Ulan uyuz oluyorum şu Olympaikos'a yahu, Jawai'ye sulanmışlardı, Begiç'e de sulanmışlar demek. Hatta imzalamışlar, geçmiş olsun.
Jawai mi Shermadini mi göreceğiz artık. Jawai'nin sakatlık problemi soru işareti, bir türlü içime sinmiyor tam olarak.
Begic'in gittiğine pek üzülmedim, istediğim bir isim değildi, onun yerine Shermadini'yi tercih ederdim.
Jawai'yi başından beri istiyordum, gitgide daha da yakınlaşıyor gibiyiz.
Jawai'nin saaktlığı hakkında bilginiz var mı? O kısım kafamı kurcalıyor açıkçası.
Umarım etkisini atlatmıştır ya da atlatmak üzeredir.
Furkan Aldemir-Erwin Dudley-Milan Macvan-Nathan Jawai-Zoran Erceg-Mutlu Demir.
bu Euroleague seviyesidir. Türkiye Ligi seviyesinin çok üstündedir.
Furkan Aldemir-Erwin Dudley-Milan Macvan-Nathan Jawai-Zoran Erceg-Mutlu Demir.
bu Euroleague seviyesidir. Türkiye Ligi seviyesinin çok üstündedir.
Jawai ismini ilk günden beri olumlu görüyorum orada sıkıntı yok ama Erceg'e şekilde soğuktum.Hala çok sıcak değilim ama uzun düşününce belki de bu sene alternatifin en az olduğu yer 4 numara Avrupa pazarında.Düşünüyorum ciddi biçimde adam bulmakta zorluk çektim. Belki C.Davis'e hızlı davranıp imza attırabilirdik,önemli takımların 4 numaralarını düşününce pek ayrılan isim yok gibi.
J.Brockman Fransada iyi işler yapmış Nba'den bildiğimiz bir isim.Sert,iyi ribauntçu ama hocanın kafasındaki 4 numaranın şutör olması gerektiğini biliyoruz.
Dario Saric 1 sene sonra gitmesi göze alınıp buyout verilerek alınabilir ama bu maliyete değer mi bu da teknik ekip için soru işareti.
Bu şartlar altında Erceg'e ilk durumdaki kadar soğuk değilim.Umarım gelirse sözleşmesi 1+1 şeklinde yapılır,uzun yıllar bağlayıcılığı olmaz.Sene sonu 4 numara pazarına göre daha iyisini bulma ya da uzatma tercihi bize kalır
free agent olmamakla beraber,justin doelmann 4 numara için niye düşünülmüyo acaba,hem içerden hem dışardan iyi bi oyuncu üçlük yüzdeside çok yüksek.5 numara için de dubljeviç'in de düşünülebilir diyorum.Henüz 22 yaşında ve önümüzdeki yıllar isminden çok daha fazla bahsedicez.Uygun by outlarla alınabilir aslında ama sanırım kabul görmüş bi euroleaugue takımında oynamadıkları için tercih edilmiyorlar.