2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aroyyo'nun maliyetini tam olarak bilen var mı ? Eğer, Planinic'ten hatrı sayılır meblağlarda yüksek bir kontratsa kesinlikle Planinic'i tercih ederim. 5 numaraya Jawai'nin geldiğini düşünürsek, 4 numaraya alacağımız adam kafamızda soru işareti bırakmamalı diye düşünüyorum.(Tabi ki her transfer risklidir) Ergin hoca en iyi seçimi yapacaktır.

Başkan madem senelik 2,5 milyon euro cebinden verebilecek durumda, Planinic+Erceg'i hediye etsin bize işte. Kalan bütçeyi de Izzet ve pivot için harcayalım. Taş gibi kadromuz olsun.

O olmazsa da Erceg+Jawai ile de kapatılabilir transfer. Tabi Jawai'nin sağlıklı olması şart. Milicic de düşünülebilir.

Müthiş delici, çabuk düşünen, savunması yüksek, hırslı, oyun zekası yüksek. Türkiye'de kolay yetişmeyen yeteneklerden. Sertaç Şanlı'ya sabreden bir yönetim böyle bir yeteneği nasıl değerlendirmiyor anlamadım.

Tek kusuru benim yeğenim olmasıydı,Galatasaray bunun yüzünden istemedi,fenere ben göndermedim.Şimdi AMERİKA'ya gidiyor.Kısmet böyleymiş yaz kış 8 senedir her gün an az 500 an fazla 1000 şut attırıyorum.artık makine düzeninde her yerden atıyor.Zaten bursuda böyle aldı

Son Dakika : Galatasaray Liv Hospital Arroyo ile anlasmaya vardi. 2.5 milyon Dolardan baslayan pazarlik 1.750 milyon dolarda bitti.
Arroyo sorunu cozulmus oldu.

Basketbol topunun eline en çok yakıştığı adamlardan biri olan Carlos Arroyo 1+1 yıl daha Galatasaray'da. Yalnız hem Eurolague hem BBL hem de Türkiye Kupası maç trafiğini-temposunu ve Carlos'un yaşını da baz alacak olursak yanına iyi bir guard takviyesi yapılmalı diye düşünüyorum.

Basketbol topunun eline en çok yakıştığı adamlardan biri olan Carlos Arroyo 1+1 yıl daha Galatasaray'da. Yalnız hem Eurolague hem BBL hem de Türkiye Kupası maç trafiğini-temposunu ve Carlos'un yaşını da baz alacak olursak yanına iyi bir guard takviyesi yapılmalı diye düşünüyorum.
Arroyo domercant gordon marko 4 tane kısa yabancımız var 2 yabancı uzun kesin olacak bu durumda yeni guard transferi zor görünüyor domercant ile devam edilmezse alınabilir 1-2 oynayabilen bir oyuncu ancak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...