Mutlu demiri ne amaçla aldı Ergin ataman anlayamadım.
3. uzunun Sertaç yerine Mutlu Demir oldu. Hem daha tecrübeli ve daha iyi(şuan için) bir oyuncu rotasyona girdi hem de Sertaç oynayıp kendini geliştirebileceği bir yere kiraya gitmiş oldu.
Mutlu demiri ne amaçla aldı Ergin ataman anlayamadım.
mutlu demir kim yahu? İlk önce ben erkek voleybola transfer sandım
3. uzunun Sertaç yerine Mutlu Demir oldu. Hem daha tecrübeli ve daha iyi(şuan için) bir oyuncu rotasyona girdi hem de Sertaç oynayıp kendini geliştirebileceği bir yere kiraya gitmiş oldu.
Fatih abi söylediğim videoyu bir seyredermisin yorumunu merak ettim.1994 doğumlu boy 1.98cm kilo 80 1,2,3 pozisyonu çok rahat oynuyor.Övünmek gibi olmasın ilk koçu benim
9 numara sarı siyah formakaç numara oynuyor, sarılarda mı beyazlarda mı?
9 numara sarı siyah forma
Müthiş delici, çabuk düşünen, savunması yüksek, hırslı, oyun zekası yüksek. Türkiye'de kolay yetişmeyen yeteneklerden. Sertaç Şanlı'ya sabreden bir yönetim böyle bir yeteneği nasıl değerlendirmiyor anlamadım.
Arroyo domercant gordon marko 4 tane kısa yabancımız var 2 yabancı uzun kesin olacak bu durumda yeni guard transferi zor görünüyor domercant ile devam edilmezse alınabilir 1-2 oynayabilen bir oyuncu ancakBasketbol topunun eline en çok yakıştığı adamlardan biri olan Carlos Arroyo 1+1 yıl daha Galatasaray'da. Yalnız hem Eurolague hem BBL hem de Türkiye Kupası maç trafiğini-temposunu ve Carlos'un yaşını da baz alacak olursak yanına iyi bir guard takviyesi yapılmalı diye düşünüyorum.
Arroyo haberlerinin kaynağı ne acaba? Bir de Kleiza, Radmanovic söylentileri nereden çıktı?