2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkerliler bizle kabasakal transferi konusunda dalga geçiyorlardı. Şimdi kendileri Pekovic'i bekliyor. Güler misin ağlar mısın? Biz Spa'yı son anda kaçırdık ama onlar Pekovic'in anca babaannesini getirirler.

1.takımın o kadar eksik olduğunu açıkçası düşünmüyorum. Arroyo ile anlaşılırsa yeter bence, fazladan bir 1-2'ye ihtiyaç yok.
2.Jawai de çok ıyi transfer ve yeterli. N'dong'a da başta burun kıvırılmıştı.
3.bu durumda Ersin, Furkan ve Jawai rotasyonu da gayet iyi.
4.sadece Furkan ve Andric ikilisi ile nerdeyse son 8'e kalıyorduk, unutulmasın. önemli olan iyi takım olmak.
5.en zayıf halka Macvan gibi duruyor. Külfet olacaksa kalsın. Yanına bi Cevher veya Ermal takviyesi iyi olur.
6.ne Gordon ne de Domercant vazgeçilecek oyuncular değil.
7.Eurocup Ergin Ataman'ın henüz egolarını bırakamadığı dönemde gitti. Yetersizlikten değil. Sadece Hawkins'ın eline baktığımız, Lakoviç'in bir kenara itildiği, Furkan'ın görmezden gelinip, N'dong'un yüzüne bakılmadığı, üstüne bir de uzun rotasyonu yetersiz diye sızlanıldığı zamanlardı. Ne zamanki Hawkins gitti, takım olduk ve başarı geldi. Ama hoca taammüden Eurocup'ı feda etti. Niye öyle yaptı anlamış değilim hâlâ. Başta yapacağını sonda yaptı. Belki de böylesi hayırlı oldu.
8.tekrar ediyorum sadece Furkan ve Andric ile ve Dedovic ve Savovicler ile yaptıklarımiz ortada iken, Gordon'un sakatlığı yüzünden Oly'e elenmişken, bu kadro yetersiz demek bence zor.
9.Oğuz Savaş adının zikredilmesi bile çok itici. Fener'den kimse gelmesin mümkünse. Zaten hiçbir oyuncusunu da beğenmem. En ahlaklısi olan Engin'i de zaten almışız.
10.çok lazımsa ben Andric'i tekrar görmek isterim takımda. Yüreği ile oynuyordu ve iyi savunmaci idi. 4'e de Cevher ve Ermal düşünülebilir. Geçen sene gelmeyen Kerem Gönlüm de bu formayı artık rüyasında giysin.
Saygılar...

Ergin Hoca, aktif koçlar arasında en iyisi. Yabancı oyuncularla ilişkileri, oyuncu seçimi, seçtiği oyuncularla kurduğu sistem sezon içinde bozulmadan devam eden bir koç. Bir oyuncunun ayrılması durumunda, yerine getirdiği oyuncu da en az onun kadar iyi, sisteme çabuk alışan, sanki uzun süredir o sistemde oynuyormuş gibi oluyor. Ama rotasyon kullanma açısında, genelde 9-10 kisilik rotasyonları tercih ediyor, tbl normal sezon ve euroleague top 16 yapmamız halinde en az 54 maç yapmış olacağız bu yıl. Arroyo devre arasında gelmesine rağmen 27 maç oynadı, ve son 2-3 maçta yorgunluğun belirtileri net şekilde ortaya çıktı. Arroyo-Arroyo'yu yedekleyecek bir oyuncu-Gordon-Domercant'lı bir 1-2 rotasyonu olusturmak en doğrusu. Yedekleyecek oyuncu çok maliyetli olması gereken bir oyuncu değil. Bize aktif olarak kullanabileceğimiz 13-14 kişilik bir rotasyon gerekli diye düşünyorum

(Arroyo-Domercant-Gordon-Markoishvili-Cenk-Furkan-Ersin-Sinan-Göksenin-Ender-Engin-Macvan)

Domercant-Göksenin-Engin ciddi ameliyatlar geçirdi. Furkan ameliyat oldu. hali hazırda 12 kişilik bir rotasyon var. Engin'in dönüşü, form tutması Aralık-Ocak gibi bir süreyi bulur. Macvan'ı gönderirsek rotasyon 10'a iniyor. 2 veya 3 yabancı-1 türk oyuncu(Ermal) alabilirsek iyi olur. Domercant'ın durumuna göre 1 numara transferi yapılmayabilir. Gordon'u da zaman zaman 1 numara kullanıp, Arroyo'yu dinlendirebiliriz. Ama bu sene 4 numarada sıkıntı yaşadık özellikle, bu bölgeye iyi bir bütçe ayırmalıyız. 5 numara da önemli. En az N'Dong kadar kaliteli olmalı. Yabancı kısa düşünülmese de olur ancak 4-5 numaralar çok önemli

Yalan?! Mithat Duran yalan söylemedi Spanulis kapımızdan döndü. Olympiakos'u tercih etti daha fazla vermemize rağmen. En nihayetinde o adam kötü de oynasa orada kral. Peki burada kötü oynasa aynı muameleyi görür mü?

Oly olmasa 1 gün sonrası Barca ile görüşmesi vardı Spa'nın . Buraya gelip kimsenin olmadık transferden bahsetmesini istemiyorum. Haberlere göre 2 hafta önce de Planinic bizde diye sevinmiştik.
Yine Mithat Duran 2 gün önce Avrupa'yı sarsacak Avrupa'dan transfer haberi vermişti. Ne oldu. Kimse Özhan Başkanın kahve arkadaşıymış gibi yazılar yazmamalı. Elimizdeki kadroyu değerlendirmeliyiz burada. Bana kalırsa öncelikle Arroyo veya Planinic kim olacaksa 1 numara sorununu derhal çözmeliyiz. Sonra da zayıf noktamız gözüken 4 numaraya ne yapabiliriz bunun üzerine yoğunlaşmalıyız. Bana kalırsa bir problem yok. Elimizden gelen en iyi kadroyu oluşturacağımıza eminim.

Spanulis'e talip olup kadro bu demek soru işareti bırakıyor.

Dün Mithat Duran Avrupayı sallayacak transfer olacak dedi isim vermeden gitti her zaman yaptığı gibi. Bir başkası yazsa asılmıştı şuan. Yalçın Dümer, Mithat Duran gibi isimlerin mümkünse bir isim gerçekleşmeden yalan msg atması yasaklansın.

Kadromuzdan ve yapılacak transferlerden ben ümitliyim. Ataman Hoca ve Başkanımıza güvenim sonsuz.

Şimdi beni yalancılıkla suçlayan zatı muhterem.Benim yalanlarımdan sana örnek vereyim.

1-Ndong transferinden tam 45 gün önce Önder ÇİÇEKOĞLUNA telefonda bu transferin bittiğini kuruşu kuruşuna aldığı meblağyı söyledim yalan çıktı.

2-Ergin ATAMAN'la anlaşıldığını bu foruma ilk yazan benim gazetede dahi haberi yoktu.Herkes ben dahil erman abiyle anlaşıldığını duyurmuştuk.Bir gecede olay bitti buda yalan çıktı.

3- Galatasaray'ın yeni pivotu ispanyadan dedim,söz verdiğim için isim yazmadım akşam jawai transferi açıklandı.Tabi budas yalan.

4- Nevriye transferini bu oyuncunun sakatlığını vede bütün perde arkasını hatta tüm sezon en fazla 5 maç oynar dedim buda yalan çıktı.

5-Spa dedim Hatta forumda ATAMAN istemiyor diye gazete manşetleri copy face yaptılar 3 gün sonra hem başkan hem Ataman doğruladı. tabi buda yalan

6- 2 gün içinde 2 transfer açıklanacak dedim evrak işleri,birde oyuncuların hale hazırda sözleşmelerini daha fesh etmedikleri için açıklanmadı.Ama sana göre ben yalan söyledim.

Hawkins ve gordonu yazmadım bütün basın hawkins fenerde derken biz anlaştık iş bitti dediğimi bilenler bilir.Ama buda yalan

Gelelim spa barca hikayene işte asıl yalan bu barca hiç talip olmadı oly cska ve biz talip olduk.Cska çekildi,biz olyden aldığının 3 yılda 1,500.000 euro fazlasını verdik oyuncu kabul etmedi.Yoksa barca işi yalan basın şişirmiş navaronun olduğu takıma gitmez spa sebebini bir araştır bi zahmet.

Ulan ne yalancı bir adammışım ben yahu

Linas Kleiza ismi cikti bugun AMK da, wikipedia`da epey iyi gozukuyor istatistikleri.. .

Dönem başında da ismi geçmişti, ancak ben pek ihtimal vermiyordum. Eurohoops'un NBA Pazarı'ndan bahsettiği oyuncu olabilir. Toronto ile 4.6 MD değerinde bir senelik daha kontratı var. Ancak son sene Aralık'tan bu yana maça çıkmadı, yanılmıyorsam sakatlığı vardı ama net emin değilim. Yine de Kleiza zor bir iş olur. NBA'in belli seviyenin üstünde oyuncularından biridir, Denver'da sağlam performans göstermişti. Keza Toronto'da da iyi işler yaptı. Litvanya Milli Takım performansı zaten malum. Vakti zamanında Olympiacos'un o yüksek bütçeli kadrosunun en önemli performans gösteren oyuncusuydu, zaten sonra tekrar NBA yaptı.

Ergin Hoca'nın 3 de oynayabilen bir 4 numara tanımına uyan bir oyuncu, Kleiza. Mükemmel bir skor opsiyonudur, sırtı dönük oynar, şutu vardır, drive edebilir. Bunun yanı sıra ribaund sezisi de iyi olan bir oyuncudur. Avrupa'nın sayılı 4 numaralarından biridir, hatta şunu söyleyebiliriz, gelirse Euroleague'in en iyi uzun forveti olması yüksek olasılıktır. Bu sebeple de eğer Avrupa'ya dönme durumu olursa, sulananlar da çok olacaktır. Ama keşke öyle bir durum olsa da gelse, çok güzel olur.

Bu arada şimdi gördüm, Toronto amnesty hakkını Kleiza veya Bargnani'den kullanabilirmiş. Kleiza için Avrupa'da CSKA ve Fenerbahçe Ülker'in yeterli bütçeye sahip olduğundan falan bahsediliyordu. Kleiza Avrupa'ya dönebilir ama dönerse, tek isteyen biz olmayız.

Arroyo bitti gibi yakında açıklanır.

Ama gerçekten şevk bırakmıyorlar insanda.

Mithat'ın Spa konusunda söyledikleri çıktı, "son dakika golü yemezsek bizde" dedi. Yani bu söz Olym. ile de oyuncunun görüştüğünü ima ediyodu.Diğer konularda da söylediklerinde hiçbir yanlış yok. Geçen günde söylediğim gibi basına güvenme, Mithat'a güven. Spa olmadı diye canımız yandığından hıncını Mithat'tan çıkaracak halimiz yok.

Ayrıca basında yazanların altında imza yok.
Basın iftirayı atıp kaçıyor, nasılsa isim yazmıyor AMK bu basının!
Mithat imzasını atıyor. ismi belli, cismi belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...