2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzzet önemli bir potansiyel,ama işimize yarayacak oyuncu değil yani ihtiyaç değil.Bence 5.uzun olarak Kerem Gönlüm'ü koparmalıyız-ki bence imkansız mahmuti bırakmaz onu- ya da Ümit Sonkol alınmalı sözleşme uzatmadıysa.tabi bu 5.uzun jawai gelirse alınmalı.Yoksa Zoric tarzı lampe tarzı bourousis tarzı milicic tarzı uzun dk'lar alabilecek uzunlar gelecekse mutlu demir kenarda ısıtabilir koltukları,no problem:) bu arada Mutlu Demir bjk'nin 3 kupalı dönemindeki adem ören'den çok barış hersek gibi olabileceğini düşünüyorum.Kritik maçlarda girerse sırıtmaz,4-5 dk rotasyonda yardımcı olur.

Kenan Sipahi'yi alan takımdan ne köy olur ne kasaba..

kendisi küçücük yaşına ragmen Abdi İpekçi'de Mahmuti'yle agız dalaşına girecek kadar ego sahibi,şutu olmayan, abuk subuk penetrelere sahip bir velettir...

Yahu bazı şeylere yaş ve potansiyel olarak da bakmak lazım. Göksenin'e niye fazla süre verdik? Ofansı çok güçlü olmayan Furkan'a niye dünyaları saydık? Sakatlık sorunu yaşayan Engin'e niye güvendik? Bazen ihtiyacın olmasa da ya da inanmasan da almak zorundasın çünkü sen almasan rakibin alacak. Bu oyuncular da sonuçta potansiyel. İlkan bile. Tuttukları zaman karalar bağlamamak için tutmadan önce tutturmaya çalışmalıyız.

Tabi şunu da belirtmem lazım ki İzzet'le az dalga geçmedim Twitter'da. Ama bonservisi uçuk olmadığı sürece gelmesine karşı çıkmam. Kenan'a da. Tabi bonservisleri uçuk olacak muhtemelen. BU yüzden bir şey diyemiyorum. Bizi aşabilir Furkan'dan sonra 2 bonservis daha. Üstelik bu adamlara futbolcu da veremeyiz. :)

İzzet diğerlerinden farklı bence... İzzet'te belki önemli bir oyuncu olmayacak çünkü pek hırslı ve çalışkan gözükmüyor...Ancak canı istediği ve kafaya taktığı zaman büyük oyuncu olacak potansiyel var... 2.13'lük bir uzunda olması zor olan herşey var; Hız, şut, top kontrolü, driblingleri bile iyi...Eksik olduğu şeyler hep çalışmakla düzelecek şeyler...

izzet konusunda bende bir kac yıla cok iyi duruma gelip nba ya gidecegini dusunuyorum.
Forumda ümit sonkol ismi gecmis telekomla anlasmak uzereymis bide fülkerin transfer yasagı kalktı mı

bu arada bir haber geldi bana arkadaşımdan ama emin değilim sadece sizinle paylaşmak istedim kesin olur demiyorum iddaalıda değilim sadece duyum:Can Korkmaz ve Muhammed Baygül'ü Mersin BŞB'ye kiralık verip genç yetenek Tibet İlhan'la anlaşmaya yakınmışız.2 yıl daha Mersin de kalıcakmış tibet. siz de duydunuz mu hiç böyle bir şey?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...