2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımımızın sıkıntı çekebileceğini düşündüğümüz kısa rotasyonunda altyapımızdan Göktürk Ural denenemez mi? Şuacan gibi arkadaşlar yerine yetenekli genç kardeşlerimizi kadroda görmek istiyoruz. En azından 1 şansı hak ediyorlar.

23 seneden sonra şampiyon olmuşuz taraftarın desteği tam olarak arkamızda geçmiş de ki gibi değil taraftar daha çok önem veriyor basketbola elinde şampiyon kadro var oturmuş kadro var bu rüzgarı arkamıza alıp 1-2 sağlam transferle EL de kalıcı olsak A lisansımızı zamanla başarılar artarak ilerleyecek. Ergin Hocanın istedikleri yapılır umarım. Erkek basketbolda tek sorumluyu Ergin Hoca yapsalar tek isteğim bu öyle olmasa bile murat özyer yerine daha iş bilen biri gelse saha dışında da takımı taşıyabilecek ama yok yeter artık istifa da bir hizmettir.

Şuacan kimdir bilmiyorum ama 5 numara ararken elimizdeki Sertaç'ı bari tutsaydık. Orta mesafe şutu, ribaund, savunma gibi hasletleri orta üstü düzeyde en azından.
özyer yerine de Doğan Hakyemez veya Yalçın Granit gibi işi bilen ve Ergin Hoca'ya saygı duyan adamları şube başına getirmek lazım bence.
bu iddialar yenilir yutulur cinsten değil. Melik Cem Koşar ve Ömür Tahir Çelik'in dediği gibi, basketbolda hasret kaldığımız havayı uzun yıllardan sonra yakalamışken sene başında bu saçmalıkların yaşanması ve ilgilendiğimiz oyuncuların kaçmakta oluşu çok can sıkıcı. Yine mı başa dönüyoruz korkusu kaplıyor insanın içini.

Murat Özyer twitterdan kısa rotasyonuna ekleme yapılmayacağını açıkladı. Şuacan için de geçen seneki gibi antreman için bir kaç oyuncuyla anlaştık dedi ama geçen sene ben mi yanılıyorum yoksa bormio da çoğu hazırlık maçını 7-8 kişiye oynamadık mı? Bir de neden altyapıdan oyuncu almak yerine dışarıdan oyuncu alıyoruz garip.

Murat Ozyer ;

4 numaraya Erceg'i oncelikli dusunuyoruz, 5 numaraya da yabanci oyuncu alacagiz.

Paul Davis takimda kalmak istedigini acikladi. ( Simdilik )

Izzet icin henuz transfer girisimimiz yok.

Kisa rotasyonuna transfer yapmayacagiz, Planinic'in olma ihtimali yok.

Kısaya transfer yapmayacağız.Planinic transferi yok.Şuacan'ı yaz antremanları aldık(Ender milli takımda,Arroyo geç gelir,Engin sakat)
4 adaylarımız Erceg,Kleiza 5 için Jawai,Davis,Maric,Lampe ve Macvan gönderilmek isteniyor M.Özyerden inciler bunlar...

Planinic'in gündemimizde olmamasına üzüldüm. Bir yandan da bu Gordon ve Domercant'ın kalacağı anlamına geliyor, o açıdan güzel tabi. (Marko'nun kontratı kapalı zaten)

Erceg ve Milicic güzel olur.

Erceg ve Lampe çok ince kalır.

Erceg ve Jawai güzel olur ama Ersin'i sık sık 5'te kullanmak zorunda kalırız.

N'dong un yerini konuşulan oyuncuların arasından sadece Milicic doldurabilir. Nbaden ayrılırken sakatlık durumu yoktu sonra ne oldu bilmiyorum ama konuşulan diğer bütün oyuncuların hem savunma hemde hücum olarak önünde. Nbade sorun yaşamasına rağmen Minnesota performansları gayet tatmin ediciydi.Avrupa için kafasını toplarsa durdurulamaz bi oyuncu olabilir bence. Umarım Milicic gelir.

Ayrıca Can Korkmazı bu senelik maç başı 20 dakika civarı süre alabileceği bi takıma yollayabilirsek çok iyi olur bence. Olin için Cem Akdağ konuşuluyor mesela. O tip bi takımda iyi bi koç ile Can ın oyunun üzerine bişeyler katıp maç tecrübesi kazanması önemli. Ordan doğacak boşluğu Kerem Tunçeri ile doldurup onu son yıllardaki Papaloukas gibi kısıtlı sürelerde takıma katkı vermesi için kullanabiliriz bence.

Sinirden yazıp yazıp siliyorum yeminle..

EL'de arroyo-ender ikilisi ile oynamak da nedir yahu?

Oly ile oynayacagımız ilk maç için şimdiden söyleyeyim sloukas-law ikilisinin topa yapacagı baskı ile darmadagın olur bu guard rotasyonu..Daha diamantidislerden,sergio llulllardan,victor sadalardan bahsetmiyorum bile..

4 numarada neden öncelik Erceg?

felipe reyes'le, mirotic'le, lasme yada hines'le eşleşip dagılsın diye mi? ya da zorluk seviyesi yüksek ilk maçta tekrar sakatlanıp 4 numarada tek alternatif dudley kalsın diye mi?

Bu arada Real Madrid Mirza Begic'le devam etmeyecektir diye düşünüyorum. O da düşünülebilir pivot olarak ama Jawai ve Milicic'e nazaran ince kalır.

edit: Not, Murat Özyer Engin'in kasım gibi döneceğini yazdı.

Bu arada Real Madrid Mirza Begic'le devam etmeyecektir diye düşünüyorum. O da düşünülebilir pivot olarak ama Jawai ve Milicic'e nazaran ince kalır.

edit: Not, Murat Özyer Engin'in kasım gibi döneceğini yazdı.

Begic zaten Real Madrid'ten ayrıldı..Bourousis Real'de..

Begic EL'deki hiçbir takımın ilk 5 pivotu olamaz zaten..Tarzı ile Barac'ı andırıyor..Boyuna oranla gerçekten yumuşak bilekleri var ve parmak hassasiyeti de mevcut fakat savunmada da bir o kadar yumuşak..

Aynen Cem, savunmada yumuşak kalır. Valla ben de merak ediyorum ne yapacağımızı.

Lampe de ince kalır, Jawai'nin sakatlık ve süre problemi var, Zoric buy-outuyla birlikte 2,5 milyon euroya patlar... En mantıklısı Milicic gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...