2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onayı olduğunu düşünmüyorum Semih, açık kapı bıraktım sadece... Duyduğum şeyler hoş değil genel olarak, Jawai ile hocanın anlaşması, sonra anlaşmanın şartlarında bazı kişilerin son anda devreye girmesiyle değişiklikler sebebiyle bozulması, buna sinirlenen hocanın listeyi verip ne haliniz varsa görün diye kızması sonrasında da Şuacan'ın gelmesi. Bizim düşmanlarımız içeride...

Onayı olduğunu düşünmüyorum Semih, açık kapı bıraktım sadece... Duyduğum şeyler hoş değil genel olarak, Jawai ile hocanın anlaşması, sonra anlaşmanın şartlarında bazı kişilerin son anda devreye girmesiyle değişiklikler sebebiyle bozulması, buna sinirlenen hocanın listeyi verip ne haliniz varsa görün diye kızması sonrasında da Şuacan'ın gelmesi. Bizim düşmanlarımız içeride...

Abi bu son derece ciddi bir durum gerçekten.

Herkes Murat Özyer'e Şuacan transferi hakkındaki tepkisini twitterdan yazsın lütfen.

Buyrun beyler Murat Özyer çiftliğimizden!

"Ben İTÜ altyapısında forma giyerken ailemin bana söylendiği gibi bir katkısı olmadı. Ailem, Kemal Erdenay ve Harun Erdenay ile olan tanışıklığı sebebiyle İTÜ'ye zamanında yardım etmiştir fakat bu benim oynamamla ilişkili değildir. Çünkü ailem bu yardımları yaparken ben Milli Takımlara davet edilirken İTÜ A takımında oynatılmıyordum. Hatta bir ceza antrenmanında sakatlandım o dönem ve kendi kendime basketbola dönmeye çalıştım. Zaten ailemle de İTÜ'den sonra basketbol anlamında tamamen koptuk. Benim Mersin BŞB'ye gidişimde ailemin hiçbir payı yoktur. Menajerim ve İhsan Bayülken'in aracılığıyla o transferi yaptım.

İstanbulspor'a gelmemin sebebi de antrenör Adem Salıcı'nın beni altyapıdan beri takip etmesiyle gerçekleşti. Bildiğin gibi 5 ay maaş alamadık İstanbulspor'da ve ben de oynamak basketboldan uzak kalmamak için Ganim Talay'ın çalıştırdığı Basketspor'da sezonu tamamladım.

Galatasaray'a geliş sürecimde de ailemin hiçbir payı yoktur. Beni küçük takımdayken tanıyan hatta ben küçük takımdayken beni üst takımlarda oynatan Derya Özyer sebebiyle tanıştığım Murat Özyer'in beni tavsiye etmesiyle bu transfer gerçekleşmiştir."

Belki Murat Özyer'in ipinin çekilmesi için ön ayak olur bu olay.Alt liglerde süre alamayan adam şampiyon takıma alınıyor 'şube koordinatörünün tavsiyesiyle'. Çiftlik mi burası?
Murat Özyer bu kadar beceriksizlikle burada durduğuna şükretmeyip bir de tanıdıklarını mı sokacak klübe?

Böyle birşey varsa açık açık takımı sabote eden birileri var... İnsanları daha sezon başlamadan soğutacaklar... Yazık kere yazık!..

Böyle birşey varsa açık açık takımı sabote eden birileri var... İnsanları daha sezon başlamadan soğutacaklar... Yazık kere yazık!..

Jawai olayını bildiğim şekilde açıklayayım, 2 senelik anlaşıyoruz baştan ve imza aşamasındayken Özyer 1+1 olması için son anda karar değiştiriyor, bunun üzerine kızıyor Ergin hoca ne haliniz varsa görün diye. Zaten Özyer'in o dönemki tweetlerini hatırlarsınız Jawai transferi henüz bitmedi diye!!! Resmen o transferin olmaması için kastı belki 1+1 sözleşme daha mantıklı olabilir Jawai gibi bir adam için ama 2 senelik anlaşmışken son anda caymak karşıdakine ve koç Ergin Ataman'a hakarettir. O olaydan sonra bu hafta Şuacan'ın Özyer'in isteğiyle alınması bana hocanın onayı olmadığını, Özyer'in onun üstünde olduğunu göstermek için aldırdığını düşündürüyor ve mide bulandırıyor bu olay.

Jawai olayını bildiğim şekilde açıklayayım, 2 senelik anlaşıyoruz baştan ve imza aşamasındayken Özyer 1+1 olması için son anda karar değiştiriyor, bunun üzerine kızıyor Ergin hoca ne haliniz varsa görün diye. Zaten Özyer'in o dönemki tweetlerini hatırlarsınız Jawai transferi henüz bitmedi diye!!! Resmen o transferin olmaması için kastı belki 1+1 sözleşme daha mantıklı olabilir Jawai gibi bir adam için ama 2 senelik anlaşmışken son anda caymak karşıdakine ve koç Ergin Ataman'a hakarettir. O olaydan sonra bu hafta Şuacan'ın Özyer'in isteğiyle alınması bana hocanın onayı olmadığını, Özyer'in onun üstünde olduğunu göstermek için aldırdığını düşündürüyor ve mide bulandırıyor bu olay.

Hani Sayın Başkan Ünal Aysal diyordu ya, tüm profesyonelleri denetleyecek bir İcra Kurulu Başkanı olacak, yani CEO... O da Lütfi Arıboğan oldu ve kendisi acaba eski dostu Murat Özyer'in bu yaptıkları karşısında ne düşünüyor?! Ergin hocaya rahat bir çalışma ortamı sağlayıp, yıllar sonra gelen şampiyonluğun devamı için çalışılacak mı, yoksa Galatasaray Basketbol Şubesinin ego malzemelerine kurban edilişini seyredecek mi?

Ulan elimizde bir Erkek Baketbol şubemiz var. Bir Ergin Hocamız var. Eğer onu da üzerlerse yazıklar olsun herkese.
Ergin Hoca inşaAllah ayrılmaz takımdan.

Geçen sene tek bir maça gitmedim. Sırf bu yönetimin saçmalıkları yüzünden. Tam takıma ısınmışken Murat Özyer vakası çıktı şimdi de şuacan kimdir ya altyapıdaki torpil bitti ana kadroda da mı torpiller başladı yazıktır ayıptır...

Barcelona'nın yollarını ayırma kararı aldığı Avustralyalı oyuncu Joe İngles birçok NBA takımının radarında !

SG ve SF oynayabilen 25 yaşındaki oyuncu için; İndiana Pacers, Los Angeles Clippers, Memphis Grizzlies ve Milwaukee Bucks devrede.

Marko gidecekse ya da Dom Dom iyi dönmezse bence 3 numara için biçilmiş kaftan. Çok iyi bir skorer.

Buyrun beyler Murat Özyer çiftliğimizden!

"Ben İTÜ altyapısında forma giyerken ailemin bana söylendiği gibi bir katkısı olmadı. Ailem, Kemal Erdenay ve Harun Erdenay ile olan tanışıklığı sebebiyle İTÜ'ye zamanında yardım etmiştir fakat bu benim oynamamla ilişkili değildir. Çünkü ailem bu yardımları yaparken ben Milli Takımlara davet edilirken İTÜ A takımında oynatılmıyordum. Hatta bir ceza antrenmanında sakatlandım o dönem ve kendi kendime basketbola dönmeye çalıştım. Zaten ailemle de İTÜ'den sonra basketbol anlamında tamamen koptuk. Benim Mersin BŞB'ye gidişimde ailemin hiçbir payı yoktur. Menajerim ve İhsan Bayülken'in aracılığıyla o transferi yaptım.

İstanbulspor'a gelmemin sebebi de antrenör Adem Salıcı'nın beni altyapıdan beri takip etmesiyle gerçekleşti. Bildiğin gibi 5 ay maaş alamadık İstanbulspor'da ve ben de oynamak basketboldan uzak kalmamak için Ganim Talay'ın çalıştırdığı Basketspor'da sezonu tamamladım.

Galatasaray'a geliş sürecimde de ailemin hiçbir payı yoktur. Beni küçük takımdayken tanıyan hatta ben küçük takımdayken beni üst takımlarda oynatan Derya Özyer sebebiyle tanıştığım Murat Özyer'in beni tavsiye etmesiyle bu transfer gerçekleşmiştir."

Sinirden bileklerimi kesecem sonunda.

Ya arkadaş, bu Murat Özyer'in bu kulüpten uzaklaştırılması için daha neler yapması lazım? Daha ne yani? Sokaklara mı dökülelim arkadaş, ne yapalım! Çıldıracağım, dingonun ahırına çevirdiniz Galatasaray'ı!

Lan Murat Özyer evlat olsan sevilmezsin. Ergin Hoca böyle vasıfsız ve her icraatı sorunlu bir yöneticiye iyi dayanıyor. İstifa edip gitse de hakkıdır yani. Bu olanlara sessiz kalan sözde her branşta başarı diye vaaz veren Ünal Aysal'a, kulüpte ne yaptığı belli olmayan Lütfi Arıboğan'a ve yönetime de yazıklar olsun!! Bu taraftar bir kez olsun rahat bir şekilde sezona giremeyecek mi yahu?

Cem Akdağ ile onurumuzu koruduk gurur mücadelesi verdik,küme düşebilecegimiz bir senede neredeyse playoff yapıyorduk..

sonunda kendisi ile devam edilmedi..

Mahmuti ile Cumhurbaşkanlıgı kupasını aldık,ligde final oynadık,EL'de top16ya kaldık,evimizde dev kulüplere kök söktürdük..

çok çirkin bir sürecin sonunda kendisi ile devam edilmedi..

Ergin Ataman geldi,her ne kadar Avrupa'da başarılı olamasa da ligde etkileyici bir galibiyet serisi yakaladı ve 23 yıllık hasreti dindirdi..

sonuç yine degişmedi..yaz geldiginde yine tatsız mevzular dönmeye başladı..

küluple baglantıları olan bi adam degilim sorumlusu kimdir bilmiyorum fakat sorumlusu her kimse kendisine karşı hiç olumlu hisler beslemiyorum! Sogutmayın insanı artık şu güzel oyundan ve kulüpten!

Güya 10-15 Temmuz civarı kadromuz belli olacaktı , daha siftah açamadık yabancı takviyesinde.
Twitter'dan falan yazmakla birşey olmaz , tribünlerin dolu olacağı derbilerde ya da euroleague maçlarında Murat Özyer istifa diye bağıralım kâfi.Basketbol şube koordinatörlüğüne takımın havlucusunu getirsek razıyım , en azından böyle ikide bir takıma zarar vermez.

Bence Murat Özyer takıma büyük zararlar veriyor. Artık bunun iyi niyetini sorgulamaya başladım gerçekten. Geçen sezon Whalen-İlkan olayını da buna veriyorum. Bu yıl da şimdiden başladı ilginç olaylara. Koskoca EL oynayan takıma torpille oyuncu mu alınır olacak şey değil.

ergin ataman benim bu sezon izledigim kadariyla fatih terim tarzi dobra bir insan; eger kendisinin onaylamadigi bir durum varsa mutlaka lutfu aribogan`a gider; sonuca ozyer - aribogan iliskisini bilemem ama en azindan ergin hoca ile dev bir kankaliklari var; sampiyonlukta ve sonrasindaki programlarda bunu acikca gorduk..

ergin ataman ilk transferinde unal aysal`in yanina lutfu aribogan ile gitmis; o resimde ve gorusmede ozyer yok ki ben bu sene butun basket maclarini oncesi sonrasi tvden izledim; hocayi ve ozyer`i 1 kere yanyana gormedim o yuzden yukarida yazan hoca kagitlari yirtmis; ne haliniz varsa gorun tepkisini vermis olmasi cok inandirici gelmiyor.

ergin ataman`in sampiyonluk programinda lutfu aribogan, unal aysal ve fatih terim kisisel mesaj gonderdiler kucuk bir videoda ve hepsi cok samimi ve sicakti; o programda ozyer`in ismi dahi gecmedi..

mahmuti, cem akdag gibi guzel adamlarda gormedik ama kulup ve baskan bence hocayi cok sicak tuttular ve cok guzel jestler yaptilar; FT muamelesi cektiler o yuzden ergin hocanin murat ozyer`e cok takilacagini sanmiyorum; bir derdi olursa lutfi aribogan`a gider konusur, bence buyutulecek birsey yok

Dorsey Barcelona ile anlasmis. Zoric buyuk ihtimalle karsi tarafa transfer olacak. Milicic'in Avrupa'ya donmesi zor gozukuyor. Jawai Olympiacos'a gidiyormus. Lampe ve Davis'in fiyatini yuksek bulurlar.

Ben birsey merak ediyorum, bilen cevaplarsa cok sevinirim. Kocun acikladigi butce oyuncu maas/buyout butcesi mi yoksa genel butce mi? Bir diger sorumda suan sozlesmesi oyuncularimizin maaslarina bakabilecegim bir yer var mi?

Jawai ile 700 bin Euro'ya anlastigimiz haberleri vardi, butcemizin altinda bir rakam bu, nasil anlasma yapilamiyor anlamadim. Belirlenen butcenin altinda takim kurup sezon icerisindeki muhtemel beceriksizlikleri icin yastik alti mi yapiyorlar? Uzun bir aradan sonra sampiyon olan gelecek sezon Euroleague icin heyecanlanan taraftara su sacma teoriyi kurdurmak bile ayri meziyet ister.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...