2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes domdom gidecek gibi düşünüyor ama Sinan transferinin yapıldığı gün ben Jamont'un gözden çıkarıldığını düşünmüştüm... Tabiki Jamont'un alternatifi değil tam olarak ama plan Jamont'un savunma sertliğini Göksenin - Marko - Sinan üçlüsü ile dengelemek gibi..Devamı olarakta hücumda planinicle gordon'dan daha istikrarlı bir hücum silahı yakalamak..

Gordon hiçbir yere gitmez onu aklınızdan çıkarın. 1 sene oynamayan 34 yaşındaki Domercant'i 26 yaşında potansiyeli yüksek takıma uyum sağlamış Gordon'a tercih etmek nasıl bir mantık bılmıyorum.

Arroyo-Gordon-Markoisvili-kleiza-Schortsanitis uygundur. Madem Jawai'de sıkıntı var bence daha iyisi Schortsanitis. Her ne kadar tarzını beğenmesem de Jawai'den daha etkili bence.

NBA'de bile uzun kıtlığı varken bizim uzun transferi konusundaki yaklaşımımızı değiştirmemiz ne derece doğru olabilir ki ? Alabileceğimiz isimler, boştaki oyuncular. Bu oyuncular da belli zaten. Adı geçen isimlerden başka alabileceğimiz oyuncu sayısı pek yok gibi. Transfer konusundaki bakış açımızı değiştirip riske girmeye hiç gerek yok.

Ergin hocamız Herkesi şaşırtacak.Banvit serisinden önce Macvan ve Gordon'dan verim alamadım diyip 3.mac sonu gordon fayda sağladı dedi yani macvanı ateşe attı kim atmalı fayda getirmedi.İyi kontratı olabilir ancak takım menfaati herşeyden önemlidir.
Yabancılarımız:
Arroyo
Gordon
Planinic
Domercant
Uzun
Forvet olacaktır.
Burdaki tek sıkıntı Marko ne olacak ?

Kim gider veya gitmeli tartışılır ama, Planinic mutlaka gelmeli.

30 normal sezon + 10 play-off, + en az 24 Eurolegue maçı ve Türkiye kupası maçlarını düşünürsek 70 küsür resmi maç var. Bu yükü tek başına Arroyo'nun sırtlamasını beklemek fazla iyimserlik olur. Planinic gibi üst düzey bir guard takıma çok şey katar. Üstelik 1 milyon dolar da piyasadaki bir sene parlamış kariyersiz oyuncuların istediği ücretler düşünüldüğünde çok uygun bir rakam.

365g24s diye bir GS portali var; orda cikmis bu haber, biraz once eklediler...futboldaki transferleri ve arroyo konusunu cok onceden yazmislardi;

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray Liv Hospital için son olarak Planinic iddiası ortaya atıldı. Geçen sezon Khimki'de başarılı bir sezon geçiren Zoran Planinic'in Galatasaray'a yakın olduğu Hırvat basını tarafından ortaya atıldı. 30 yaşındaki Hırvat oyuncunun Galatasaray Liv Hospital'ın 1'er milyon dolar'lık 2 yıllık sözleşmeye evet dediğine yer verildi.

linkler

Zoran Planinic close to a two-year deal with Galatasaray?

Planini

pivot konusunda eğer lampe olursa ondan ndong performansı beklersek hata ederiz, çünkü lampe daha yumuşak bir oyuncu ama üç sayı gerisinden bileği çok düzgün, inşallah hayırlısı olur...

Her ne kadar Planinic'i çok istesemde açıkçası Domercant ve Gordon'dan da vazgeçmek istemiyorum.Şuan takımda sadece Macvan'ı istemiyorum.Bence asıl bütçeyi potaaltı oyuncuları için kullanıp Kerem Tunçeriyi almak daha mantıklı geliyor.

Planinic+Pota altı oyuncuları- Domercant veya Gordon yerine, Tunceri + Pota Altı oyuncularını tercih ederim...

Sinan Güler
Cenk Akyol
Carlos Arroyo
Jamont Gordon
Furkan Aldemir
Klieza
Planinic
Henry Domercant
Enders arslan
Ersin dağlı
Mutlu demir
Zoran Erceg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...