2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Javai'ye bir türlü ısınamıyorum açıkçası.Umarım bir engel çıkar ve transfer gerçekleşmez. Paul Davis-Kleiza ikilisi birde yedek için Kerem Tunçeri'yi alıp transferi kapatalım.Çok mu hayal kuruyorum.:)

Gönül tabi ki Pekovic+Krilenko ise 4 ve 5 numaralara ama imkansızın peşinden koşarken elde ki bulgurdan olmamak lazım. Spanoulis biraz daha sürüncemede kalsa Arroyo kaçabilirdi elimizden ki Arroyo da gayet iyi bir isimdi.Çok şükür kaldı takımda.

Gordon konusu ise bence tam da Türk takımlarının yıllardır arayıp da bulamadığı skorer guard Gordon.Bencil denmiş ama takımda düzeni de düzen dışını da oynatan Arroyo varken, savunması bu kadar iyi ve alev aldığında durdurulması güç fişek gibi bir Gordon her zaman ihtiyaçtır.

Geçen sene savunma da Gordon, N'dong gibi isimlerin verdiği katkıyı unutmayın.Her şey attığın veya atamadığın sayılar değildir basketbolda.Yani kesin kalmalı ve kalacaktır da zaten.

Arroyo
Gordon
Domercant/Marko
Kleiza
Jawai

bu sene için gayet yeterli bir 5 olur Euroleague için tabi ki gönül Pekovic+Krilenko, gibi isimler ister orası ayrı.

Gönül tabi ki Pekovic+Krilenko ise 4 ve 5 numaralara ama imkansızın peşinden koşarken elde ki bulgurdan olmamak lazım. Spanoulis biraz daha sürüncemede kalsa Arroyo kaçabilirdi elimizden ki Arroyo da gayet iyi bir isimdi.Çok şükür kaldı takımda.

Gordon konusu ise bence tam da Türk takımlarının yıllardır arayıp da bulamadığı skorer guard Gordon.Bencil denmiş ama takımda düzeni de düzen dışını da oynatan Arroyo varken, savunması bu kadar iyi ve alev aldığında durdurulması güç fişek gibi bir Gordon her zaman ihtiyaçtır.

Geçen sene savunma da Gordon, N'dong gibi isimlerin verdiği katkıyı unutmayın.Her şey attığın veya atamadığın sayılar değildir basketbolda.Yani kesin kalmalı ve kalacaktır da zaten.

Arroyo
Gordon
Domercant/Marko
Kleiza
Jawai

bu sene için gayet yeterli bir 5 olur Euroleague için tabi ki gönül Pekovic+Krilenko, gibi isimler ister orası ayrı.

Javai yerine Paul Davis cuk oturur.

Mutlu Demir kötü bir oyuncu değil. 12 kişilik kadroda bulunmayacak bir adam hiç değil. Zaten 3-4 dakika uzunları dinlendirsin diye alınıyor. Adama takımın skor yükü yüklenecek gibi davranmayın bence. Ayrıca her insan saygı duyulmayı hak ediyordur. Yeteneklerinin kısıtlı olması adamı kötülememizi gerektirmez.

Ömür bey, Gordon'un gitmesini isteyen nadir kişilerdensiniz. Onun gibisini bulamayız. Arroyo da kaldığına göre Planinic gereksiz artık. Kısa rotasyonumuz gayet iyi ve yeterli. Ayrıca Tunahan yazmış, öbür Gordon gittiği için bu Gordon bize geldi. Sene başında Ergin hocanın lig tv röportajını seyredin tekrar. L.Gordon'un kalmasını istediğini ama onun sözleşmesi olmasına rağmen gitmeyi tercih ettiğini belirtmişti. Buna çok üzülen birisi olarak bu Gordon'u gördükten sonra fikrim değişti. Farkını da epey görebildik sanıyorum. Ama siz bencilliğine epey takmış gibisinız. Ayrıca bu Jawai'nin nesi beğenilmiyor anlamadım. Keşke olsa. tek sıkıntı Macvan. Yedeğine Cevher veya Ermal alınırsa kâfi gelir bence.Kadromuzun çok küçümsendiğini üzülerek müşahade ediyorum. Biraz haksızlık ediliyor bence. 75'inci sayfanın sonunda görüşlerimi daha detaylı yazmıştım.

Cevher,Banvit ile anlaştı ağabey.
Ermal içinde Telekom,Banvit ve Karşıyaka takımları geçiyor.
Gordon kesinlikle kalmalı.
Bunun lamı cimi yok...

6.yabancıya olumlu bakıyorum, ama daha fazlasına karşıyım, ergin ataman'ın bir ara 8 yabancılı efes dönemi gibi olacağımızı düşünüyorum.

Berkay burda isim önemli değil,son 2 sene kliza kaç maç oynamış,sıkıntı burda.
Kesinlikle haklısın abi herkes sonuçta sakatlık problemini atmış bir Kleiza'yı ister. Gerçekten sakatlık problemini atmış olarak görünüyorsa bir şans verilebilir diye düşünüyorum. Araştırdım biraz en son maçına Aralık ayında çıkmış Kleiza. Son sezon 20 ondan önceki sezon 49 maç olmak üzere iki sezonda 69 maç oynamış.

Linas Kleiza NBA & ABA Stats | Basketball-Reference.com

Spanoulis'e talip olduğumuz bir transfer sezonunu Sinan, Erceg ve Jawai transferleriyle bitireceğimize inanmak istemiyorum.

En azından bir transferimiz Avrupa'da adından söz ettirebilecek rakibe korku salacak, maç çevirebilecek bir oyuncu olmalı.

Cenk Akyol olayı bize gösterdi ki;

Galatasaray taraftarının bundan sonraki görevi sadece takımı desteklemekten de öte hain, kişiliğini kaybetmiş ve satılmış basın katogorisine girenlere salonu dar edip illallah dedirtmek olmalıdır!

İnönü'nün bir sözü vardır: Namuslularda en az namussuzlar kadar cesaretli olmalıdır!

Zamanında bu foruma ilk yazdığım dönemler,bir iddada bulunmuştum şuan bana yetki versinler.Domercant,javtokas,Lavrinoviçlerden birini yarın istanbula getirim demiştim. Bana abi hayal kurma demişlerdi.Şimdi talip olduklarımız burun büktüklerimiz,transfer ettiğimiz oyunculara bakınca nerden nereye dedim kendime ama değişmeyen tek şey Murat ÖZYER'in hala bu kulüpten maaş alması.Konuyu güzel bağladım değilmi? Onur YAVUZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...