Javai'ye bir türlü ısınamıyorum açıkçası.Umarım bir engel çıkar ve transfer gerçekleşmez. Paul Davis-Kleiza ikilisi birde yedek için Kerem Tunçeri'yi alıp transferi kapatalım.Çok mu hayal kuruyorum.
Gönül tabi ki Pekovic+Krilenko ise 4 ve 5 numaralara ama imkansızın peşinden koşarken elde ki bulgurdan olmamak lazım. Spanoulis biraz daha sürüncemede kalsa Arroyo kaçabilirdi elimizden ki Arroyo da gayet iyi bir isimdi.Çok şükür kaldı takımda.
Gordon konusu ise bence tam da Türk takımlarının yıllardır arayıp da bulamadığı skorer guard Gordon.Bencil denmiş ama takımda düzeni de düzen dışını da oynatan Arroyo varken, savunması bu kadar iyi ve alev aldığında durdurulması güç fişek gibi bir Gordon her zaman ihtiyaçtır.
Geçen sene savunma da Gordon, N'dong gibi isimlerin verdiği katkıyı unutmayın.Her şey attığın veya atamadığın sayılar değildir basketbolda.Yani kesin kalmalı ve kalacaktır da zaten.
Arroyo
Gordon
Domercant/Marko
Kleiza
Jawai
bu sene için gayet yeterli bir 5 olur Euroleague için tabi ki gönül Pekovic+Krilenko, gibi isimler ister orası ayrı.
Aklama - 11.07.2013 13:05 (ERKEK BASKETBOL) / Galatasaray.org
bu habere sevinecekler vardır tahmin ediyorum
Ömür bey, Gordon'un gitmesini isteyen nadir kişilerdensiniz. Onun gibisini bulamayız. Arroyo da kaldığına göre Planinic gereksiz artık. Kısa rotasyonumuz gayet iyi ve yeterli. Ayrıca Tunahan yazmış, öbür Gordon gittiği için bu Gordon bize geldi. Sene başında Ergin hocanın lig tv röportajını seyredin tekrar. L.Gordon'un kalmasını istediğini ama onun sözleşmesi olmasına rağmen gitmeyi tercih ettiğini belirtmişti. Buna çok üzülen birisi olarak bu Gordon'u gördükten sonra fikrim değişti. Farkını da epey görebildik sanıyorum. Ama siz bencilliğine epey takmış gibisinız. Ayrıca bu Jawai'nin nesi beğenilmiyor anlamadım. Keşke olsa. tek sıkıntı Macvan. Yedeğine Cevher veya Ermal alınırsa kâfi gelir bence.Kadromuzun çok küçümsendiğini üzülerek müşahade ediyorum. Biraz haksızlık ediliyor bence. 75'inci sayfanın sonunda görüşlerimi daha detaylı yazmıştım.
Bugün bir transfer bekliyorum.
Ağabey duyum mu? İstek mi?
Kesinlikle haklısın abi herkes sonuçta sakatlık problemini atmış bir Kleiza'yı ister. Gerçekten sakatlık problemini atmış olarak görünüyorsa bir şans verilebilir diye düşünüyorum. Araştırdım biraz en son maçına Aralık ayında çıkmış Kleiza. Son sezon 20 ondan önceki sezon 49 maç olmak üzere iki sezonda 69 maç oynamış.Berkay burda isim önemli değil,son 2 sene kliza kaç maç oynamış,sıkıntı burda.
Spanoulis'e talip olduğumuz bir transfer sezonunu Sinan, Erceg ve Jawai transferleriyle bitireceğimize inanmak istemiyorum.
En azından bir transferimiz Avrupa'da adından söz ettirebilecek rakibe korku salacak, maç çevirebilecek bir oyuncu olmalı.
Domercant diye biri geliyormuş sizin saydığınız özelliklere sahipmiş diyorlar tanıyor musunuz?Spanoulis'e talip olduğumuz bir transfer sezonunu Sinan, Erceg ve Jawai transferleriyle bitireceğimize inanmak istemiyorum.
En azından bir transferimiz Avrupa'da adından söz ettirebilecek rakibe korku salacak, maç çevirebilecek bir oyuncu olmalı.