2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın forum yönetimi espirili bir eleştiri yaptığım için mesajımı sansürlediniz ama bakın transferde torpil yazıları her tarafta çıkmaya başladı.
Bkz:Aybars Aksu- Basket Merkezi

Farklı görüşte değiliz, ben de yazdım dün ama biraz alay etmişsiniz, bu yüzden düzenlenmiştir mesajınız. Ben Şuacan isminin hala şaka olduğunu düşünüyorum. Şaka yapmak istedi sanırım biri. Başka açıklaması olamaz. Torpil varsa da bunu sert bir dille eleştirmeliyiz. Altyapımıza büyük bir hakaret olur yoksa. Beklemekte fayda var, bence ciddiyeti olan bir iş değil.

Planinic'in hastasıyım. Kendisi oyunu aklıyla oynayangillerden olduğundan Bobby, Bo gibi isimlerden falan daha iyi ve güvenilir. Arroyo ve Ender ile başlayacağız Engin sonradan gelecek. Gordon zorda kalırsak girecektir 1 rotasyonuna ancak madem takviye isteniyor penceresinden bakarsak Planinic kontenjan dolayısıyla çok mantıklı bir hamle gibi durmuyor. Kerem Tunçeri nokta atışı olabilirdi. Ayrıca aklıma Jasikevicius geliyor. Düşük bir kontrat ile sadece EL maçları için ikna edebilme şansımız olsaydı keşke. Böyle bir durumda Planinic'e daha tercih edilesi.

Şansa bak ufak çaplı bir bakayım dedim Saras'a. Obra istiyormuş F.Ülker'e gelebilir haberleri var :D

bir çok kişi istemiyor ama bence Jawai bize gelecek ve çok iş yapıcak..

Jawai bize gelsin tamam ama Furkan ile beraber 5 numarayi goturemezler. Oraya Zaza yada Ermal gibi birisi gelseydi cok iyi olurdu o rotasyonda ama boyle cok etkisiz kaliriz 5 numara da.. Kleiza keşke bize gelse. Spa'ya harcanacak o parayi Kleiza'ya harcayalım. 4 numaraya İzzet tercihi olur mu ? Olursa ne kadar iyi olur onu bilmem ama.

Şuacan Pişkin Levent Topsakal'ın ricası üzerine samimi olduğu Murat Özyer tarafından takıma alınmış. Oyuncuya piyasa yaptırmak için Galatasaray'ı kullanıyorlar. Yoksa bırakın bizi, 2.ligde bile oynayacak yetenekte değil. Ve Murat Özyer yaptığı bütün reziiliklere rağmen hala bu kulüpte görevli!

boyle sacma islerle ugrasacaklarınıa su nikolov icin ugrassalar bari bi ise yararlardı ama ne gezer subenin basındakileri yonetmek icinde bi kordinator gerekli.Suacan kim ya bırakın bizim 2. ligi 3 ligde oynayacak oyuncu degil

Ergin hocanın istemediği bir şekilde geliyosa Şuacan hocaya büyük saygısızlık ve terbiyesizlik bu. Onu zayıflatmaya mı çalışıyolar akılları sıra? Altyapıyı da kapatalım zaten bu oyuncu gelirse birilerinin torpiliyle.

Ergin hocanın onayı varsa o da oturup düşünmeli.

Galatasaray ne idüğü belirsiz basketbolcuların reklam yeri olmamalı. 23 yaşına gelmiş ve forumdan tek bir kişinin bile tanımadığı bir genç(!) Lütfen şubeyi dingonun ahırına çevirmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...