2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alternatiflerden birini silelim. Begic Olympiacos'ta.

Jawai cidden sakat mı yoksa anlaşamadılar mı merak ediyorum. Anlaşamadılarsa Jawai bize gelebilir.

Ulan uyuz oluyorum şu Olympaikos'a yahu, Jawai'ye sulanmışlardı, Begiç'e de sulanmışlar demek. Hatta imzalamışlar, geçmiş olsun.

Jawai mi Shermadini mi göreceğiz artık. Jawai'nin sakatlık problemi soru işareti, bir türlü içime sinmiyor tam olarak.

Ulan uyuz oluyorum şu Olympaikos'a yahu, Jawai'ye sulanmışlardı, Begiç'e de sulanmışlar demek. Hatta imzalamışlar, geçmiş olsun.

Jawai mi Shermadini mi göreceğiz artık. Jawai'nin sakatlık problemi soru işareti, bir türlü içime sinmiyor tam olarak.

Ağabey Begic bize gelseydi Barac etkisi yaratırdı bize. Ben gelmemesine sevindim açıkcası :)
Shermadini ya da Jawai gelse bile 5 numara da sıkıntı yaşicaz gibi sezon boyunca.
Furkan-Jawai ya da Furkan-shermadini 2 lileri tüm sezon boyunca bize istediklerimizi yaşatamayabilirler.
Zaman zaman Ersin'i de burda kullanmak gerekiyor.
Bu yüzde 4 numaraya yabancı bir oyuncu ile birlikte bir yerli isim de alınmalı.
İzzet 4 numara için uygun mudur orasını bilemem ?
Keşke Cevher'i kaçırmasaydık.
Off çok zor bir durum bu yahu.
Allah Ergin Hoca ve ekibine kolaylık versin inşaAllah.
Allah utandırmasın...

Oly'nin bu yılki amerikalıları yine Hines-Dorsey-Powell gibi pozisyonlarına göre kısa oyuncular...Onların yanına Begic gibi oldukça uzun bir pivotu ekleyerek takımın boyunu uzatmış oldular..Merak ettigim konu;Begic Oly'deki savunma sertligine uyum saglayabilecek mi..

bu arada görünen o ki Jawai bize geliyor...yanına 4 numara Lampe olmalı...

buarada; Papanikolau Barca'da...Oly iki yıl EL şampiyonu olunca doydu anladıgım kadarıyla ki şampiyon kadroyu dagıtıyor...

Begic'in gittiğine pek üzülmedim, istediğim bir isim değildi, onun yerine Shermadini'yi tercih ederdim.

Jawai'yi başından beri istiyordum, gitgide daha da yakınlaşıyor gibiyiz.

Jawai'nin saaktlığı hakkında bilginiz var mı? O kısım kafamı kurcalıyor açıkçası.

Umarım etkisini atlatmıştır ya da atlatmak üzeredir.

Jawai sonuçta müzmin sakat bir oyuncu değil, bir sakatlık geçirdi ve bunu atlatmak üzere. O ayağı alçılı fotoğrafının ardından aylar geçti, son bir resim paylaşmıştı, tatildeydi. Yüksek ihtimalle bir yandan da fizyoterapiye devam ediyordur. Biz de eğer bu kadar ısrarlıysak, Ergin Hoca gerekli araştırmayı yapmıştır, sakatlık konusunda bir problem olacağını düşünmüyorum.

Bu arada Eurohoops'un haberine Jawai ve Erceg transferlerine büyük ölçüde tamamlamışız, %90 falan demişler, görüşmeler sonuçlanmış, geriye formaliteler kalmış. Yakında bir duyuru gelebilirmiş, hatta önümüzdeki saatlerde resmi bir hareket olabilirmiş.

http://www.eurohoops.net/2013/07/flopping/30058

Furkan Aldemir-Erwin Dudley-Milan Macvan-Nathan Jawai-Zoran Erceg-Mutlu Demir.

bu Euroleague seviyesidir. Türkiye Ligi seviyesinin çok üstündedir.

Erceg-Macvan-(Ersin)
Jawai-Furkan-(Ersin)

Bu 4-5 rotasyonu Euroelague'de çok iş yapar.
Macvan 7.yabancı olmayı kabul edecek mi orası bilinmez.
Ama iyi bir rotasyon olur bence.
Tabiki Macvan'dan çok şey beklemek de hayal olur.
Aslında Macvan'ın yanına ucuz bir oyuncu bulup Erceg ile 4 numarayı doldurmakta güzel olurdu.
Ncaa'yde ya da başka bir ligte illa ki ucuz kaliteli 4 numara vardır.
İyice bir araştırmak gerekir...

Büyük bir ihtimalle 4 numara için gelecek isim Erceg olacak.Bu hamle bizim uzun süredir devam eden yüzdeli sut atan 4 numara isteğimizi karşılayacaktır.5 numara da ise söylendiği gibi Jawai gelir ve her hangi bir sakatlığı yoksa ben faydalı olabileceğini düşünüyorum.Hücum da Howard zamanında ki Orlando gibi olabiliriz.Dışarıda yüzdeli sut atan 4 oyuncu içerde ise Jawai nin birebirleri.Burada bizleri asıl düşündüren savunma kısmı Erceg ve Jawai ikilisiyle hücum geçen seneden iyi savunmada geçen seneden kötü olur.Bir diğer konu ise Jawai nin çabuk faul sorunu yaşaması onun faul sorunu yaşadığı dönemde Furkanın onun boşluğunu tam olara dolduracağını sanmıyorum.Bu yüzden Ersini zaman zaman 5 numarada izleyebilir.Ersin 5 numara geçtiğindeyse bence ortada yerli 4 numara eksiği ortaya çıkıyor.Buraya keşke 3 ve 4 oynaya bilen İzzet hamlesi yapılsa sorun çözülmüş olur.

Ek olarak bir şey söylemek istiyorum.Bu sene F4 hayali kuranlar bu iş o kadar kolay değil Efes ve Fener kaç senedir yatırım yapıyor.Efes zar zor bir geçen sene son 8 oynadı.Bizim gerçekçi hedefimiz top 16 çıkan gruba göre Son 8 olmalıdır.

Shermadini ismi geçiyordu bu forumda.

Kendisi şu an Belek'te bi arkadaşımın çalıştığı otelde eşiyle tatildeymiş. Galatasaray çok iyi takım ama orayla herhangi bir transfer görüşmesi şimdilik yok demiş.

Banvit ile ciddi bir şekilde görüş halindeymiş ve hatta Marko'dan da fikir almış Türkiye ve Banvit ile alakalı.

İsterdim ben şahsen:)

Jawai ismini ilk günden beri olumlu görüyorum orada sıkıntı yok ama Erceg'e şekilde soğuktum.Hala çok sıcak değilim ama uzun düşününce belki de bu sene alternatifin en az olduğu yer 4 numara Avrupa pazarında.Düşünüyorum ciddi biçimde adam bulmakta zorluk çektim. Belki C.Davis'e hızlı davranıp imza attırabilirdik,önemli takımların 4 numaralarını düşününce pek ayrılan isim yok gibi.

J.Brockman Fransada iyi işler yapmış Nba'den bildiğimiz bir isim.Sert,iyi ribauntçu ama hocanın kafasındaki 4 numaranın şutör olması gerektiğini biliyoruz.

Dario Saric 1 sene sonra gitmesi göze alınıp buyout verilerek alınabilir ama bu maliyete değer mi bu da teknik ekip için soru işareti.

Bu şartlar altında Erceg'e ilk durumdaki kadar soğuk değilim.Umarım gelirse sözleşmesi 1+1 şeklinde yapılır,uzun yıllar bağlayıcılığı olmaz.Sene sonu 4 numara pazarına göre daha iyisini bulma ya da uzatma tercihi bize kalır

Jawai ismini ilk günden beri olumlu görüyorum orada sıkıntı yok ama Erceg'e şekilde soğuktum.Hala çok sıcak değilim ama uzun düşününce belki de bu sene alternatifin en az olduğu yer 4 numara Avrupa pazarında.Düşünüyorum ciddi biçimde adam bulmakta zorluk çektim. Belki C.Davis'e hızlı davranıp imza attırabilirdik,önemli takımların 4 numaralarını düşününce pek ayrılan isim yok gibi.

J.Brockman Fransada iyi işler yapmış Nba'den bildiğimiz bir isim.Sert,iyi ribauntçu ama hocanın kafasındaki 4 numaranın şutör olması gerektiğini biliyoruz.

Dario Saric 1 sene sonra gitmesi göze alınıp buyout verilerek alınabilir ama bu maliyete değer mi bu da teknik ekip için soru işareti.

Bu şartlar altında Erceg'e ilk durumdaki kadar soğuk değilim.Umarım gelirse sözleşmesi 1+1 şeklinde yapılır,uzun yıllar bağlayıcılığı olmaz.Sene sonu 4 numara pazarına göre daha iyisini bulma ya da uzatma tercihi bize kalır

Onur Erceg'e karşı olan muhalif duruşundan vazgeçme,2 yıl boyunca Andric'e rebo zaafiyetinden dolayı neler söyledigini forumun eskileri bilir :) Erceg o rebo ve savunma zaafiyetinin tillahını yaşatır...

Kısa rotasyonumuz çok iyi kısa transferine filan gerek yok. Domercant sağlıklı dönerse maç ritmini bulana kadar yerini Gordon ile çok rahat doldururuz zaten esas maçlar liglerin 2. yarılarında başlıyor. Domercant de o zamana kadar zımba gibi olur her yönüyle.

Fakat esas soru şu, geçen sezon çok ciddi sakatlık geçirmiş 2 oyuncuyu almak ne kadar mantıklı? Erceg sezonun yarısını oynamadı, Jawai ne kadar sakat kaldı bilmiyorum ama baya ciddi bir sakatlık geçirmişti.

free agent olmamakla beraber,justin doelmann 4 numara için niye düşünülmüyo acaba,hem içerden hem dışardan iyi bi oyuncu üçlük yüzdeside çok yüksek.5 numara için de dubljeviç'in de düşünülebilir diyorum.Henüz 22 yaşında ve önümüzdeki yıllar isminden çok daha fazla bahsedicez.Uygun by outlarla alınabilir aslında ama sanırım kabul görmüş bi euroleaugue takımında oynamadıkları için tercih edilmiyorlar.

free agent olmamakla beraber,justin doelmann 4 numara için niye düşünülmüyo acaba,hem içerden hem dışardan iyi bi oyuncu üçlük yüzdeside çok yüksek.5 numara için de dubljeviç'in de düşünülebilir diyorum.Henüz 22 yaşında ve önümüzdeki yıllar isminden çok daha fazla bahsedicez.Uygun by outlarla alınabilir aslında ama sanırım kabul görmüş bi euroleaugue takımında oynamadıkları için tercih edilmiyorlar.

Henüz Fenerbahçe Ülker yeni elenmişken Doellman'a teklif götürmüştü gelen haberlere göre. Fakat Valencia astronomik bi bonservis çekince vazgeçmişlerdi. Sanırım kulübü onu bırakmaya hiç niyetli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...