2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferde son çıkan haberlere göre Jawai ve Erceg ile anlaştık.

Ama sanki önceliğimiz değiller gibi Paul Davis'e ilgimiz var zaten.

NBA'de Avrupa'ya gelebilecek 4 numaralar olarak aklıma iki isim geliyor.

Portland LaMarcus Aldridge imzalarsa Freeland'ı serbest bırakacak muhtemelen Thomas Robinson'u aldılar.

Brooklyn Cap boşaltmak için Mirza Teletovic'i bırakabilir.Ama Avrupa'ya gelir mi bilmiyorum.

Kleiza tartışılmaz bir isim ama 4 numara oynayan bir isim değil.Şaşırdım açıkçası.

Kleiza-amk haberini duyamadım.Freeland'ı almaz ergin hoca dış şutu yok.Teletovic ile Kleiza arasında dağlar kadar fark var.Kleiza 20 tane Teletovic eder.

amk derken gazetenin ic sayfasinda arroya haberinin sonuna yazmislardi; sitesinde yok ben sabah gazete okudum; ergec olmazsa Kleiza`ya yonelecekler diye

Aslında yazmayacaktım ama Fatih abi öyle bir gaza getirdi ki! Arkadaşlar o iki isimden biri Kleiza şimdi daha bombası sorun oyuncuda değil oyuncu kabul etti.Ama bizim tereddütümüz var,sakatlık sonrası durumu hakkında Kleiza bizim bildiğimiz Kleiza'nın %kaç eksiğiyle parkelere dönecek.Ya sahada patlayacak yada elde o yüzden ki adamı biz bekletiyoruz.Erceg ismi ondan daha önde ama Sn. ATAMAN kleiza okeydir derse zaten anlaşma yapıldı her konu okeydir para konusunda yukarıda yazdım fark vardı onda da mutabakat sağlandı.

Kleiza Avrupanın en kaliteli 5-10 adamından biri.En az Spanoulis kadar büyük transfer olur.olympiakos sezonunda Euroleague MVP ödülünü kılpayı kaçırmıştı.Çok çok önemli bir transfer olur ama Erceg olmazsa Kleiza'ya yönelinecek haberine de güldüğümü söylemeliyim.Erceg nere Kleiza nere

Kleiza Avrupanın en kaliteli 5-10 adamından biri.En az Spanoulis kadar büyük transfer olur.olympiakos sezonunda Euroleague MVP ödülünü kılpayı kaçırmıştı.Çok çok önemli bir transfer olur ama Erceg olmazsa Kleiza'ya yönelinecek haberine de güldüğümü söylemeliyim.Erceg nere Kleiza nere

Onur kardeşim senin benim bakış açımızla Ataman'nın ki! doğal olarak farklı o yüzden ki Kleizayı bekletiyor sağlık durumu sıkıntı mesala jawai eylülde ancak oynar Ataman biz bunu idare ederiz içimiz dedi,ama ikinci skat adamı takım içinde süspanse edermi veya etmek istermi,bu tamamen hocanın alacağı büyük bir risk.

Onur kardeşim senin benim bakış açımızla Ataman'nın ki! doğal olarak farklı o yüzden ki Kleizayı bekletiyor sağlık durumu sıkıntı mesala jawai eylülde ancak oynar Ataman biz bunu idare ederiz içimiz dedi,ama ikinci skat adamı takım içinde süspanse edermi veya etmek istermi,bu tamamen hocanın alacağı büyük bir risk.

O zaman Jawai yerine birini alalım.Kleiza fırsat transferi olur iyileşmesi için beklenir çünkü mevkisinin en iyi adamı belki.Jawai'yi bekleyeceğime Kleiza'yı beklerim misal.İkisinin ismi,ağırlığı çok farklı

Kleiza'nın durumu takımdaki diğer oyunculardan bir tek Engin'e benziyor..Kleiza 2011 Ocaktan 2012 Ocağa kadar sağ dizindeki sakatlıktan ötürü oynamadı...Sezonun geri kalanını tamamladı..Sonra 2012-13 sezonunda aralık ayında tekrar aynı dizinden sakatlandı ve halen oynamıyor...Biz buradan ne desek boş olur...Doktorların görüşlerini alıp değerlendirme yapacak Ergin Hoca en iyisini bilir...

Barlas Turkmenoglu - YouTube dayısının aslanı bu adamdan basketbolcu olmaz diyen çok bilmişlere gitsin o benim yeğenim eylülden itibaran artık Amerikada basketbol bursuyla okuyacak.Niye yazdım buraya bizimkiler sırf benim yeğenim diye çocuğu kabul etmediler,şimdi genç oyuncuyuda yakacaklar yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...