2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha dün ya da ondan önceki gün yazmıştım Planinic hakkındaki sitemlerimi, bugün dedikodusu çıkmış. Eğer gelirse Euroleague'de guard sıkıntısı çekmeyiz, Arroyo ve Planinic muazzam olur.

Gordon'a hücumda güvenemiyorum. İki sezon önceki CSKA maçımızı izledim mesela geçen gün, orda öyle hatalar yapmış ki. Tamam ligde çok iyi falan ama Euroleague başka bir yer işte. (Ama Gordon'un da savunması çok iyi tabi. Gerektiğinde 3 numara bile oynar)

Mithat abi Planinic konusunda bilgin var mı?

Bir takımın bütçesi 40 milyon eurodur. 5.5 milyon euroya düşürmek zorunda kalır. İşte o zaman N'Dong kalitesinden Maric'e dönmek zorunda kalırsınız.
Yada gerçekten dünyanın en beceriksiz yöneticilerine sahipsinizdir.

Totem yaptım planinic konusunda olurda terslik çıkar,GELMEZ sonra yalancı olmayalım bak spa gelmedi yalancı oldum forumda yönetimde uyuyor Onur YAVUZ SEN TEŞBİHE ceza verdin ithamı görmüyorsun.

Maric bu kadar küçümsenecek bir adam değil yahu, karalar bağlamayın :)

Ben de anlamıyorum bunu. Herkeste bir Barcelona'yız, CSKA'yız havası var.

Bunun dışında 7 yabancı takımın ritmini bozan ağır bir hastalıktan başka bir şey değildir. Anadolu Efes'in yıllardır çektiği en büyük sorunlardan biridir. 5 iyidir, 6 olursa da maliyeti ve egosu düşük biri olmalıdır. Ve takımın eksiğini kapatmalıdır. Sözleşmesi devam eden oyuncularla yolları ayırmak zarara gireceğiz diye devam etmekten daha hayırlıdır bence.

Mithat abi, bizlerle bilgi paylaşmaya devam etmelisin bence. Sonuçta ne güzel konuşuyoruz/tartışıyoruz Galatasaray'la ilgili. Konuyu tam olarak bilmiyorum ama sana "yalancı" diyen varsa çok ayıp etmiş, umarım özür diler ve tatlıya bağlanır.

Aleks Maric gelirse sarı-kırmızı formayla gerçek bir pivot izleriz.

Biraz iddialı olacak ama, Maric pivot olarak Lampe'yi de, Paul Davis'i de, Jawai'yi de cebinden çıkartır. Saf pivottur Maric. Yani içeriyi kapatan, sırtı dönük alıp sayı yapan, sert, ribaundçu ve ikili oyunları ustalıkla oynayan uzundur.

Partizan'da takımının Euroleague final-four'u görmesinin baş aktörüdür Maric. O sezon istatistik olarak şu an ismi geçen bütün uzunların toplamda yaptığı katkıyı tek başına yapmıştı, amiyane tabirle dağıtmıştı ortalığı. Sonra Pekovic ayrılınca Panathinaikos'a transfer oldu ve Euroleague şampiyoluğu yaşadı. Orada geçirdiği sakatlık etkilemişti performansını... Geçen sezon Calathes ile birlikte Kuban'ın Eurocup şampiyonluğunda yine başrol oynadı Maric...

Planinic + Maric muazzam olur...

Aleks Maric gelirse sarı-kırmızı formayla gerçek bir pivot izleriz.

Biraz iddialı olacak ama, Maric pivot olarak Lampe'yi de, Paul Davis'i de, Jawai'yi de cebinden çıkartır. Saf pivottur Maric. Yani içeriyi kapatan, sırtı dönük alıp sayı yapan, sert, ribaundçu ve ikili oyunları ustalıkla oynayan uzundur.

Partizan'da takımının Euroleague final-four'u görmesinin baş aktörüdür Maric. O sezon istatistik olarak şu an ismi geçen bütün uzunların toplamda yaptığı katkıyı tek başına yapmıştı, amiyane tabirle dağıtmıştı ortalığı. Sonra Pekovic ayrılınca Panathinaikos'a transfer oldu ve Euroleague şampiyoluğu yaşadı. Orada geçirdiği sakatlık etkilemişti performansını... Geçen sezon Calathes ile birlikte Kuban'ın Eurocup şampiyonluğunda yine en başrol oynadı Maric...

Planinic + Maric muazzam olur...

İyi olabilir ama bahsettiğiniz adamlar lampe jawai felan.

Maric saf pivot olabilir ama bizim hedeflerimiz için level olarak düşük kalır.Sırtı dönük oyun vardır ama blok tehditi yoktur.Şut tehditi yoktur,gününrde bağlı biraz bazen şov yapar bazen adamı kel bırakır.Sertlik konusuna gelince size olarak kalın olduğu için doğal bir sertliği vardır.Partizan da oynarken herkes ilerisi için çok umutlandı ancak o beklenen pivot olmadı.Bu sene kuban da çok iyi olmasa bile iyi oynadı ama kuban bu sene iyi kadro kurdu bunun payı daha çok.Maric bizde oynar mı? oynar ama bizim hedefimiz o zaman büyük olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...