Dorsey'in mi şutu var Mithat bey yapmayın... Serbest atışları dahi çok düşük yüzdelidir Dorsey'in. Tamam serttir, savunma yönü iyidir, çok atletiktir ama, Maric'in hücumda verdiği katkının çeyreğini vermedi üst seviye takımlarda. Gaziantep'te çok serbest oynadı Dorsey, yoksa hiçbir zaman çift haneli sayıları gören bir oyuncu olmadı. Onun işi savunmaya sertlik katmak ve hücum ribaundlarından sayı çıkartmaktı EL'de oynarken... Bu arada, ben beğenirim Joey Dorsey'i... Dorsey tarzı rakibi bozan sert, atletik ve savunma yönü güçlü uzunların pota atı rotasyonu oluşturken takım kimyası adına önemli olduğunu düşünürüm.
Bir de şunu belirteyim: Maric, net çok iyi hücum ribaundçusudur. Aynı sezon içerisinde Panathinaikos, Olympiakos ve Efes maçlarının her birinde 8'er olmak üzere, üç maçta toplam 24 hücum ribaundu yapmışlığı vardır. Benim hatırladığım bir Tanoka Beard vardı, müthiş hücum ribaundçusu ama, onun bile aynı sezon içinde üç farklı maçta 8'er hücum ribandu yapmışlığı yoktur. Aynı sezon içinde Euroleague'de bunu yapan başka bir oyuncu hatırlayan varsa yazsın lütfen...
Bir de şunu belirteyim: Maric, net çok iyi hücum ribaundçusudur. Aynı sezon içerisinde Panathinaikos, Olympiakos ve Efes maçlarının her birinde 8'er olmak üzere, üç maçta toplam 24 hücum ribaundu yapmışlığı vardır. Benim hatırladığım bir Tanoka Beard vardı, müthiş hücum ribaundçusu ama, onun bile aynı sezon içinde üç farklı maçta 8'er hücum ribandu yapmışlığı yoktur. Aynı sezon içinde Euroleague'de bunu yapan başka bir oyuncu hatırlayan varsa yazsın lütfen...