2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buckman'ı geçen sene beklentilerimiz küçük iken bile istemiyorduk.Küçük takım oyuncusu.Bi ara anlaşmıştık da iyi ki daha sonra almadık , Cajasol'a gitti , orda bile yokları oynadı gönderdiler hemen.Tofaş'ta oynarken arada bize patlıyordu diye göz boyayan vasat bir oyucu.

Ergin Ataman 2 hafta önce yaptığı röportajında '10-15 Temmuz gibi kadromuz belli olur' demişti.İnşallah şu iki üç gün içinde güzel transferler açıklanır.Milicic ya da Kleiza'dan sadece biri gelse bile ciddi ve tatmin edici bir transfer olacak.

Ne kadar bütçe gerekir bilmem ama Euroleague için 6. yabancı Bonsu çok faydalı olabilir. Özellikle iç saha maçlarında tribünü de havaya sokar.

Buckman nedir allah aşkına ya? İsterseniz markota'yı getirelim?ya da pahalı kaçarsa plisnic'i alalım ya da polat kocaoğlu :) kleiza ismi dolaşırken buckman olmaz.Chuck davis'i de 6.yabancı olarak isterim.Eğer zoric fb'ye gitmediyse daha devreye girmek lazım.Gönlümdeki kadroyu yazıcam şimdi siz de değerlendirin lütfen.

Arroyo-Ender-Sinan(engin gelene kadar)
Gordon-Domdom(el'de 6. yabancı)-göksenin
Marko-cenk
Kleiza-Ersin
Zoric(milicic)(jawai)(bourosis)(lampe)-furkan

Siz bu pivotlardan hangisini isterdiniz? Bir de tyusdan sonra sofo da maccabiye gitmiş.eğer tyus'u 4 değil de 5 için almışlarsa ve darko planinic de kaldıysa shawn james'e sulansak? Biliyorum 4 yıl daha uzatmıştı ama cüzzi bir miktarda buyoutu vardır

Güzel bir kadro, olması gereken kadro yapılanmasıda bu şekilde olabilir. Jawai'yi ismi geçtiği için diğer belirttiğin isimlerden ayrı tutmak istiyorum. Bourosis ve Lampe demek istiyorum :)

Ne kadar bütçe gerekir bilmem ama Euroleague için 6. yabancı Bonsu çok faydalı olabilir. Özellikle iç saha maçlarında tribünü de havaya sokar.

Eski görüntüsnden çok uzak Bonsu. Sevilla da ve Milano sırasıyla 6 ve 9 maça çıktı. Kariyeri düşüşe geçiyor gibi yavaş yavaş.

Linas Kleiza gelirse çok iyi bir hamle yapmış oluruz ancak kendisi 3 numarada oynayamaz 4 içinse kısa kalır gibi ancak hocamız en doğrusunu düşünür. Kısacası gelmesini isterim. 5 numara için Jawai ismine pek sıcak bakmıyorum. Paul Davis'i kaçırmasaydık keşke. Milicic içinse şartları zorlayalım.

Oynadığı maçlar arasından cımbızla 1-2 maç seçmek ne kadar doğru bir yöntem olabilir ki? N'Dong'u aratmayacak bir oyuncu almak zorundayız. Malesef Jawai böyle bir oyuncu değil.

Ya aynı şey değil ki, Andric'in olduğu dönemdeki bütçe 6-7 milyondu, şimdi 14-15 milyon dolara kadar çıkabilecek bir bütçeden bahsediliyor.

Ya tabiki farklar var ama yetmez.İleriyi düşünen bir takımın 1.pivotu olacak bir oyuncu değil. Spanoulis'e 2.5 milyon euro veriyorsak, daha iyi pivotlara da verebileceğimizin göstergesidir bu. Jawai 1.tercih olmamalı. Kaldı ki Eylül'e kadar maç yapmayacak. Ekim'de lig başlıyor.

Bence Jawai ikili oyunları savunamayan bir oyuncu. Zira Kazan'da oynarken Andriç karşısında darmadağın olmuştu. Koç onu kenara çekip bir daha oynatmamıştı maç boyunca. Ayakları hızlı ikili oynayan oyunculara karşı çok zorlanırız. Ayrıca Jawai öyle potayı koruyan bir oyuncu da değil. Tek farkı yapılı bir oyuncu olduğu için kalıplı uzunları savunabilmesi.
Bana kalırsa yanlış seçim olur Jawai.

Bonsu'yu ucuz olması ve dominant oyunu için bende istiyorum.

6.Yabancı için en ideal oyuncu 4-5 oynayabilmesi avantaj ve iyi bir yaz dönemi geçirirse iddaa ediyorum.6.Yabancı olarak alırız ilk 5'in değişilmezi olur.

Sevilla'ya Mart ayında katıldı 6 Maça çıktı.Ortalama 14.6 Dk. 6.3 Sayı-4.8 Ribaund ACB istatistikleri iyi bile denebilir bence en azından yoklamalıyız.

Ne Bonsusu ? Bonsu'nun kariyeri bitmek üzere deniyor. Dizlerinin perti çıkmış diye biliyorum.

Bu geçen senenin haberi Maccabi'den ayrılınca Bjk yöneticisi öyle demişti sonra kontratlar aldı ve normal olarak sağlık testlerinden geçti.

Zaten sağlık sorunu varsa testlerden çıkar her transfer haberi gibi varsayımlar üzerine yazılıyor.

Bonsu'yu 5 yabancıdan birisi olarak görmek istemem ama sadece Euroleague için daha mantıklısı aklıma gelmiyor.Yerli almak gibi bir seçeneğimizde var ama örneğin İzzet'in şu haline vereceğimiz bonservis ve maaşıyla daha büyük risk.

Linas Kleiza gelirse çok iyi bir hamle yapmış oluruz ancak kendisi 3 numarada oynayamaz 4 içinse kısa kalır gibi ancak hocamız en doğrusunu düşünür. Kısacası gelmesini isterim. 5 numara için Jawai ismine pek sıcak bakmıyorum. Paul Davis'i kaçırmasaydık keşke. Milicic içinse şartları zorlayalım.

güzel kardeşim kleiza 3 oynayamıyor 4 için de kısa kalıyorsa bu herif yıllardır ne oynuyor :)

özellikle görece yaşı küçük olan arkadaşlar sırf fikir beyan etmiş olmak için birşeyler yazmayın lütfen..

3 oynayamaz, 4 için kısa kalırsa ne oynayacak kleiza? guard mı? Kaldı ki boyu 2.03 nereye kısa kalacak onu da anlamadım

Bu durumda 6. adamlığı daha kolay kabul edebilecektir. Zıplar-hoplar farklılık yaratabilir. Hele Jawai gibi kalın birini alacaksak değişik alternatif olur.

6. Adam konusunda kısa rotasyona takviye yapmak daha akıllıca geliyor bana eğer alınacaksa. Uçan kaçan bir Bonsu bekliyorsak ki eskisi gibi beklemiyorum ben güzel olur hala öyleyse ama söylenenler öyle göstermiyor gibi.

Bonsu yerine henüz bir takımla anlaşmamış Dorsey duruyor. Müthiş bir blok tehditi var. Jawai alınacaksa yanına mutlaka böyle bir oyuncu lazım.

Bonsu(Dorsey) gelsin de kim gidecek Domercant mi Gordon mu ?? Bence 4-5 numara transferi yapıp üstüne de olursa Kerem Gönlüm alınırsa 4-5 e alternatif. Hatta biliyorum bazılarınız istemiyor ama diğer Keremide alsak Enderden de iyi Engin den de
Arroyo-Gordon(6.Yabancı)-Kerem
Sinan-Domercant-Göksenin
Marko-Cenk-(Kleiza)
Kleiza-Ersin-Kerem
Jawaii-Furkan-(Ersin/Kerem)

İçiniz de Keremlere karşı çıkanlar olacaktır ama istediğim kadro bu :) Tabii pek mümkün görünmüyor ama. Bunun yanında Gordon gönderilip 1 numara Arroyo,Kerem,Engin olup 5. numara dediğiniz gibi alternatif yabancı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...