2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gordon iki ucu açık keskin bıçak.Bu kadar güçlü bir fiziği olan ve iyi savunma yapabilen bir adamı bulmak kolay değil.Gordon'un tek yapması gereken o saç baş yolduran , çıldırtan bencilliğinden ve Kobe atışlarından vazgeçmesi.Başka hiç bir şey yapmasına gerek yok.Bu adam savunmada çok iyi bir güç , avrupada en güçlü fiziği olan guardlardan birisi , blok tehditi bile bir guarda göre iyi seviyede var.Deliciliği var.Ama maalesef sokakta oynar gibi kafasına göre oynuyor hücumda.

Hayır ben şunu anlamıyorum , takımda herkes belli bi düzen içinde takım için oynarken , Gordon neden hücumda kafasına göre oynuyor ? Abdi İpekçi'de maça gittiğim zaman oyuncular ısınırken sürekli Gordon'u izliyorum , adam daha ısınırken bile %30 ile falan üçlük atıyor.Yani şutu vasat.Ama problem bu değil.Şutu vasat olsa da oynasın , yeter ki zorlama atışlar yapmasın bencil oynayıp takımı baltalamasın hücumda.Çünkü kötü şutunu örtecek çok daha iyi özellikleri , penetre gücü vs. var.Tamam Ergin Ataman oyuncuları özgür bırakmayı sever ama takımın en kötü şutör kısası gidip en fazla sayıda şutu denediği zaman aşırı mantıksız oluyor.Bu adam saçma sapan şut tercihlerinden vazgeçse zaten başımızın üstünde yeri var.Ergin hoca neden bu konuya sezon boyunca çözüm bulmadı ve Gordon'un bu kadar sistem dışı şut atmasına izin verdi anlamıyorum.

Linas kleiza gelsin macvan gitsin, domdom kalsın ,jawai yerine luka zoriç gelsin,bir de domdomun sakatlığı umarım pozitifdir bizim açımızdan bir şeyi kalmamıştır.Bir de nbaden boş pf derken Rashard Lewis nasıl kaçar takıma?domdomun sakatlığında bir şey çıkarsa da gilbert arenas?

Jawai gibi sırf fiziğe dayalı, kafasız oynayan uzunları Avrupa basketboluna yakıştıramıyorum. Bu transfere hala aklım yatmadı açıkçası. Olympiakos Bryan Dunston ı kaparak bence Hines ın boşluğunu fazlasıyla doldurdu, umarım Ergin Hoca Macvan(bu adamı beğenenleri hala anlamıyorum, Partizan da tuttuğunu atmaktan başka iş yapmıyordu)ve Erceg ile uğraşmıyordur. Bjelica filan korkulacak oyuncu değil ama rakip Pekovic ile ilgileniyorsa biz de bari Lampe-Kaimakoglu filan denesek keşke.

Forumda birisi birşey söylüyor herkes onun peşinden gidiyor.Ben X oyuncu kötü desem çoğu kişi devam ettirir.

Jamont Gordon'u beğenmiyoruz.Ama yerine geçen sezon Ergin Hoca'nın kal transferleri sana göre yapacağız demesine rağmen Efes'e kaçan Gordon değerli oluyor.İkisini karşılaştırmayı bile Jamont Gordon'a hakaret kabul ederim.

Bence Jawai'nin yaratacağı etki çok daha etkili olur çoğu Pivot'tan.

Rashard Lewis gibi emekliliğinden önce Miami'ye yüzük kazanmak için gitmiş.Orada bile rotasyona girmekte zorlanan bir oyuncuyu almak akıl işi değil.

Gilbert Arenas'a girmiyorum bile iyi güldüm geçen yıl Orlando'dan 22 Milyon Dolar para kazandı.Üstüne üstlük yaşadığı olaylar nedeniyle NBA'de kimse kontrat bile teklif etmiyor.Sürekli sakatlık yaşayan ve takım arkadaşına soyunma odasında silah çeken bir adam öneriliyor.Üstelik aldığı kontrat bizim son 2-3 yıllık toplam bütçemiz.

Sutu iyi dört numaraya hasretiz. Erceg bu özlemimizi giderir. Bjelica'yı 40 defa yazdım şuraya, FB ülker'e giderse ciddi üzülürüm. Erceg ya da Nemanja'dan biri transfer edilmeli :(

Pivot için Milicic'i düşünebiliriz. Jawai olmazsa olmaz değil sonuçta.

Ömür bey, Gordon'un gitmesini isteyen nadir kişilerdensiniz. Onun gibisini bulamayız. Arroyo da kaldığına göre Planinic gereksiz artık. Kısa rotasyonumuz gayet iyi ve yeterli. Ayrıca Tunahan yazmış, öbür Gordon gittiği için bu Gordon bize geldi. Sene başında Ergin hocanın lig tv röportajını seyredin tekrar. L.Gordon'un kalmasını istediğini ama onun sözleşmesi olmasına rağmen gitmeyi tercih ettiğini belirtmişti. Buna çok üzülen birisi olarak bu Gordon'u gördükten sonra fikrim değişti. Farkını da epey görebildik sanıyorum. Ama siz bencilliğine epey takmış gibisinız. Ayrıca bu Jawai'nin nesi beğenilmiyor anlamadım. Keşke olsa. tek sıkıntı Macvan. Yedeğine Cevher veya Ermal alınırsa kâfi gelir bence.Kadromuzun çok küçümsendiğini üzülerek müşahade ediyorum. Biraz haksızlık ediliyor bence. 75'inci sayfanın sonunda görüşlerimi daha detaylı yazmıştım.

Jamont Gordon'un içeri drive yeteneği EL de çok lazım olacak bize. Domercant-Arroyo-Manuchar-Cenk bu konuda çok iyi değiller. Oyun sıkıştığında her zaman böyle bir adama gereksinim vardır.

Elinde Kleiza varken Erceg isminin tartışılmaması lazım bile. Sadece gülüp geçilir. Sakatlık deniyor Erceg'de ciddi bir sakatlık problemi yaşamıştı. Orası doktorların ve nitekim Ergin Ataman'ın kararına kalmış bir durum.
Olası muhtemel bir Kleiza transferinde Macvan'a yol görünmesi demek. Elinde hâli hazırda Ersin de varken ne yapılıp ne edilip Macvan'ın gitmesi en normali olur. Ayrıca parantez açmak istiyorum bir de. Gitmesi gereken oyuncu olarak Gordon'un ismini telaffuz etmeniz tamamen mantıksızlık olur. Elinde bu denli patlayıcı bir oyuncu varken hem takımın direnci hem de oyun içindeki mücadele gücü artacaktır Gordon ile.
Tekrardan Kleiza konusuna dönecek olursam.Kleiza eşleşmelerin hepsinde sıkıntı yaratabilecek potansiyelde bir oyuncu. Şutu, sırtı dönük oyunu ve içeri drive etmesiyle komple bir 4 numara denebilir. Yaşı da daha 28. Alınsın yüzümüz gülsün :)

Javai yatarsa Paul Davis, Luka Zoric, Maciej Lampe üçlüsünden birini alalım. 4 numara konusunda Kleiza ile Erceg'in karşılaştırılması bile çok saçma, Kleiza'yı alırsak çok iddialı bir kadroya sahip oluruz.

Elinde Kleiza varken Erceg isminin tartışılmaması lazım bile. Sadece gülüp geçilir. Sakatlık deniyor Erceg'de ciddi bir sakatlık problemi yaşamıştı. Orası doktorların ve nitekim Ergin Ataman'ın kararına kalmış bir durum.
Olası muhtemel bir Kleiza transferinde Macvan'a yol görünmesi demek. Elinde hâli hazırda Ersin de varken ne yapılıp ne edilip Macvan'ın gitmesi en normali olur. Ayrıca parantez açmak istiyorum bir de. Gitmesi gereken oyuncu olarak Gordon'un ismini telaffuz etmeniz tamamen mantıksızlık olur. Elinde bu denli patlayıcı bir oyuncu varken hem takımın direnci hem de oyun içindeki mücadele gücü artacaktır Gordon ile.
Tekrardan Kleiza konusuna dönecek olursam.Kleiza eşleşmelerin hepsinde sıkıntı yaratabilecek potansiyelde bir oyuncu. Şutu, sırtı dönük oyunu ve içeri drive etmesiyle komple bir 4 numara denebilir. Yaşı da daha 28. Alınsın yüzümüz gülsün :)

Berkay burda isim önemli değil,son 2 sene kliza kaç maç oynamış,sıkıntı burda.

Tutku efes için iyi bir alternatif Ama efes'ten büyük transfer bekleyenler yanılırlar.
Bütçede azalmaya gidecekler Bu arada kleiza rüyamda bize gelmişti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...