer için yoğun mesai harcıyor. Spanoulis önceki gün Olympiakos Yönetimi’yle 6 saat süren bir toplantı yapmış, Yunan medyası bu toplantının ardından, “Spanoulis Olympiakos’la 3 yıllık anlaşma yaptı. Her yıl için 2 milyon Euro alacak” iddiasında bulunmuştu. Bu haberler bile Sarı-Kırmızılılar’a geri adım attırabilmiş değil.
Senelik 2.5 milyon Euro
Hatta Başkan Ünal Aysal’ın eşi Fani Aysal’ın bu duruma bizzat el attığı iddia ediliyor. Basketbolu çok seven Fani Hanım, vatandaşı Spanoulis’in transferi için devreye girerken, Aysal Ailesi bu transferin maliyetini bizzat karşılama kararı aldı. Galatasaray’ın bu gelişmeden sonra Spanoulis’i yıllık 2.5 milyon Euro karşılığında renklerine bağlaması bekleniyor.
Ne kadar garip bir dunya. Adnan polat doneminde basketboldaki durumumuza bakin birde aysal zamanindaki durumumuza bakin adnan polati sevsemde yonetimi guclu degildi.Aysal ise ergin atamani getirdi sampiyonluk geldi takim olduk mahmutinin yeri ayri olsada ergin hocamiz tarihe gecti savoviclerden spanoulisleri almak icin ugrasir hale geldik alamadik diye aysala olan guven azalmis bu ayiptir.Ne yapsaydi guard olarak karsiyakadan dixon ile mi ilgilenseydik dunyaca unlu bir transfere giristik olmadi ama spanoulis ile ilgilenecek kivama gelmek bile potansiyelimizin ne yonde oldugunu gosterir birde planinic ile gorusmemisiz ergin ataman aciklama yapmadimi menajerler tarafindan onerildi benimde sistemime uygun biri gorusuyoruz diye ergin ataman bu kadarini dusunemiyormu elestiri yaparken daha mantikli elesitiri yapmamiz lazim amacim kimseyi kirmak degil ama ergin ataman olursa diyor spa'ya yani bel baglamiyor olursa diyor jawai geldi burun kivriliyor yapmayin barcanin pivotunu aliyoruz hem jawai eurolig'de kabul gormus kaliteli bir pivottur erceg'de bizde patlama yapar diye dusunuyorum.
Kadromuz : arroyo-planinic-jamont-sinan-jawai-ersin-furkan-cenk-erceg-domercant-ender arslan olur ve gayet yeterli ama bir uzun daha olmali.
Ergin Ataman'a tek kelime etmedim zaten etmem de. Düzgün okuyun. Aysal'ı eleştirmemin nedeni tabiki sadece Spanoulis konusu değil olamaz da zaten. Murat Özyer'in hâlâ görevde olması başlı başına bir fiyaskodur. Bunu eleştirmek de benim en doğal hakkım. Ben Jawai transferine kötü demedim. Jawai dediğiniz adam en fazla kaç dakika süre almış?? O dinlenirken pivot pozisyonunda siz mi oynayacaksınız? Erceg'in de bjk ile beko basketbol liginden başka kariyerinde nerede iş yapmış acaba?
Ben size kasit olarak yazmadim ki forumu okuyup genel olarak yazdim murat ozyeri orda tutmasi buyuk bir hata ama spa olmadan basari gelinmicek havasi yaratiliyor bu sizcede dogrumu ?
Buck'a 3 yıllığına 16 milyon dolara anlaştığı haberleri var....3 yıl sonra gelir muhtemelenzaza pachulia azönce twitterda atlanta hawkstan ayrıldığını yazdı .nba den başka bir takıma transferi konusunda dedikolar var mıydı?yoksa
Başkan cepten para harcayacaksa, kadın şubesine de bişeler atsın bir zahmet. Yoksa yazık olacak koca seneye...Fanatik'e cok guven olmaz ama bugun yaptigi haber yurek oksuyor adeta. Fani Aysal Spanoulis tranfserini cok istiyormus, oyuncuya yillik 2.5 milyon euro teklif etmisiz ve maliyetini Aysal ailesi karsilayacakmis. Eger haber gercekse oyuncuya verlien en yuksek ucret(vergileri de hesaba katarsak) bizim teklifimiz olmus oluyor.