2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha dün jawai'ye burun kıvırırken bugün muhtaç olduk iyi mi shermadini ismi dolanıyor ancak ben (sakat olmadığını farzederek) jawai'yi tercih ederim.4 numara erceg olacağını varsayarsak 5 numara pota altını karartan savunması sağlam biri olması lazım.gönül milicic ister tabi ama zayıf ihtimal gözüküyor.piyasadaki uzunlar bir bir gidiyor sona kalmasak bari.haddadi vardı bi aralar noldu ona?
bu arada foruma yeni katıldım herhangi bir sürç-i lisan edersem şimdiden özür dilerim

Giorgi Shermadini öyle beğenilmeyecek bir oyuncu değil. 24 yaşında ve 2.16 boyunda ama Giorgi Shermadini oynadığı hiç bir takımda 1. tercih olmadı. Hep rotasyon oyuncusu oldu. Shermadini'yi alıp büyük sorumluluk yüklersek sorun yaşayabiliriz gibi geliyor.
Bu tercihler ışığında Jawai daha iyi seçenek gibi duruyor.

Shermadini'yi Marko önermiştir diye düşünüyorum. Aynı ülke vatandaşı uyum sorunu da olmaz. Ayrıca Marko gibi savaşçı görev adamıdır. Jawaii'den daha çok yararlı olur bize...

Shermadini nedir F4 diyoruz takımın 1 numaralı centerı Shermadini mi olacak ?
Bu Özyer'e biri çıksın açıklama nasıl yapılır Allah rızası için .

Bu takıma daha önce yazdığım gibi blok tehditi olan ribauntçu bir uzun lazım çok sayı atması önemli değil pota altını doldursun atletik olsun birazda kalıplı olsun boyda 2,13cm ve üzeri olsun.Bana shagı alın yeter.

Aynen Spanoulis'in peşinden grupta 4. olmak için koştuk.

Spanoulis bir fırsattı tüm dengeleri ve hedefleri değiştirebilecek. Olmadı maalesef. Sen orada takılı kalırsan çok hayal kırıklığına uğrarsın.

Şimdi olaya fdaha gerçekçi bakma zamanı. Hedef f8 kalmayı başarabilmek olmalı. Daha da önemlisi ligde yine başarılı olup seneye tekrar bu kulvarda mücadele edebilmek ve kalıcı olmayı sağlamak olmalı.

Final Four konuşmak için daha erken, emeklemeye devam ederken birden depara kalkmak olur. Bu demek değil ki, Play-Off'a geldikten sonra daha ilerisi için çabalamayacağız, ama asıl hedef Top 16'yı başarılı bir biçimde geçip; Play-Off'lara kalmak, ondan sonrası için de vakti gelince konuşulur.

Jawai, ilk ismi geçtiğinden beri söylediğim şekilde özel bir oyuncu. Başından beri gelmesini istiyordum, şu sayılan alternatifler arasında da en güzel iş Jawai'yi getirmek olur.

Telekom Kerek Tunçeri'yi almış. 1 numaraya transfer düşünülmüyorsa kesinlikle biz almalıydık KT'yi . 2 guard yetmez bence 2 kulvarda .

F4 için önce doğru düzgün bir yapın olacak. Yoksa bir sene gidersin son 10 sene uzaktan seyredersin. Hıncal Uluç'u spor "duayeni" diye dinlettikleri için olan durum bu. Spanoulis gelse de seni tek başına şampiyon yapamaz takımın takım olması gerekiyor. Oly için para yok denilen dönemde 15-20 milyon avro para harcandı. Biz en paralı dönemimizde bu parayı görmedik. Yapılacak basit adım adım plan yapmak. önce top 8 abonesi olacaksın sonra F4'e abone olacaksın. Bu da 5-10 yıllık bir planla olur. İyi hoş bu ülkede ne planla yapılıyor ki?
Ve benim hedefim için bile bahsi geçen bazı oyuncular küçük kalıyor. Alın şu Haddadi'yi olmadı Milicic'i ve eğer doğruysa girin Kleiza riskine. Bazı oyuncular için risk alınır.

Şuacan Pişkin'in geçen sezonki antrenörü Ganim Talay ile konuştum bu sabah. Oyuncu hakkındaki düşüncelerini sitem için paylaştı. Ben de sizlerle paylaşmak istedim. Herkese saygılar...

Türkiye liglerinin deneyimli koçlarından olan ve geçen sezon TB3L'de Basketspor takımını çalıştıran Ganim Talay, Şuacan Pişkin'in Galatasaray Liv Hospital'a transferini değerlendirirken oyuncu hakkında yapılan eleştirileri ağır bulduğunu ifade etti.

Şuacan Pişkin'in kendi jenerasyonunun en yetenekli oyuncularından biri olduğunu belirten Ganim Talay, ''Şuacan'ı uzun zamandan beri tanıyorum ve takip ediyorum. Daha önce Yeşilyurt'ta birlikte çalıştım. Gerçekten çok yetenekli bir oyuncu. Daha önce İTÜ'de oynadı. İstanbulspor'da ise parasını alamadığı için geçen sezonu TB3L'de geçirdi. TB3L'de oynaması onun kalitesini ve yeteneğini arka plana atmaz. Geçen sezon TB3L'de çok başarılı maçlar çıkardı. 30 sayı ve 42 sayı attığı maçlar var. Ayrıca geçen sezon geçmişte üst seviyede oynamış ve şu an TB3L'de forma giyen birçok ismi sahadan sildi. Kesinlikle Galatasaray'a gitmesinin arkasında başka bir neden aranmamalı.''

Şuacan'ın Galatasaray Liv Hospital'a gitmesinin arkasında başka bir neden aranmasının yanlış olduğunu vurgulayan Ganim Talay, ''Galatasaray için iyi bir antrenman oyuncusu olacaktır. Kesinlikle torpil gibi bir durum söz konusu olamaz. Galatasaray'da Ergin Ataman'ın veya onun yardımcılarının tavsiyesiyle alınmış olduğunu düşünüyorum. Sarı-kırmızılı ekibe özellikle antrenman performansıyla çok faydalı olacaktır.''

Ganim Talay ayrıca Şuacan Pişkin'in Galatasaray Liv Hospital'da kadroya girmesinin sürpriz olmayacağını belirterek, ''Galatasaray gibi büyük bir camiada torpil işlemez. Eğer Şuacan potansiyelini gösterirse rahatlıkla kadroda yer alabilir.'' diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: basketmerkezi

Konu dışı(Bu konuyla ilgili başlık yok);

Rtük şifresiz ve ücretsiz yayınlanması gereken listeyi açıkladı.İçerisinde Türkiye kupası(basketbol) maçları da var.Yayın hakkı Lig tv de bu maçların,bakalım neler olacak.

Eurolig ile ilgili böyle bir işlem yok.Ntv Smart Spor da şifreli olarak yayınlanacak bir kısmı galiba bu maçların.

Ayrıntılar için;

RTÜK'ten 19 önemli olay - Radikal Türkiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...